Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vím, že se to můžě stát a zatím na to nedokážu přijít.Dobrý den,
měl bych otázku ohledně počasí v OR CZSK. V aktivitě mám nastavené po určitém čase dešťové srážky ( ORTSPrecipitationIntensity ( 0.155 250 ) ), ve hře se množství srážek ukazuje ( viz. obrázek ), ale žádné dešťové kapky ve hře. Stalo se mi to naposledy taky, když jsem jel aktivitu od pana Dana Pn66041_GVD2020_2dil a tam mi při bouřce z ničeho nic zmizel déšť taky. Co mám vypozorované, tak se stalo, když se začalo měnit počasí, konkrétně když začala mizet mlha. Děje se to pouze mě, nebo má někdo podobný problém?
Děkuji za odpověď.
Děkuji za odpověď. Tak snad se to podaří rozlousknout. Ať se daří.Vím, že se to můžě stát a zatím na to nedokážu přijít.![]()
Nejsem si úplně jistý, že za to může HW. Mně se to také už stalo.No, než jsem k nové GK přidal desku paměti a procák, tak na starém compu tohle bylo pravidlem, hlavně u silných hodnot deště. Však jsme to spolu řešili a sranda byla, že i když přestalo pršet a znovu začlo, tak už déšť nenaběhl. A je taky pravda, že to dělalo na velkých tratích 321 a BP. A tam jsem dosáhl hodnoty FPS z bídou tak 28. Samozřejmě stanice a ve větších, tak 15 až 9. Na novém compu mám zmčeno na 30 FPS a ta hodnota se ani nehne a s tímto jevem jsem se zatím nesetkal. Tam, kde jsem s bídou projížděl, dnes úplná pohoda.
No ale díky tomu jsi mne tehdy poňoukl do nové GK a reko compu a jsem navýsost spokojen.Nejsem si úplně jistý, že za to může HW. Mně se to také už stalo.