Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To mi došlo, že to asi bude komplikovanější problém, když ti oprava trvala trochu dýl než normálně. Ale hlavní je, že si Open Rails opravil a už zase funguje tak, jak má. Dík za opravu a pro dnešek si už radši dej oraz.Dneska to trvalo o dost déle.Ale je to opraveno.
Ani nevíte, jakou náhodou jsem přišel na to, jak vytvořit kamerový vlak, který neblokuje kolej ani návěstidlo a je plně neviditelný pro ostatní vlaky. Ale povedlo se. Opět to posune aktivity o kousek dál.
Díky za upozornění. Opraveno. Ach ty kamerové vlaky, ale je to pecka.Verzia 2.0.75 mi padá pri pokuse o uloženie.Zobrazit přílohu 47933
Posun v tvorbě aktivit, jak cyp...Iciku, ďakujem. Čo je to prosím za čudo ten kamerový vlak?![]()
WTF? Na BS2 jsou dva závěry.Ahoj Iciku, hlásim rozhodenie polôh brzdiča BS2 pri štarte aktivity, buď je v v neutrálnej alebo jazdnej polohe. Na 742 dokonca ten prevít ORCZpremenoval neutrálnu polohu na Záver, takže je na tom brzdiči záver 2x . Testoval som na 742 a 751.
To teraz počujem prví raz. O jednom hovoril Nebulus , prosím ťa povedz kde je ten druhý, lebo fakt neviem.WTF? Na BS2 jsou dva závěry.![]()
Už by to mělo fungovat na tom uzamykatelném závěru.Ozajstný záver v reále je len ten pri rychlobrzde. Tam sa aj brzdič musí nechať a uzamknúť pri opustení stanovišťa. Doteraz to bolo v OK.
Přes SZ.Zdar chlapi vím, že to jsem nepatří ale sháním program AEfix nemá náhodou někdo? U mne v počítači už bohužel není.