Dan J.
Strojvedoucí
Přes SZ.Zdar chlapi vím, že to jsem nepatří ale sháním program AEfix nemá náhodou někdo? U mne v počítači už bohužel není.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Přes SZ.Zdar chlapi vím, že to jsem nepatří ale sháním program AEfix nemá náhodou někdo? U mne v počítači už bohužel není.
Vypadá to na nestandardní poslední aktualizaci Windowsů.Nicméně Venny, problém bude na tvém compu. Dnes jsem aktualizoval a nic resetovat nemusím a právě jsem vyhel s Pn na poslední test.
Skúsil som presne ako si písal. zložiť si consists že sú vozne a na konci flipnutá 151. Dal som studený štart že je Loko odstavená. Je to to isté ako AirE.Ahoj kluci. Buď jsem lama, nebo nevím, ale dnes jsem nahodil aktivitu Hutníku k posl. testu. Souprava má řazení, vozy a na konci soupravy fliplá ČD 151 s laděním pro ORCZ. Na zaĉátku se totiž sune. Souprava je v režimu AirE, takže "mrtvola" k oživení. Zapnul jsem aktivitu. Celé oživení fungovalo do chvíle sunutí, kdy mi zaxčal řvát živám a nereagoval na klávesu a konec. Znovu jsem nahodil aktivitu a znova ižibil a pak už sunout šlo. Ale zase neustále lítal tlak v brzdách, jako při přdbití. Znova aktivita od začátku, znova jsem oživil a už to bylo ok. Ale zdá se mi, jako by vůbec nepomáhalo EDB.
Ve všech případech ORCZ dole v řádku vypisuje info, že sepnutí hlavního vypínače není povoleno a při brždění vypisuje EDB 0%. Když jsem zkuskl zabrzdit a odbrzdit pouze EDB, už jsem se nerozjel. Nic jsem s mašinou ani vozy nedělal, ještě na slezině jsem aktivitu projížděl v pohodě na ukázku.
Omlouvám se, místo do obázků jsem to dal sem, mohu poprosit o přesun. Dík. Už to nešlo smazat.