Dan J.
Strojvedoucí
Přes SZ.Zdar chlapi vím, že to jsem nepatří ale sháním program AEfix nemá náhodou někdo? U mne v počítači už bohužel není.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Přes SZ.Zdar chlapi vím, že to jsem nepatří ale sháním program AEfix nemá náhodou někdo? U mne v počítači už bohužel není.
Vypadá to na nestandardní poslední aktualizaci Windowsů.Nicméně Venny, problém bude na tvém compu. Dnes jsem aktualizoval a nic resetovat nemusím a právě jsem vyhel s Pn na poslední test.
Skúsil som presne ako si písal. zložiť si consists že sú vozne a na konci flipnutá 151. Dal som studený štart že je Loko odstavená. Je to to isté ako AirE.Ahoj kluci. Buď jsem lama, nebo nevím, ale dnes jsem nahodil aktivitu Hutníku k posl. testu. Souprava má řazení, vozy a na konci soupravy fliplá ČD 151 s laděním pro ORCZ. Na zaĉátku se totiž sune. Souprava je v režimu AirE, takže "mrtvola" k oživení. Zapnul jsem aktivitu. Celé oživení fungovalo do chvíle sunutí, kdy mi zaxčal řvát živám a nereagoval na klávesu a konec. Znovu jsem nahodil aktivitu a znova ižibil a pak už sunout šlo. Ale zase neustále lítal tlak v brzdách, jako při přdbití. Znova aktivita od začátku, znova jsem oživil a už to bylo ok. Ale zdá se mi, jako by vůbec nepomáhalo EDB.
Ve všech případech ORCZ dole v řádku vypisuje info, že sepnutí hlavního vypínače není povoleno a při brždění vypisuje EDB 0%. Když jsem zkuskl zabrzdit a odbrzdit pouze EDB, už jsem se nerozjel. Nic jsem s mašinou ani vozy nedělal, ještě na slezině jsem aktivitu projížděl v pohodě na ukázku.
Omlouvám se, místo do obázků jsem to dal sem, mohu poprosit o přesun. Dík. Už to nešlo smazat.
On asi Icik myslel tím druhým závěrem polohu "Neutrál".Ozajstný záver v reále je len ten pri rychlobrzde. Tam sa aj brzdič musí nechať a uzamknúť pri opustení stanovišťa. Doteraz to bolo v OK.
Vědět co? Že absolutně nefungovaly přestupy z mašiny na mašinu, dělal bordel i přestup do AI vlaků. Než to Icik sjednotil a vytestovalo se to, za více, jak půl roku tvoreb aktivit a situací v nich k obrazu, že to jede? Tak se udělal určitý kompromis, aby fungovaly mašiny i mimo ORCZ a jede to. Takže fakt na tohle zapomeňte to zase začít pitvat. Já osobně nebudu pak projíždět mraky vydaných aktivit znova, znova a znova když se něco, co tu je víc jak dva roky roz..be. Chci dělat i nové aktivity a né se po každém update v tomto případě zcela scestným zase hrabat ve vydaných. Ono se to dělalo co vím i kvůli mašinám, kterým chybí pozice závěr před nouzovou brzdou, aby spolupracovaly i ve dvojicích. Bylo toho strašně moc, co se muselo vychytávat a bylo to v aktivitách peklo a nešlo se rozjíždět, nebo to zas nebrzdilo vůbec. Nebo nespolupracovaly loko atd atd...Ale ty možnosti jsou...... To je zase dobře vědět.
Ono to ale nie je to isté.On asi Icik myslel tím druhým závěrem polohu "Neutrál".![]()