Ahoj
@Icik
Tak jedu 13 hodinovou aktivitu v podzim, kde využívám dynamické počasí ORCZ. Pocity z toho, nejsou nic moc. Chápu, že se udělaly nádherné nové mlhy v pásmech, které vypadají úžasně. Ale pocit v aktivitě? Strašné... nuda, bolí mne hlava z toho, jak přes 2 hodiny v husté mlze nevidím ani na polovinu svého vlaku, natož návěstidla. Jízda v bílém mlíku prakticky furt a je jedno, jestli aktivita započne za jasného, zataženého, či děštivého počasí, během chvilky se začne snižovat viditelnost, takže z objektů na trati vidím prakticky houbeles. Normálně test jedu dva dny, ale tady už týden. Normálně mne aktivita fakt nebaví, nevidím vlaky, nevidím krajinu, jen špičky kopců a stále mlíko. Při každé příležitosti, jen když malinko kápně, nebo se i vyjasní, furt mlha a v celkovém poměru je v podzim, dynamické počasí bez mlh za těch 13 hodin, tak 20 minut. Já nechci nijak hanět profily počasí, mohu si udělat svoje, ale je to fakt škoda, v takhle dlouhých aktivitách nevyužít dynamiku simulátoru. Ale nyní jsou ty mlhy v poměru k počasí prakticky furt, ale fakt husté mlhy, kdy si nevidím na špičku nsou. Viditelnost 178 - 200 a tohle fakt nechceš, uznej sám, jedeš fakt skoro furt v tomhle...
Zobrazit přílohu 48358Zobrazit přílohu 48359
Nechtěl jsem psát, ale jsem to zase vypnul... To mohu jet celou aktivitu tunelem. Nic ve zlém, vážím si práci týmu ORCZ, jenže teď mně přijde, že radost s vymakaných mlh, se totálně vymkla kontrole...