Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tohle musíš ohlídat, a mít revers pod vozy. Ale já byl už na vozech a pisunovač ještě přibližoval.To som si tiež všimol, že povedal: Som na vozoch a pritom som bol 5m od nich.
On bere přiblížení na loose cobsist, ale nesmí být revers před loose consistem, jinak robot zblbne.Tak tá hláška mohla byť odvodená od fyzického kontaktu s vozidlami.
Tak to je asi nesmysl, ne?... u jrdnostanovišťových lokomotiv se nemusí při přechodu na 2. stanoviště ... povolovat přímočinná brzda. ...
Toto mi príde ako relikt z MSTS, aby som musel prechádzať na nejaké fiktívne to isté stanovište.A další rozdrblá věc co fungovala. Bylo tu i psáno, že u jrdnostanovišťových lokomotiv se nemusí při přechodu na 2. stanoviště.....
To je jen kvůli světel a jsem tomu i rád, ale tohle už právě bylo vyřešené. Ještě nedávno v 464.0 jsem nic zamykat nemusel. Jestli on ORCZ s Hektorem spíš nepočítá.Toto mi príde ako relikt z MSTS, aby som musel prechádzať na nejaké fiktívne to isté stanovište.
Jaký, tam je jen jedno stanoviště a přechází se kvůli světel i světelnému kuželu. Proste fungovalo, nefunguje, musíš zamknout až pak změnit stanoviště, KŽC 721.Tak to je asi nesmysl, ne?![]()
Jo takhle, už chápu.Jaký, tam je jen jedno stanoviště a přechází se kvůli světel i světelnému kuželu. Proste fungovalo, nefunguje, musíš zamknout až pak změnit stanoviště, KŽC 721.![]()
To by bylo fajn, ale kdo to bude pro ORCZ ladit? Já to neumím, umístění update eng/wag bych na webu u nás zařídil. Nic, to jsme jindě, já si myslím, že na Hektora nemá ORCZ kód, na páře mi tojelo v pohodě. Jenže po tom, co se dělaly zásahy do AI valků a tak, tak to co fungovalo před půlrokem, nemusí fungovat dnes. Vyšší moc je mrcha.Nevím, kolik by to znamenalo úprav, ale... Nedokázalo by mít ORCZ funkci ovládání obou reflektorů z jednoho stanoviště, právě kvůli páře, Hektorům a podobným atypům?Pozičky už umí...
![]()
No, nemuselo by to být jako kód přímo pro Hektora, ale pro loko s jedním stanovištěm. Na nějaké, věřím, časem dojde....myslím, že na Hektora nemá ORCZ kód...