CZSK verze 2.0

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Tak @Dodo tohle se mi stalo za celou tvorbu poprvé. Beru zpět, normálně poškozený consist! S mašinou to nesouviselo. Ale nepadl ani editor aktivit a consist byl v editoru viditelný, ale ORCZ jej nepřečetl. Smazáno, nový consist jiného jména a už to jede. Ale musel jsem jej odstranit ručně, activity editor jej odmítal smazat. Tohle vidím fakt za cca 15 let tvorby poprvé.

Mne takéto niečo urobilo napríklad to keď mal consists veľa znakov čo pozerám tvoj názov consistu je dosť dlhý. Či máš aj ten druhý názov nového consistu taký dlhý? Že ma veľa znakov?
Keď to vložím do Servisu v MSTS AE tak pekne vidieť že nejaké znaky chýbajú.

Mne takéto niečo urobilo napríklad to keď mal consists veľa znakov čo pozerám tvoj názov consistu je dosť dlhý. Či máš aj ten druhý názov nového consistu taký dlhý? Že ma veľa znakov?
Keď to vložím do Servisu v MSTS AE tak pekne vidieť že nejaké znaky chýbajú.
Jo, to bude ono.

Ahoj @Icik a zas něco.... :)
Uplná zkouška brzdy a posunovač mi dal odbrzdi a pak se zasekl. Přitom mám normálně odbržděno. Zkouška brzdy na časovou zprávu v aktivitě, před aktualizací vždy zkoušku dodělal.brzda.jpg

Load před brzdou a zkoušku dodělal.

EDIT:
Teď si uvědomuji, jeden rozdíl, uvědomil jsem si, že jsem mírně z kopce a při zkoušce jsem zatáhl přímočinnou brzdu na mašině. Podruhé jsem ji zatáhl před zkouškou brzdy. Jinak vše stejně.

Zřejmě se pohnul vlak a posunovač se lekl. Vlak by se neměl vůbec hnout při zkoušce.
To by se nelíbilo ani mirelu, při testech v momentě kdy se pohneš, byť jen nepatrně, tě odstřelí, jako nezajištěné vozidlo. Proto je dobré mít uraženou ruku, bohužel u střadačů to nefunguje..

Hoši, dochází vâm v čem se jede? Jaký Mirel, jaké ETCS? Běžně jsem zažil v zastávce Mořkov při vystupování z vlaku, že se souprava malinko hla, když povolila. ČSD T478.3+Baje. Nějaký pojem parkovačka, Mirel, ETCS, byl tehdy absolutně tabu. Kdybych bral vše podle současnosti a reálu, tak smažu půl trainsetu, poněvač mašiny nemají ETCS, ani ten Mirel. :-) A ano, např. u RegioJetu to funguje přesně jak je popsáno a moje nervy, než jsem si na to jako ČSĎák zvykl... :-)

Jo, nechal jsem se unést TSRE Con Editorem, kde můžeš psát do nekonečna
Ale ty jsi zapomněl na balík kontejnerových vozů , který kvůli dlouhým názvům byl do aktivit nepoužitelný ? A já mnohé musel přepracovat, přejmenovat počínaje aktivitou Test Lysá. Ty pak z odstupem jsi ten balík dostal také a začal přejmenovávat, ale jinak, po svém. A pak jsme se pohádali, protože jsem mé použité vozy nechtěl podle tebe znovu přejmenovat. A tak to zůstalo. Od tebe jsem zvolil kompromis, použil jsem jen ty, které jsem neměl přejmenované. Vidíš a svět to nezbořilo, jak jsi měl tenkrát obavy. :)

Zbyňku, kde jsi vzal, že jsi měl ten balík dřív? Ale to je putna, nemá to žádný vliv na funkci živočicháře. :-) Ano dlouhé názvy všeobecně vím a u těch Metransů, to s AE bylo jak jabka na pidzim... A ještě je tam zádrhel se struktůrou modelu, kde je FrightAnim v podsložce Openrails, se stejným názvem, jako wag soubory. :-) Nicméně, u consist mne překvapili, že TSRE Con Editor umožní dělku názvu con, který OR nepřečte a to je program pro OR, zato Activity editor MSTS to ustál. Nic, problém vyřešen a nebudu dál plevelit vlákno.

Back
Nahoře