Dan J.
Strojvedoucí
I tak se to dá pojmout, jde ale o to, že když mám někde výstrahu a to další návěstidlo uvidím až na rozhled, pojedu úplně jinak, než podle TM.Však to je ETCS ne?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
I tak se to dá pojmout, jde ale o to, že když mám někde výstrahu a to další návěstidlo uvidím až na rozhled, pojedu úplně jinak, než podle TM.Však to je ETCS ne?![]()
Jo, to bude ono.Mne takéto niečo urobilo napríklad to keď mal consists veľa znakov čo pozerám tvoj názov consistu je dosť dlhý. Či máš aj ten druhý názov nového consistu taký dlhý? Že ma veľa znakov?
Keď to vložím do Servisu v MSTS AE tak pekne vidieť že nejaké znaky chýbajú.
Dane, porušil jsi zákony této hry. Tak dlouhé názvy být nesmí. To se učí už v první třídě MSTS.ale ORCZ mi vždy vypíše tohle:
Jo, nechal jsem se unést TSRE Con Editorem, kde můžeš psát do nekonečna, ConBuilder ti to prostě nedovolil. Ale divím se, že nepadnul MSTS Activity Editor.Dane, porušil jsi zákony této hry. Tak dlouhé názvy být nesmí. To se učí už v první třídě MSTS.
To by se nelíbilo ani mirelu, při testech v momentě kdy se pohneš, byť jen nepatrně, tě odstřelí, jako nezajištěné vozidlo. Proto je dobré mít uraženou ruku, bohužel u střadačů to nefunguje..Zřejmě se pohnul vlak a posunovač se lekl. Vlak by se neměl vůbec hnout při zkoušce.
Ale ty jsi zapomněl na balík kontejnerových vozů , který kvůli dlouhým názvům byl do aktivit nepoužitelný ? A já mnohé musel přepracovat, přejmenovat počínaje aktivitou Test Lysá. Ty pak z odstupem jsi ten balík dostal také a začal přejmenovávat, ale jinak, po svém. A pak jsme se pohádali, protože jsem mé použité vozy nechtěl podle tebe znovu přejmenovat. A tak to zůstalo. Od tebe jsem zvolil kompromis, použil jsem jen ty, které jsem neměl přejmenované. Vidíš a svět to nezbořilo, jak jsi měl tenkrát obavy.Jo, nechal jsem se unést TSRE Con Editorem, kde můžeš psát do nekonečna
Tak jinak, použil jsem jej dřív než ty. Kdyby jsi úpravy poslal o půl roku dříve, tak jsem použil ty tvé. Ale já byl o půl roku jen rychlejší.Zbyňku, kde jsi vzal, že jsi měl ten balík dřív?