Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nemusel. Otázka nastavení.V TSRE mě už od začátku štvalo, že jsem musel při každém spuštění vždy vybrat cestu z „rozbalovacího seznamu“ a až potom se mi načetlo vše potřebné. ...
Soubor .cpp je zdrojový kód a ten neuvidíš. V něm upravuji jak překlad, tak nové funkce.Promiň, já proti Tobě "nepotřebuji bojovat", ale v původním Tsre5 to nastavit lze, umí to i kouzla pro jiná mimo jiné i pro editor tratí, např. výměna ročního období pro editaci, či dohledání chybějících textur. Taky jsem nikde v žádné verzi nevdiěl žádný soubor s koncovkou .CPP, ale to jen, že jsem chtěl vidět, co má kecat do nastavení v TSRE5. Ale to Tě nezrazuji od činnosti.
Podle mne je důležité si to zde editovat.proč všechno cpete do settings.txt?
Raději už nic neříkám. Jen to celou dobu děláte špatně. Tohle všechno se dá nastavit přímo v kódu tak, aby se nemuselo nic vypínat a vše fungovalo tak, jak má. Jenže starého psa novým kouskům nenaučíš. Nemyslím to nijak ve zlém ani jako narážku na věk.Podle mne je důležité si to zde editovat.
Například defaultně mám nastavené:
#loadAllWFiles = true
#autoFix = true
Z důvodu, že by se TSRE5 načítal asi o pět minut déle. Tohle zapínám, jen když potřebuji zkontrolovat a opravit chyby.
A za další, fotomapy. Tady si musím zadat řetězec včetně svého kódu. Když platnost kódu vyprší, tak musím zadat nový řetězec. A když nám Google pro všechny státy EU zablokoval, bylo nutné zadat řetězec na jiného poskytovatele map.
Pak se tam například zadává, odkud generuji terén ( geoPath = d:/hgst )
To jen pro info proč často upravujeme zápisy v settings.
A to je takový problém rozšířit tabulku příkazů přímo v Editoru, kde si to můžeš zapínat a vypínat podle potřeby? Také je možnost udělat nové okno pro zadávání těch řetězců místo toho, abys to cpal přímo do settings.txt.Podle mne je důležité si to zde editovat.
Například defaultně mám nastavené:
#loadAllWFiles = true
#autoFix = true
Z důvodu, že by se TSRE5 načítal asi o pět minut déle. Tohle zapínám, jen když potřebuji zkontrolovat a opravit chyby.
A za další, fotomapy. Tady si musím zadat řetězec včetně svého kódu. Když platnost kódu vyprší, tak musím zadat nový řetězec. A když nám Google pro všechny státy EU zablokoval, bylo nutné zadat řetězec na jiného poskytovatele map.
Pak se tam například zadává, odkud generuji terén ( geoPath = d:/hgst )
To jen pro info proč často upravujeme zápisy v settings.
NemusímKdyž otevřeš jakékoli „Load“ okno (ať už Editor tratí nebo souprav), musíš nejdříve vybrat uloženou cestu z rozbalovacího seznamu, a až potom se ti zobrazí, jaké tratě máš nainstalované nebo kolik máš v Trainsetu vozů. ...
Nic nového nevidím:... Podívej se pozorně na to video a zkus hádat, co je tam nového. Už to dělat nemusíš ...
Chápu že si přesvědčen že jsi objevil Ameriku, ale vůbec ti nedochází že je nás tu spousta, kteří v TSRE staví už několik let. A že tomu tak bylo dávno předtím, než ty jsi o něm vůbec věděl!... Hoši, evidentně nevíte, o co jde!
Co to zase meleš? Nikdo tam nic necpe, pouze si tam každý může přizpůsobit program podle svých potřeb. Kdybys ses v tom programuNechápu jednu věc – proč všechno cpete do settings.txt? Ten soubor není určený k tomu, aby určoval, jak se má program chovat nebo co má dělat. To by mělo být správně nastavené přímo v kódu, protože settings.txt je přepisovatelný soubor. ...
A proč bychom si ten Settings.txt mazali??? V případě nové verze a čistého Settings.txt si to každý opět nastaví podle sebe, a jede dál.Navíc když u své verze smažeš settings.txt a necháš TSRE vytvořit nový, nebude vypadat stejně jako ten původní. Proto je k tomu přibalený už vytvořený settings.txt – a právě na to celou dobu upozorňuji.
My celou dobu postupujeme podle manuálu autorů původního TSRE. Pokud to bylo špatně, tak je to teda průser, protože všechny tratě postavené v TSRE je potřeba zlikvidovat, a postavit znovu v novém a lepším editoru.... Jen to celou dobu děláte špatně. ...
Za posledních pár dní první rozumná úvaha!Raději už nic neříkám. ...