Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak Navyšovač FPS ještě nikdo nevytvořil, takže to beru jako výzvu.Keďže mám FPS 13-18 tak by som potreboval skôr navýšiť ako omedzovať.![]()
Jsem rád, že plní účelFunguje to prostě super, nastavil jsem 30 a PC je krásně tichýDíky !!!!
Ahoj,
jelikož teď nemám moc do čeho píchnout a kluci z OR CZ/SK týmu si nepřejí, aby OR Kontrolor automaticky stahoval chybějící .inc soubory, jejich rozhodnutí samozřejmě respektuji.
Místo toho jsem vytvořil takovou menší „rychlokvašku“ v podobě katalogu balíčků ladění pro OR CZ/SK z webu msts-rw.
Katalog umí zobrazit všechny dostupné balíčky, nabídnout jejich stažení, označit již nainstalované balíčky a v případě vydání nové verze upozornit na dostupnou aktualizaci a nabídnout její stažení.
Zatím nevím, jestli se z tohoto projektu stane samostatný program nebo zůstane jen jako interní nástroj, proto ho prozatím prezentuji pouze ve vlákně o mých programech.
PS: Aby bylo jasno i pro případné rejpaly – nic se nestahuje z mého webu. Program pouze načítá katalog a stahuje balíčky přímo z webu msts-rw, takže funguje jen jako přehledný katalog a správce dostupných balíčků.
Zobrazit přílohu 49857
ahoj, tohle prosím nebudeš vydávat, ten katalog balíčků pro ORCZSK ?Ahoj,
jelikož teď nemám moc do čeho píchnout a kluci z OR CZ/SK týmu si nepřejí, aby OR Kontrolor automaticky stahoval chybějící .inc soubory, jejich rozhodnutí samozřejmě respektuji.
Místo toho jsem vytvořil takovou menší „rychlokvašku“ v podobě katalogu balíčků ladění pro OR CZ/SK z webu msts-rw.
Katalog umí zobrazit všechny dostupné balíčky, nabídnout jejich stažení, označit již nainstalované balíčky a v případě vydání nové verze upozornit na dostupnou aktualizaci a nabídnout její stažení.
Zatím nevím, jestli se z tohoto projektu stane samostatný program nebo zůstane jen jako interní nástroj, proto ho prozatím prezentuji pouze ve vlákně o mých programech.
PS: Aby bylo jasno i pro případné rejpaly – nic se nestahuje z mého webu. Program pouze načítá katalog a stahuje balíčky přímo z webu msts-rw, takže funguje jen jako přehledný katalog a správce dostupných balíčků.
Zobrazit přílohu 49857
Ahoj, tohle na mě už nezáleží. Program je prakticky hotový.ahoj, tohle prosím nebudeš vydávat, ten katalog balíčků pro ORCZSK ?
no me by hodne pomohlAhoj, tohle na mě už nezáleží. Program je prakticky hotový.
Nejde o to, že by ti to původní "velkou trať" úplně překopalo. Program pouze překopírovává soubory k sobě a pouze ty, ktere jsou zapsané v ref, world, tdb atp. Pak projde všechno Global, Routes, Sound třeba trať od Ricara mi to dokázalo zredukovat z 23 GB na 8.5 GB.Ahoj,
Zaujal ma ten "Kontrolor tratí", to je niečo ako aplikácia "TrackReport"? Ten po spustení zobrazil čo je navyše a čo chýba ale vytvoril iba zoznam. To že by sa dala vytvoriť "čistá trať" je vynikajúca služba. Ako riešiš nadbytočné súbory?

Sakra taky bych chtěl, nemáš tam místo ?Kouknu na to, ale nejspíše až během příštího měsíce. V pátek odlétám do USA na stáž.
Na křídlech je místa dostSakra taky bych chtěl, nemáš tam místo ?![]()