Máš pravdu a i tak dík budu zkůšat anebo celou pojebanou topírnu vybulím a jdu da pivo.Měj seTak máš něco blbě v trainestu, nebo jsi udělal mezeru navíc, Ivoši, já fakt nevím, musíš zkoušet. Tak se i naučíš, tím si musel projít každý z nás.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Máš pravdu a i tak dík budu zkůšat anebo celou pojebanou topírnu vybulím a jdu da pivo.Měj seTak máš něco blbě v trainestu, nebo jsi udělal mezeru navíc, Ivoši, já fakt nevím, musíš zkoušet. Tak se i naučíš, tím si musel projít každý z nás.
Takhle to má být. Proč se Prasátko neukazuje ve hře, netuším... Pak už by musela být chyba nejspíš někde v jeho ladění...Dane a všichni co se mi věnujete ano jsem ocas to vím a Dane je to takhle správně?Zobrazit přílohu 48631Zobrazit přílohu 48632
Ivoši, topírna je skvělá aktivita, máš to jen ve svých rukou.anebo celou pojebanou topírnu vybulím a jdu da pivo.

Co to je? Za technický nesmysl?EngineData ( "703045" "CD703" )
Přesně tohle.Co to je? Za technický nesmysl?
EngineData ( 703045 cd_703 )
Dane a vůbec všichni moji rádcové jestě jednou dík za snahu mi nějak pomoct.Dokonce jsem si všiml že jsem tady asi rozpoutal menší polemiku ale chyba je jasně ve mne a mých znalostech.Jenže jak tak koukám na ten Zbyňkův obr. tak mi tam asi toho bude chybět víc nejen ten zasranej pukl.Já už tu topírnu jednou jel ale už nevím v jaké aktualizaci ale dojel jsem do času 23.59.30 a tam nevím proč do padlo.Můj možná blbej názor je ten že mi asi ten správný pukl v trainsetu chybí nebo je špatně zapsaný (ale stažený ho mám originál od pikku) a hra nebo jak to nazvat mi ho nechce vzít ať to zapíšu jak to zapíšu.Takže asi mi zbývají dvě možnosti pořídit si od Zbyňka tu flešku anebo jít do putyky tam po 4 pivě se najde několik "odborníků" co umí a znají skoro vše a když otočím dvě,tři rundy tak přijdu domů napařený a celou topírnu budu mít na háku.Ještě jednou dík a mějte se fajnZbyňku,, na výměnu LC ti stačí jen jeden řádek, (ale je pravda, že závorka tam nemá co dělat), jak píše Martin S. A ne každý používá trainset BP a ne každý stejná vozidla. I v mých aktivitách 100% si lidi dosazují svoje vozidla ze svého trainsetu. U Loose Consistů, je to složitější, ale pokdu děláš aktivitu, kdy potřebuješ šibovat atd... bez toho to samozřejmě nejde, ale jinak právě přesně proto se Loose Consisty nedávají do aktivit, pokud nespolupracojí s hráčem, nebo s AI při šibování v traffic, je to nepsané pravidlo všech tvůrců aktivit. A nic nikdo nerozdrbe, pokud si vymění vozidlo právě v tom řádku a zachová postup, nic se nezmění, a je vše, jak autor udělal ani případné otočrní vozidla, ani umístění. Jen je třeba dodržet výměny správného typu vozu. Bai za jiný Bai, 703 za jinou 703 a nebo stejnou, jinak značenou. Tohle právě umí nádherně Activity Analysis, kterým jsme si pomáhali, právě jako 2. kontrolou po projetí consist ConBilderem. Nyní to umí i TSRE Con editor, kde si zkontroliji chybící vozy v consistech a pak protáhnu aktivitu Analysisem a tam mi skočí červeně chybející vozy které jsou zapsané v act jako LC. A u Loose consist je jedno, co je uvnitř engu. Zápis je název eng/wag a složka kde je umístěn.
Já už to v ORCZSK jel ale v aktualizaci tuším 103 nebo 104 ale ne celou jen půlku pak to padloJenom je nutno hrát Open Rails v 1.5.1, já to zkusil spustit v Open Rails CZSK 2.0 a při spuštění tam byla jenom to 380-tka.
zkusímJeště mám jeden nápad... Když hodíš toho Puklíka do tebou nově vytvořeného consistu jako sólo stroj, spustí se ti volná jízda v pořádku?
jo jede toJeště mám jeden nápad... Když hodíš toho Puklíka do tebou nově vytvořeného consistu jako sólo stroj, spustí se ti volná jízda v pořádku?
V ORCZ to normálně jelo a snad i jede dál. Ve verzi 2.0.X jsem ale nezkoušel.Jenom je nutno hrát Open Rails v 1.5.1, já to zkusil spustit v Open Rails CZSK 2.0 a při spuštění tam byla jenom to 380-tka.
Jak jsem psal mi to taky jelo v ORCZ akorát v aktualizaci teď nevím přesně 103 nebo 104 jen půlka do 23.59.30 pak to padlo.Mi se nehce do té 1.5 už líztV ORCZ to normálně jelo a snad i jede dál.
Ale já nechci, aby mi v aktivitě kdokoli cokoli měnil. Protože pak se aktivita chová úplně jinak i jako když se to nejede v klasickém OR, ale ORCZSK. Také takto mnozí nedojeli ani zavčas na hranice depa. Tohle už děláte na vlastní riziko, pak si nikdo tady nemůže stěžovat. Nikoho nezabije, když si aktivitu otevře v 1.51, protože nic z CZSK v aktivitách nevyužívám.na výměnu LC ti stačí jen jeden řádek, (ale je pravda, že závorka tam nemá co dělat), jak píše Martin S. A ne každý používá trainset BP a ne každý stejná vozidla.