Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To s tím pivem není špatný nápad po včerejším tahu by jedno bodlo.Zbyněk Šemora napsal:Václave pro MSTS se počítač 486 už opravdu nehodí.![]()
Aktivitu jsem prolétl v editoru a traffic se už uklidí. Dál jsem už nic v trasách neopravoval, tak žádný jiný problém by už být neměl.
Ale kdybych každému postiženému, který musí jet aktivitu znovu jako odškodné měl platit pivo, asi bych musel prodat firmu![]()
![]()
No nic, zapínám aktivitu a jdu hrát.
Jsou dvě možnosti:ramelow napsal:aktivita mi zatial slape, ale jeden problem mam. nemozem si loadnut ulozenu hru. pri loadovani mi vypise chybove hlasenie: Nelze nahrat kolejivo....alebo nieco v tom zmysle. neviem co je to za problem...nevie niekto?
Prečti si info.Musíš nainstalovat BIN ,který je přiložen u aktivity.jzacek napsal:Mam take jeden dotaz ke Zbynkovo nove aktivite. Az do Kutne Hory je to v pohode, pripojim se na traktor, prelezu, vse ok. Pak se rozjede ten naklad, prejede pres vymeny a kdyz se rozsviti bila na mem navestidle, pad do windows. Nevite, cim by to mohlo byt? Bin posledni verze, mem 512, stiny zadne... Dik. jirka
Jen by mě zajímalo, jak jsi jel z Oseka? Stál vedle šestikolák s modrými Falls, za kterými jsi jel z Poděbrad nebo už zmizel v oblouku na Kanín. V Kutné Hoře by se měla rozsvítit bílá hned jak poslední vůz nákladu mine angličan. (angličan je kolizní, proto je to řešeno servisem) Projel jsem to v editoru a vše by mělo být OK. Jen u mě při poslední jízdě, náklad v Oseku jsem viděl až za obloukem před Kanínem a na bílou v KH jsem si ještě chvilku po zmizení nákladu počkal. Pak už vše šlapalo jak hodiny.michawel napsal:tak zatim odjezd z Kolína na rychlíku a bez problémů, je to fakt príma. Po těch 40tkách, dvacítkách a ještě i nižších rychlostech jsem si z Kutný hory tu 120tku fakt užil. Těším se, jak si dneska dám další kousek. JŘ zatím plním na sekundu přesně.
a pokial pouzivam trainstore? je tam tiez potrebne vykonat tuto zmenu "-mem:512"? a ak ano, tak kde? hladal som to. ale nenasiel. trainstore som aj odinstaloval, a znovu nainstaloval, ale nikde som nenarazil na nic, kde by som tuto zmenu mohol vykonat.Zbyněk Šemora napsal:Jsou dvě možnosti:ramelow napsal:aktivita mi zatial slape, ale jeden problem mam. nemozem si loadnut ulozenu hru. pri loadovani mi vypise chybove hlasenie: Nelze nahrat kolejivo....alebo nieco v tom zmysle. neviem co je to za problem...nevie niekto?
1. po nahrání MSTS nejít přímo na load hry, ale nejprve nahrát začítek aktivity. Po načtení opustit hru a nahrát uloženáý úkol.
nebo:
2. ikona na ploše pro spuštění MSTS, pravé tlačítko myši, vlastnosti, cíl a přepsat na:
"C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -mem:512
C = disk C, pokud máte MSTS na jiné jednotce, tak C nahradit Vaší jednotkou.
ramelow napsal:a pokial pouzivam trainstore? je tam tiez potrebne vykonat tuto zmenu "-mem:512"? a ak ano, tak kde? hladal som to. ale nenasiel. trainstore som aj odinstaloval, a znovu nainstaloval, ale nikde som nenarazil na nic, kde by som tuto zmenu mohol vykonat.Zbyněk Šemora napsal:Jsou dvě možnosti:ramelow napsal:aktivita mi zatial slape, ale jeden problem mam. nemozem si loadnut ulozenu hru. pri loadovani mi vypise chybove hlasenie: Nelze nahrat kolejivo....alebo nieco v tom zmysle. neviem co je to za problem...nevie niekto?
1. po nahrání MSTS nejít přímo na load hry, ale nejprve nahrát začítek aktivity. Po načtení opustit hru a nahrát uloženáý úkol.
nebo:
2. ikona na ploše pro spuštění MSTS, pravé tlačítko myši, vlastnosti, cíl a přepsat na:
"C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -mem:512
C = disk C, pokud máte MSTS na jiné jednotce, tak C nahradit Vaší jednotkou.