Aktivity ZS pro trať Bratislava - Praha - archív #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
ramelow napsal:
po stlaceni F9 sa vypise nasledujuci text: button load error-object trainsgroup does not exist
vie niekto co to znamena?
Tak přece v tom nejsem sám. A s engem 130 to nesouvisí :!:
Stává se mi to po load, pak MSTS spadne. Při save (ne vždy) nejsou na té hlášce o uložení tlačítka. Při stisku F9, 10, 11 pád.

Jacek napsal:
ramelow napsal:
po stlaceni F9 sa vypise nasledujuci text: button load error-object trainsgroup does not exist
vie niekto co to znamena?
Tak přece v tom nejsem sám. A s engem 130 to nesouvisí :!:
Stává se mi to po load, pak MSTS spadne. Při save (ne vždy) nejsou na té hlášce o uložení tlačítka. Při stisku F9, 10, 11 pád.

To me se stalo jen to, ze pri F2 prestaly byt videt tlacitka ... a pote uz mi zadna pozice nesla nahrat - vzdycky se to nahralo a obraz zamrzl na obrazovce kdy bylo videt z loko ven ale v krajine chybely nektere objekty a hra se dala jen vypnout pres spravce ukolu ...

A kolik máte uloženo SAVE pozicí. Mě to jednou dělalo něco podobného a pak jsem zjistil, že mám strašně moc uloženejch pozicí. Stačilo pročistit adresář Saves v train simulátoru a bylo po problému.

Blackwolf napsal:
A kolik máte uloženo SAVE pozicí. Mě to jednou dělalo něco podobného a pak jsem zjistil, že mám strašně moc uloženejch pozicí. Stačilo pročistit adresář Saves v train simulátoru a bylo po problému.

Tak to uz jsem kdysi zjistil taky - nekdy ma ten adresar i 300 MB !!
Ja to ted delam tak, ze tam nechavam jen posledni 3 Savy a zbytek nejdriv prehraju jinam a tak druhy den smazu ....

Nebo to nekdy mazu primo pri hre - se prepnu do Win a par jich smazu :-)

skusim vymazat ulozene pozicie, lebo je pravda, ze ich mam velmi vela. dufam, ze to bude v tom.
som z toho dost nestastny, lebo som tuto aktivitu konecne chcel dokoncit, o chvilu sa musim zacat ucit na statnice a to uz nebude cas :D

ramelow napsal:
skusim vymazat ulozene pozicie, lebo je pravda, ze ich mam velmi vela. dufam, ze to bude v tom.
som z toho dost nestastny, lebo som tuto aktivitu konecne chcel dokoncit, o chvilu sa musim zacat ucit na statnice a to uz nebude cas :D
Ano, příčina je opravdu v tom. Já jsem tam měl "jen" 390 MB. Po smazání OK.

Tak jsem konečně dojel aktivitu den blbec. byla opravdu dobrá.Zajímavé bylo že když jsem jel aktivitu po prvé pod binem 1.6.1230 tak mi padala mnohem víc než když jsem ji jel pod binem 1.7.0103.

Ondra.H napsal:
Tak jsem konečně dojel aktivitu den blbec. byla opravdu dobrá.Zajímavé bylo že když jsem jel aktivitu po prvé pod binem 1.6.1230 tak mi padala mnohem víc než když jsem ji jel pod binem 1.7.0103.

Tobě aktivita padala? Mě nepadala vůbec. Právě ta aktivita měla být sestavenatak, aby ukázala to co umí Bin bez jediného pádu...

Ahojte. To je pravda. S Binem 1.6 bez jediného pádu. Úplně bez problémů.

mam jednu otazku-ked sa vratim z hohenau do breclavi a pripojim sa k suprave, stale ma to eviduje ako lokomotivny vlak a teda smerom na brodske vyrazam s max. povolenou rychlostou 80kmh...do kutov som dorazil bez meskania, ale neverim, ze stihnem dojst do bratislavy vcas rychlostou cca 84kmh.kde robim chybu?

Ahoj, poradí mi někdo jak mám mezi Brnem a Břeclaví zrychlit na 200km/h, když se mi ve 165km/h zapne záchranná brzda.Děkuji za odpověď .

Vlada999 napsal:
Ahoj, poradí mi někdo jak mám mezi Brnem a Břeclaví zrychlit na 200km/h, když se mi ve 165km/h zapne záchranná brzda.Děkuji za odpověď .

Podívej se na v max loko.

Zdravým lidi,tak dnes poprvé jsem si zajel den blbec aneb tour de bp.Nejprve jsem nepochopil,jak se mám dostat ze začátku z Olomouce.Pak jsem trochu se spozdil cca 5 Km před Českou třebovou,kdy jsem překročil rychlost o 6 Km/h a tolerance je + 5 Km/h a zatáhla se mi záchraná brzda.Tak jsem musel asi 5 minut čekat než můžu pohnout v brzdou.Nakonec mi zahlásilo že jsem přijel pozdě do stanice choceň už ve stanici Bezpráví.Takže mé problémy byly tyto:
1)hned na začátku jsem překročil rychlost posunu asi o 10 Km/h,úkol skončil.
2)V Olomouci na začátku,jsem musel napojit SC502,než jsem zjistil že se mohu pohybovat po oloumouci 60 Km/h a né 30 Km/h tak mi zahlásilo,že kde se flákám a jestli do minuty nenapojím vozy tak že posunovač odejde.Samodřejmě sem to nestihl a posunovač odšel a napsalo mi to hlášku že dneska už nikam neodjedu.úkol skončil a ve výsledcích mi to napsalo že se pohybuju po Olomouci jako slymák.
3)3* překročení rychlosti o 6 Km/h než je povoleno.3* záchraná brzda a celkem stání 10 minut.
4)Ve stanici Bezpráví hláška přijely jste pozdě do stanice.V menu napsáno přijely jste pozdě do stanice Choceň a že se pořád táhnu jak slymák.Ale tachometr byl pořád na doraz co to šlo,skoro k limitu,myslím tím že třeba tam byla rychlost 160 Km/h a já měl na rychloměru 158 Km/h a ještě napsáno aď si úkol zopakuje.
Takže 113 Km bylo jako kdybych to nejel.Zítra si to zkusím zajet znovu.Snad nebudu mít problémy jako dnes.Uvidím kolik nepříjemných věciček na mě ještě čeká.Co si Zbyněk ještě připravil za úkoly.Vůbec nemám tušení.Akorát mi vadí v té 151 s kterou jedete s tím Sc502 tak u té kombi ovladače mi jde velice pomalu přidat ubrat plyn,při použití dynamycké brzdy mi to chodilo normálně,Takže něž jsem nacvakala 100 % musel jsem asi 60* ťukat do písmena D.Od 0% do 100% a opačně.Jel jsem to bez jízdního řádu,pak navíc jsem zjistil že i kdybych jel na pardubice v chocni rovně tak by to stejně skončilo,protože se jede přes týniště a Hradec.Na tož že jsem jel po koridoru,jsem potkal dost málo vláků.cca 15 vlaků mezi Olomoucí a červenkou,dál už ne.Pak ještě jeden náklad u Třebovic v Čechách.Dále jsem v české Třebové jel po skupinovém kolejišti,když si myslím že jsem měl jet po osobním kolejišti,kolem perony a ono nic.Jak jsem pasl zítra to zkusím znovu a uvidím.Lukáš

Co k tomu dodat.
KimiR nejenže nezná předpisy, ale ani nečte rozkazy. Hlavně že to má napsáno po každém load hry, jakou rychlostí se kde jezdí.
Přesně takto vznikají nehody.
Takže ten, kdo nezvládne aktivitu Den blbec a plánoval, že by šel pracovat jako strojvedoucí, ať raději přemýšlí o jiných krásných povoláních.
Jinak se už těším na další aktivitu, kterou mám v plánu. Bude to postaveno mnohem více na znalost D1. Doufám, že se sám do ničeho nezamotám. Naštěstí tu máme dost aktivních fírů, kteří eventuelně poradí. Po po úspěšném absolvování série podobně zaměřených aktivit budete moci jít rovnou ke zkouškám na strojvedoucí. :lol:

KimiR napsal:
.... a zatáhla se mi záchraná brzda.Tak jsem musel asi 5 minut čekat než můžu pohnout v brzdou....
Nemusíš čekat "pět" minut, stačí jakmile zastavíš, přejít do druhé kabiny a zpátky, odbrzdit a jedeš, žádné čekání jenom se zdržíš tím než zastavíš a odbrzdíš.

Kuba napsal:
KimiR napsal:
.... a zatáhla se mi záchraná brzda.Tak jsem musel asi 5 minut čekat než můžu pohnout v brzdou....
Nemusíš čekat "pět" minut, stačí jakmile zastavíš, přejít do druhé kabiny a zpátky, odbrzdit a jedeš, žádné čekání jenom se zdržíš tím než zastavíš a odbrzdíš.
Kubo a zkoušel jsi to i u skinů, kde je v monitoru aktivována i penalty? Přechod do jiné kabiny penalty anuluje?

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře