Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Já jsem v domění, že jsem do aktualizace dal osobní verzi. Jestli se tam zatoulala verze nákladní, tak to abych si ji jednu vlepil.markus22 napsal:Zbyňku, při ladění engu zsr dával k dispozici 2 druhy nastavení: pro osobáky a pro nákladní...ty nákladní měly o dost delší dobu napouštění a vypouštění než osobní. Při pohledu do ENGu po 3. aktualizaci trainsetu to vypadá, že tam máš nastavení pro nákladní vlaky. Já sem teďkom narychlo skouknul ENGy pro cd 162 a všechny tam mají MaxBreakForce 24kN což by mělo být pro náklady. Může to ještě někdo potvrdit, že je to tak?
Kurňa Zbyňo, to je nápad. Ještě přijít na fígl, jak takové mazivo v podobě štamprle dostat do apk...a to by se pak mazalo i tak raději nad kanálemZbyněk Šemora napsal:Přece jen 3 hodiny pauza na návštěvu města Hradce Králového a mazání jednotky na kanále, to by hráče v MSTS nudilo. Leda, že by o pauze namazal sám sebe.![]()
![]()
Aha, no já tohle už nepamatuju, komančové odešli v mých 10 letech. Mě tam ty lůžka prostě přišli srandovní, asi si budu muset o Milovicích něco přečíst. Láká mě to, protože on už jen pohled do jízdního řádu na půlhodinové intervaly do Milovic vč. plánů na elektrifikaci něco vypovídají. -Zbyněk Šemora napsal:Michawel: Tohle je už nemoc nebo postižení. Naštěstí s užitkem pro druhé.
Ty lůžka v Milovicích. Pointa je v tom, že Sovětští oficíři si udělali dovolenou do míst, kde trávili celé své mládí. Já to tak pamatuji. Když Milovice, tak Kuzma expres a pro civila téměř zakázané území.