Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ak nebude stačiť, zabezpečím miesto v Rubikone na Rendezi - to je Duusova srdcová záležitosť - ešte furt na to spomína, ako lacno sa tam najedolnebulus napsal:Začínam mať obavy že nám pomaly bude Česka pivnica malá... Zajtra tam asi skočím vysondovať aká je kapacita, lebo tak sa mi zdá že okolo 15-20 ľudí.
Tax napsal:Ak nebude stačiť, zabezpečím miesto v Rubikone na Rendezi - to je Duusova srdcová záležitosť - ešte furt na to spomína, ako lacno sa tam najedolnebulus napsal:Začínam mať obavy že nám pomaly bude Česka pivnica malá... Zajtra tam asi skočím vysondovať aká je kapacita, lebo tak sa mi zdá že okolo 15-20 ľudí.![]()
Ano, ale je také nutné znát program.Sponka napsal:Já se taky hlásím, že bych se rád přijel podívat.
Taky jsem se díval na spojení a není to nic moc, takže bych vzal gumokol a do něj z Brna nebo po cestě dva až tři lidi. Zbyňku, Johnzi, nechcete?
Nebulus zaistil aktuálny jedálny a nápojový lístok. Aby ste mali aspoň čiastočnú predstavu, prezrieť si ho môžete tu: http://xtrain.alsat.sk/info/ceska_hospoda.pdf ... K prezeraniu je potrebný Acrobat Reader 6.0 alebo vyšší.nebulus napsal:Dnes som navštívil Českú pivnicu a rezervoval miesto pre 20-30 hostí. Jedálniček je normálny - sľúbili mi ho zaslať aj v elektronickej forme. Akurát som bol upozornený že výdaj stravy pre toľko ľudí bude chvíľu trvať. Dúfam že sa mi podarí zabezpečiť aj projektor, pôvodne som počítal s účasťou 6-8 ľudí, tak ako naznačil Zbyňek.