Februárové stretnutie priaznivcov v MSTS v Bratislave.

Pokud mi to zaměstnavatel a rodina dovolí, přijel bych. Taky vidím jako nejlepší IC 131/130 Moravia. :wink:

Ahoj tak se také hlásím. Odjezd v půl šesté a příjezd na hlavní nádraží Moravii v 9:20. Odjezd Haškem v 16:22 nebo opět Morávii v 17:26. Horší je, když pojedu zpět Moravii, tak si 50 km nejedu. Musel bych do Přerova a pak směr Pardubky.

Vzhledem k tomu, že budu zřejmě v té době slaměný vdovec a nic závažného se nestane, tak nezavazně povalim gumokolem z praglu....3 cestující bych vzal s sebou....

Vyzerá to nádejne, že by som sa aj ja mohol dostaviť ( zatiaľ tiež nezáväzne),uvidím ako bude na zácviku a ako budem mať zákonité. Ja by som došiel už asi R 702

Nuž ako novopečený študent v Bratislave-Devínskej určite prídem, nepôjdem na víkend domov ale ostanem v hlavnom meste , aspoň si s Nebulusom ešte doplním fotodokumentáciu Bratislavských staníc pre ŽSR 130.Už sa teším.

Naposled editoval moderátor:
Začínam mať obavy že nám pomaly bude Česka pivnica malá... Zajtra tam asi skočím vysondovať aká je kapacita, lebo tak sa mi zdá že okolo 15-20 ľudí.

nebulus napsal:
Začínam mať obavy že nám pomaly bude Česka pivnica malá... Zajtra tam asi skočím vysondovať aká je kapacita, lebo tak sa mi zdá že okolo 15-20 ľudí.
Ak nebude stačiť, zabezpečím miesto v Rubikone na Rendezi - to je Duusova srdcová záležitosť - ešte furt na to spomína, ako lacno sa tam najedol :lol:

Tax napsal:
nebulus napsal:
Ak nebude stačiť, zabezpečím miesto v Rubikone na Rendezi - to je Duusova srdcová záležitosť - ešte furt na to spomína, ako lacno sa tam najedol :lol:

Niečo hovoríš veru ! A Dráčik tiež nepovie nie - spoločný menovateľ - lacné pivo atď. Veď keď si na akcii vlani v septembri nadránom odišiel domov tak ho musel /Dráčika/ pár volov držať aby tam z MDC neutiekol... :)

Já se taky hlásím, že bych se rád přijel podívat.

Taky jsem se díval na spojení a není to nic moc, takže bych vzal gumokol a do něj z Brna nebo po cestě dva až tři lidi. Zbyňku, Johnzi, nechcete?

Sponka napsal:
Já se taky hlásím, že bych se rád přijel podívat.

Taky jsem se díval na spojení a není to nic moc, takže bych vzal gumokol a do něj z Brna nebo po cestě dva až tři lidi. Zbyňku, Johnzi, nechcete?
Ano, ale je také nutné znát program.
Celá slezina vznikla tak, že jsem plánoval návštěvu Bratislavy. Opět něco nafotit a skonzultovat s Nebulusem ohledně DNV.
A když už, tak už. Nebulus měl za úkol domluvit Dráčika, Dusso, Tax a další. S těmito lidmi minule jsme jeli nejprve do Devínského Jazera do zahradní krcmy U starého bicykla, je hned vedle kolejí a snad také někdy bude model do MSTS. A kolem poledne návštěva České hospody.
Nyní to vidím obdobně. Pokud by jsi Sponko jel autem, byl bych jen rád, ale aby jsi počítal nejprve s návštěvou mostů a viaduktů DVN - Bratislava. (mám v tom nějaké zmatky a v aktualizaci 76.1 se mi vyskytl nějaký divně mapovaný model (asi sprejeři mi jej předělali a navíc jsem jej dal tam, kde nepatří, ale vlaky unese, nemusíte se bát, že se propadnete) Kdyby bylo auto, můžeme přijet dříve a možná by se toho stihlo více. (na 8.00 v Bratislavě) Klasická slezina pak bude kolem poledne ve zmiňované České pivnici v suterénu pod obrazem císaře Rudolfa. Žádný program, jen posezení, povykládání, výměna zkušeností. To bude přesně taková slezina, jakou plánoval loni Vašek. A v létě bude určitě další. Dokud tu Bratislavu konečně nedostavím. A až dostavím, pak by mi už tyto výlety chyběly. :lol: :lol: Takže se bude určitě pokračovat v dalších akcích.

Sponka: Ja budem až tak začiatkom februára vedieť, kde vlastne toho desiateho budem, či v Brne albo v Bystrici ... ak budem v Brne, pôjdem rád, ak budem v doma, tak asi moc nie ...

Dnes som navštívil Českú pivnicu a rezervoval miesto pre 20-30 hostí. Jedálniček je normálny - sľúbili mi ho zaslať aj v elektronickej forme. Akurát som bol upozornený že výdaj stravy pre toľko ľudí bude chvíľu trvať. Dúfam že sa mi podarí zabezpečiť aj projektor, pôvodne som počítal s účasťou 6-8 ľudí, tak ako naznačil Zbyňek.

Jó tak to jsi radši neměl dát tohle vlákno a domluvit se soukromě. Teď jse ti hlasí hromada lidí, aby se pak něco proschůzovalo. Jinak pokud by se našlo u Sponky místo tam a zpět, byl bych rád.

nebulus napsal:
Dnes som navštívil Českú pivnicu a rezervoval miesto pre 20-30 hostí. Jedálniček je normálny - sľúbili mi ho zaslať aj v elektronickej forme. Akurát som bol upozornený že výdaj stravy pre toľko ľudí bude chvíľu trvať. Dúfam že sa mi podarí zabezpečiť aj projektor, pôvodne som počítal s účasťou 6-8 ľudí, tak ako naznačil Zbyňek.
Nebulus zaistil aktuálny jedálny a nápojový lístok. Aby ste mali aspoň čiastočnú predstavu, prezrieť si ho môžete tu: http://xtrain.alsat.sk/info/ceska_hospoda.pdf ... K prezeraniu je potrebný Acrobat Reader 6.0 alebo vyšší.
PS: Nebulus, prskni mi na mail ešte foto cisára Rudolfa kvôli ilustrácii :lol:

Bouhužiaľ neviem nájsť fotky z prvej sleziny a odkazy v príslušnom vlákne sú už nefunkčné... :eek:

Back
Nahoře