Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pokládám si stejnou otázku. "kde udělali soudruzi z NDR chybu?" Ať to mohu u sebe také opravit.Dráčik napsal:No a kde bola chyba? Nech vieme.
Dráčik napsal:No a kde bola chyba? Nech vieme.
Josef Kulaviak napsal:Chtěl bych se zeptat kdy budou hotové stroje 163.047 a 048? Basia a Jandwiga?a kdy by bylo možné si jich stáhnout do msts.Díky!
Josef Kulaviak napsal:Ok. Chalpi, nembyl čas na čtení všech příspěvků předešlých, proto jsem se rovnou ptal.Dnes už jsem si vše přečetl a je mi to jasné.Takže se nezlobte - ach ta lenost.
Ale těším se na ně!![]()
Jenže tam Dušan tímto způsobem nenadefinuješ velikost písma. Ono to fakt bude asi souviset s celkovým rozlišením v MSTS. a taky s tím nastavením v GUI.duuso napsal:Tieto veci sa definujú v "cvf" súbore tej-ktorej kabíny, presnejšie len v tej kabíne, ktorá obsahuje digitálne hodiny a číslicový rýchlomer, názov je SPEEDOMETER DIGITAL a CLOCK DIGITAL_CLOCK, dúfam že som to napísal správne, farbu číslic som definoval týmto spôsobom.
Martens napsal:Jenže tam Dušan tímto způsobem nenadefinuješ velikost písma. Ono to fakt bude asi souviset s celkovým rozlišením v MSTS. a taky s tím nastavením v GUI.duuso napsal:Tieto veci sa definujú v "cvf" súbore tej-ktorej kabíny, presnejšie len v tej kabíne, ktorá obsahuje digitálne hodiny a číslicový rýchlomer, názov je SPEEDOMETER DIGITAL a CLOCK DIGITAL_CLOCK, dúfam že som to napísal správne, farbu číslic som definoval týmto spôsobom.
Jenže on nechce ani 0 ani 1, chce něco mezi tím.Jaroslav Brabec napsal:Pánové již si s tím nelamte hlavu. Tomuto uživateli jsem odpověděl v sz. Správná cesta jak dostat zpět velká čísla: ve složce GUI si najdete soubor s názvem gui_fnts.dat ten otevřeš a v řádce kde je "IDS_FONT_13" 0 přepíšeš na "IDS_FONT_13" 1 toť vše. :salut:
Pavle, kde se to dá v MSTS nastavit? Možná by to šlo dát i do cvf v rámci Binu a takto to nastavovat pro každý cab zvlášť - pokud by se Džordžovi podařilo toto nějak do Binu implementovatPpoollll napsal:V editoru kabiny (cvf souboru) je definována akorát relativní pozice kde jsou příslušné údaje zobrazovány. Defaultně vnitřně totiž simulátor pracuje s rozlišením 640x480 pro všechny prvky kabiny a jejich pozici. Toto základní rozlišení se sice dá změnit ale je to nastavení platné pro celý simulátor. Takže pokud člověk nemá upravené ace a cvf soubory pro jiné rozlišení u všech mašin tak nelze normálně používat obrázky ovládacích prvků kabiny ve vyšším rozlišení. Bylo by to hezké nemít tolik kostičkované hrany ale nedovedu si představit kdo by to celé předělával.