Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zdar.alcapone napsal:Aktivita je hotová, čekám na souhlas od nejznámějšího aktivitáře, přes historii. Ještě to stejnak musím nahrát, zda se po aktualizaci s něčím nehlo. A upravit trošku trainset.
Prepáč, Pavlíku, ale takúto otázlu môže položiť len ... domysli si. Je to vo filme Anton Špelec Ostrostrelec.Pavlík napsal:Ale pořád tu zůstává otázka: Je opravdu nutné používat vozidla mimo TBP, když jsou jich tam mraky a mraky?
Pavlík napsal:Ale pořád tu zůstává otázka: Je opravdu nutné používat vozidla mimo TBP, když jsou jich tam mraky a mraky?
Ono většinou chybý něco, co je tam vícekrát. Tím pádem ti chyběj třeba 3 vozidla, ale jsou tam často. Mohl jsem dát přímej link na stáhnutí, ale proč. Já tim linkem prezentuji uživatele stránky. A nejednou to s přímím linkem někdo udělal a majitel se do něj pustil. A nezlob se, jezdit s polskýma vozidlama z TBP, kde jsou za jízdy otevřená dveře nebudu. Několikrát jsem na to upozornil. A jezdit jenom s českýma Falsama, také nebudu jezdit, když jezdí i polské. A i kdyby náhodou stáhneš jednou a máš klid. Používám to co ostatní. A číst příspěvek po sobě nebudu.Pavlík napsal:Chlapi už mlčím. S Taxem jsme si to vysvětlili přes SZ a s Kubou v jiném vlákně. Opravdu nemůže být všechno v TBP. Akorát počet chyb může někoho hned od hraní odradit.
A Kačera neposílejte - já už budu hodnej.
Zdravim este je ten isty problem u EC 171 Hungaria. A dakujem za pekne aktivity. Po uspesnych statniciach si konecne mozem zajazdit a urcite aj ja sa potom pustim do tvorby aktivit.alcapone napsal:A asi jsem nahral spatnou Orlici, tak tu zatim nehrat.