Aktvity Joska-alcapone

No když už se v simulátoru načítá aktivita, tak dole píše co právě provádí a mě to spedne když se objeví "spouštím svět"

Fakt neporadím, nemusí stíhat PC tak spadne. Skus ji spustit v AE. Pokud se spustí v editoru bez jediné hlášky, tak to bude nejspíše počítačem. Stíny máš vypnuté, consistů máš kolik. Hromada je také špatně.

No nové aktivity jsou venku týden a u osobáku z Přerova do Břeclavi a nikdo nepřišel s tím, že nemá rakve. Pokud je hledáte, tak zde http://www.amicitreni.net/train-simulator/merci/download.asp?file_id=186 Jsou jiné, ale v pořádku, ty německé mají problém s texturami.
U R377 byl problém v nákladu, který vidíte při couvání na hlavní nádraží. Zbyněk upravoval zhlaví v Modřicích, kdy se posunulo vjezdové návěstidlo dále od zhlaví a trasa končí kousek za ním. Toto návěstidlo ho tedy nepustí dále a stojí u něj. Opraveno, ale již na pracovní verzi. Aktivita bude hratelná po aktualizaci.

Zdravim alcapone, hral som Vasu aktivitu Os 7808 s Kosic do Ziliny a v Spiskej Novej Vsi by som mal zastavit podla hlasky pri zastave a malo by to byt tusim na druhej kolaji a na pravo od seba som mal mat stojaci vlak.
Problem je v tom ze aj ked mi na track monitore ukazuje ze mam ist na druhu kolaj tak idem rovno a ostanem stat pred stojacim vlakom.

A ked tam stojim tak za par minut sa oproti stojaci vlak pohne a narazi do mna a tym mi aktivita skonci.
Chcem sa preto opytat kde je chyba, lebo neviem to v editore aktivit opravit.

Máš zastavit před stanicí, protože tě blokuje osobák. Až odjede osobák, máš volno na druhou kolej, kde máš zastavit na praporek a čekat na rychlík, po něm hned odjezd. Měl by jsi mít náklad na nákladním a měl by tam asi dojet ještě jeden. V proti směru má přijet LV, ale to jsi již na odjezdu. Co máš za Bin.

Aha, mne to pise ze mam zastavit u praporku ked som uz pomaly oproti stojacemu vlaku, ten nakladny tam stoji, mam Bin 1.8.052113.

Ahoj,mám dotaz ohledně aktivity Jízda se soupravou Vindobona MEx 54 .Jestli brzy vyjde?Rád bych si jí zahrál.Předem děkuji za odpoved.

Aktivita je hotová, čekám na souhlas od nejznámějšího aktivitáře, přes historii. Ještě to stejnak musím nahrát, zda se po aktualizaci s něčím nehlo. A upravit trošku trainset.

alcapone napsal:
Aktivita je hotová, čekám na souhlas od nejznámějšího aktivitáře, přes historii. Ještě to stejnak musím nahrát, zda se po aktualizaci s něčím nehlo. A upravit trošku trainset.
Zdar.
Dneska a zítra jsem mimo, jedem hrát a vracím se až v neděli někdy během dopoledne a poněvač se jedná o kraj domácí slivovice, tak v neděli to určo ještě nestihnu :twisted:, ale v pondělí se na to vrhnu, slibiji a pak dám vědět.
S pozdravem Dan.:cool:

Citace z burzy:

RE: Aktivity k trati Čierna n/T-Žilina(-Bratislava)-Ostrava-Přerov(-Vídeň)-Pardubice-Praha

Aktivita: Os 4212

Úsek: Přerov - Břeclav

Trainset BP: 7.3

Ostatní trainset: info na webu

Verze trati: 17

BIN: 1.8.0521

Stežení: http://www.mojevlacky.cz/

Ahoj, chtěl jsem si zahrát tuto aktivitu, ale CB mi hlásí neuvěřitelných 174 chyb (a to mám TBP 8) . Je opravdu nutné používat vozidla mimo TBP? Nevím, kolik uživatelů si tuhle aktivitu stáhne a opraví si 174 chyb, ale já mezi ně rozhodně patřit nebudu.

Při první chybě mi došlo, že si mám stáhnout Trainset 090, ten ovšem stáhnout nelze. A navíc vyznat se ve vozidlech na polských stránkách... Takže aktivitu mažu. Aspoň jsem se pokusil o sprovoznění.

Ale pořád tu zůstává otázka: Je opravdu nutné používat vozidla mimo TBP, když jsou jich tam mraky a mraky?

Naposled editoval moderátor:
Pavlík napsal:
Ale pořád tu zůstává otázka: Je opravdu nutné používat vozidla mimo TBP, když jsou jich tam mraky a mraky?
Prepáč, Pavlíku, ale takúto otázlu môže položiť len ... domysli si. Je to vo filme Anton Špelec Ostrostrelec.

V TBP nemôže byť všetko a ani nebude, TBP je ... nebudem komentovať, vzniklo by flame.

Pavlík napsal:

Ještě že Tě neslyšel žádný hyperrealista....to by sis měl dávat pořádného bacha, aby na Tebe neposlali Kačera ...... kurňa to je nakažlivé :D

Chlapi už mlčím. S Taxem jsme si to vysvětlili přes SZ a s Kubou v jiném vlákně. Opravdu nemůže být všechno v TBP. Akorát počet chyb může někoho hned od hraní odradit.

A Kačera neposílejte - já už budu hodnej.

Pavlík napsal:
Chlapi už mlčím. S Taxem jsme si to vysvětlili přes SZ a s Kubou v jiném vlákně. Opravdu nemůže být všechno v TBP. Akorát počet chyb může někoho hned od hraní odradit.

A Kačera neposílejte - já už budu hodnej.
Ono většinou chybý něco, co je tam vícekrát. Tím pádem ti chyběj třeba 3 vozidla, ale jsou tam často. Mohl jsem dát přímej link na stáhnutí, ale proč. Já tim linkem prezentuji uživatele stránky. A nejednou to s přímím linkem někdo udělal a majitel se do něj pustil. A nezlob se, jezdit s polskýma vozidlama z TBP, kde jsou za jízdy otevřená dveře nebudu. Několikrát jsem na to upozornil. A jezdit jenom s českýma Falsama, také nebudu jezdit, když jezdí i polské. A i kdyby náhodou stáhneš jednou a máš klid. Používám to co ostatní. A číst příspěvek po sobě nebudu.

Takže aby jste si nemysleli, že aktivita Vindebona leží někde v šuplíku, dovolím si zde dát jeden screen. Joska mi dal svolení doplnit do aktivity další vozy (a poněvač se jedná o období ČSD vozů mimo TBP bude dost :twisted: ) a já na ni intezivně makám. Ne ža by Joska měl v aktivitě málo traffic, ale ve větších stanicích mi občas něco chybělo, jinak už samotné dílo autora je vynikající.;)

Před odjezdem z Prahy halvního:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img217.imageshack.us/img217/6457/001rid.jpg

S pozdravem Dan.:cool:

No jo no, mám toho stojícího tam málo, a navíc je to aktivita ze starého období a přemýšlet co tam dát se mě moc nechtělo. A navíc já mám PC vykonostně slabé a tak dělám aktivity na max. co mě PC dovolí. Proto to má na dodělání Dan, páč te hračička a navíc ma dělo. Tak jsem zvědav, jak se s tím to moje železo popere.

Zapoměl jsem u aktivity IC530 uvést link na csd La, ten je samozrejmě u mě. Dále bych rád věděl jak to je se stránka kde byl skin 749162. Pro ostatní, tento skin si prosím vyměňte za jiný.

Zdravím a já bych chtěl moc, moc, moc poprosit Taxe, za zanovuzprovoznění donwloadu Šlechtičných. Tato pára vždy patřila ke konci provozu parních lokomotiv u ČSD a už jsem ji také v aktivitě využil. Takovouto mezeru si přece my fajnšmekři těchto dob nemůžem dovolit, ne:?: :D:D:D:D
Dan

Než bude hotova Vindobona, můžete si zajet pár opravených aktivit na trati BP.

A asi jsem nahral spatnou Orlici, tak tu zatim nehrat.

Tak opraveno. Doufám, neprojel jsem to. Nemám na to momentálně čas.

alcapone napsal:
A asi jsem nahral spatnou Orlici, tak tu zatim nehrat.
Zdravim este je ten isty problem u EC 171 Hungaria. A dakujem za pekne aktivity. Po uspesnych statniciach si konecne mozem zajazdit a urcite aj ja sa potom pustim do tvorby aktivit.
Prajem pekne leto, a nech sa najde aj cas na oddych

Back
Nahoře