Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Takže kolega je relatvině v pořádku, nic zlomeného jenom je silně potlučený a odřený.Kuba napsal:To vezl můj kolega z Opavy. Ještě nevím jak na tom je, jdu odpoledne do práce a pak dám když tak vědět.
Blackwolf napsal:Zbyněk Šemora napsal:To bylo i u nás, ale s katastrofálními následky.
Nádraží Praha Hostivař kde výpravčí vypravila nákladní vlak do Malešic, ale omylem jej pustila do Vršovic.......
Na tu nehodu si taky pamatuji. V té době jsem studoval dopravní průmyslovku v Praze a spolužáci co bydleli na Zahradním městě ten den nepřišli do školy, zato druhý den přinesli fotky z té nehody. Nafotili snad dva filmy (digitály ještě nebyly). Mimochodem jedna z těch dvou obětí byla sousedka z našeho paneláku (tehdy jsem bydlel v Praze Uhřiněvsi), která tím vlakem jela do práce.
Jel jsem až dalším, teda chtěl jet. Když jsem pak projížděl místo v opačném směru od Strašnic a viděl, jak se válí ty kontajnery ve srázu a válely se tam hodně dlouho, až mě zamrazilo.
A kdepak si tady bydlel v Uhříněvsi?
No já nevím, ale podle fotek mi to moc jako jídlo nepříjde.740 848-7 napsal:Jestli nezaváží obchody ...
Jacku, omezení jízdy bylo omezeno jen na nedělní odpoledne od 13:00 do 17:00 - tuším. Přes prázdniny je to ještě pátek odpol a sobota dopol. Takže zákaz jízdy neplatil.Jacek napsal:Jen mě tak napadlo, co dělá chorvatský kamion na silnici v neděli ráno? Neplatil náhodou nějaký zákaz přes víkendy?
Tommy66 napsal:Nerad vznáším rozmíšku do pohledu na řidiče kteří způsobí nehodu na přejezdu. Je pravda že ve většině případů jde o ignorování výstražných signálů s tím že "než to přijede tak to ještě stihnu" Ale osobně jsem se setkal s případem kdy skutečně výstražné zařízení nefungovalo. A věřím k tomu že kdyby tenkrát k nehodě došlo tak při sestřihu na TV Nova by to svítilo a zvonilo jak urvané a drážní inspekce by konstatovala že zabezpečovací zařízení bylo vpořádku. Jednou se mi to stalo u Petřvaldu na trati OKD kdy na mně 770 houkla asi z 30 metrů v noci a podruhé za Jakubčovicema na trati ČD když jsem ani nevím proč to tak nějak čekal. A ten fíra na 810 byl taky dost vykulenej protože jsem stál skoro na přejezdu a mezi mou kabinou a ním bylo možná tak 2-3 m.
Čouda napsal:Tak sem na něj zatroubil a pustil mu dálkový. Dočkal jsem se pouze prostředníčku z okna.
Najel sem do protisměru a čekal co bude. Když sem vyděl jeho zmatený výraz, zařadil jsem se zpátky.