Nehody

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku
myslel že stihne... aj v Bratislave sa bežne stáva že sa blíži električka ale dochodca za každu cenu chce preísť... niekedy sa to pri týchto ludoch nevypláca.

Při neděli. :) http://liberec.idnes.cz/na-jablonecku-smetl-rychlik-osobni-auto-jeden-clovek-je-zraneny-ps6-/liberec-zpravy.aspx?c=A111218_110130_liberec-zpravy_sot

Pavlík napsal:
K nehodě v Nové Vsi. Fíra si toho nevšiml a zastavil až v Kolíně u peronu. Proto taky trvalo vyšetřování déle než obvykle. Bylo potřeba najít zbytky těla.

Tady ještě dodám, že v až Brně našli pod tuším 1. třídou "nohu"

http://aktualne.centrum.cz/domaci/regiony/stredocesky/clanek.phtml?id=727183#utm_source=atlasHP&utm_medium=newsbox&utm_content=position-2

Teletext ČT
MLADÁ BOLESLAV - V Mladé Boleslavi v noci vykolejil nákladní vlak v úseku mezi hlavním nádražím a stanicí město. České dráhy v místě zavedly náhradní autobusovou dopravu. Na přilehlé trati s častou dálkovou dopravou počítají s několikahodinovým omezením.

Sice to nebylo na kolejích, ale co říkáte na potopení té luxusní výletní lodi ?
Tenkrát, když byla první jízda, vzpomněl jsem si na Titanic, který vyplul s podobnou chloubou. A čekal jsem zprávu, že dopadne podobně.
Tady nejde o to, že loď najela na útes, to se stát může. Ale zaráží mne skutečnost, že se za 100 let nic nezměnilo. vzhledem k velikosti lodi malá díra v trupu a loď jde celkem rychle ke dnu. Očekával bych nějaké dokonalé vodotěsné přepážky, lepší než na Titanicu. Stát se to někde na širém moři například o ledovec, jako Titanicu, tak počet obětí by byl překonán. A opět to bylo jen o lidské pýše, že kapitán řídí nepotopitelnou loď a díky moderní technice se nemůže nic stát.

Zbyněk Šemora napsal:
Sice to nebylo na kolejích, ale co říkáte na potopení té luxusní výletní lodi ?
Tenkrát, když byla první jízda, vzpomněl jsem si na Titanic, který vyplul s podobnou chloubou. A čekal jsem zprávu, že dopadne podobně.
Tady nejde o to, že loď najela na útes, to se stát může. Ale zaráží mne skutečnost, že se za 100 let nic nezměnilo. vzhledem k velikosti lodi malá díra v trupu a loď jde celkem rychle ke dnu. Očekával bych nějaké dokonalé vodotěsné přepážky, lepší než na Titanicu. Stát se to někde na širém moři například o ledovec, jako Titanicu, tak počet obětí by byl překonán. A opět to bylo jen o lidské pýše, že kapitán řídí nepotopitelnou loď a díky moderní technice se nemůže nic stát.

Před malou chvilkou dávali v ČT24 bývalému Kpt. Ing. Jindřichovi Vodičkovi, podobné otázky, o kterých píšeš ve svém komentu. Doporučuji se podívat na archiv, myslím že ti odpoví ti to na mnoho :oops:

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře