Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pavlík napsal:K nehodě v Nové Vsi. Fíra si toho nevšiml a zastavil až v Kolíně u peronu. Proto taky trvalo vyšetřování déle než obvykle. Bylo potřeba najít zbytky těla.
Maidens napsal:Drsné. Nemáte někdo odkaz na youtube? Chtěl bych si to dat do oblíbených videí![]()
Matýsek napsal:
Zbyněk Šemora napsal:Sice to nebylo na kolejích, ale co říkáte na potopení té luxusní výletní lodi ?
Tenkrát, když byla první jízda, vzpomněl jsem si na Titanic, který vyplul s podobnou chloubou. A čekal jsem zprávu, že dopadne podobně.
Tady nejde o to, že loď najela na útes, to se stát může. Ale zaráží mne skutečnost, že se za 100 let nic nezměnilo. vzhledem k velikosti lodi malá díra v trupu a loď jde celkem rychle ke dnu. Očekával bych nějaké dokonalé vodotěsné přepážky, lepší než na Titanicu. Stát se to někde na širém moři například o ledovec, jako Titanicu, tak počet obětí by byl překonán. A opět to bylo jen o lidské pýše, že kapitán řídí nepotopitelnou loď a díky moderní technice se nemůže nic stát.