Řazení vlaku

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna klimi
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravim.
Ví nějaký znalec, jaké produkty a v čem se tahájí z těch 2 až 3 Kostěnických vleček. Jedna je už zřejmě nepoužívaná na šrotiště a ty zbylé dvě? Ta blíž k Dašici vypadá jak nějaká mrazírny a ta druhá jako ZZN. Díky za info

V Kostěnicích vlečka na jih je do bývalého Magnetu,dnes již zarostlá a nepoužívaná,a druhá vlečka na sever,by měla být majetkem ACHP(nebo současný název je snad AGRO),který provozuje rosničku 710 zelenou,kterou vozí k sobě cisterny a nevím jestli něco do Mrazíren (spíše neé) a z této je odbočka do bývalé sušky,dnešního kovošrotu,kde jsou dnes již vytrhané koleje.

Zdravím,

Nevím jest-li můj dotaz dobře napíši aby byl pochopen. Chtěl bych se zeptat jest-li náhodou nevíte někdo č. vlaku (rychlíku) který jsem potkal jednou v Zábřehu na Mor. když jsem se vracel domů ze Šumperku. Jednalo se o zmíněný rychlík který tvořily 2 jednotky CityElefantu, bylo to v létě minulého roku někdy okolo 18:00 hod. v Neděli. Jel myslím z Třince nebo z Českého Těšína do Prahy kdyby někdo věděl o který rychlík se jedná budu velice rad. Hledal jsem to na zelpage.cz ale marně.

Essentials napsal:
Zdravím,

Nevím jest-li můj dotaz dobře napíši aby byl pochopen. Chtěl bych se zeptat jest-li náhodou nevíte někdo č. vlaku (rychlíku) který jsem potkal jednou v Zábřehu na Mor. když jsem se vracel domů ze Šumperku. Jednalo se o zmíněný rychlík který tvořily 2 jednotky CityElefantu, bylo to v létě minulého roku někdy okolo 18:00 hod. v Neděli. Jel myslím z Třince nebo z Českého Těšína do Prahy kdyby někdo věděl o který rychlík se jedná budu velice rad. Hledal jsem to na zelpage.cz ale marně.
http://www.zelpage.cz/razeni/09/vlaky/cd-1540

Kuba napsal:
Essentials napsal:
Zdravím,

http://www.zelpage.cz/razeni/09/vlaky/cd-1540
Moc díky, mohli byste mi ještě někdo napsat ve kterých stanicích tento vlak staví? Chtěl bych na to vytvořit aktivitu a na zelpage.cz není uvedena trasa. Díky.

Mrkni se do kjř.

Jsou to:

R 1540: Ostrava Vítkovice, Studénka, Suchodl nad Odrou, Hranice na Moravě, Lipník nad Bečvou, Olomouc hl.n., Zábřeh na Moravě, Pardubice hl.n., Praha Libeň a Praha hl.n.

R 1541: Praha hl. n., Praha Libeň, Pardubice hl.n., Olomouc hl.n., Lipník nad Bečvou, Suchdol nad Odrou, Studénka a Ostrava Vítkovice.

Zdravím.

Připravuji aktivitu pro trať 310 a chci se zeptat, jaká vozidla (počítám, že 810) jezdí na trati 313 Milotice nad Opavou - Vrbno pod Pradědem. Dopravcem je zde OKD, takže další otázka směřuje na to, zda jsou tato vozidla v nějakých "firemních barvách" a pokud ano, zda je někde ke stažení použitelný skin - já jsem žádný nenašel.
PS: Rád bych, aby si tuto novou aktivitu mohli zahrát i "SUPERREALISTI" Čouda a spol. :D
Tak jsem jouda první kategorie. Berte prosím můj příspěvek jako úlet. :eek: Nevšiml jsem si, že přímo u Jacka je 810.192-5, která je přímo s tabulkou OKD.

Naposled editoval moderátor:
Zdravím,
Na všech MOs jezdí sólo 810.192-5, v podobě jak jsem ho skinoval. Firemní žlutou barvu měly jen 740.638 a od roku asi 2006 i 740.450 , do té doby měla "výrobní" nátěr T 448.0 i s hvězdou na čele. Dál tam byla občas 740.707 v dřívějším firmemním modrém nátěru s širokým žlutým pruhem.
Dál měli pronajatý vůz 010.448 se stejným vzhledem jako 810. S 810 ale nikdy nejel, používal se jen jednou týdně pro rušící MOs z Vrbna vedený jednou z 740, zpátky jel na konci Mn 89204.
Nákladní vozy byly všechny ČD. Stav po Cargu neznám, jen nákladní přeprava silně klesla.

Blackwolf napsal:
Zdravím.

Připravuji aktivitu pro trať 310 a chci se zeptat, jaká vozidla (počítám, že 810) jezdí na trati 313 Milotice nad Opavou - Vrbno pod Pradědem. Dopravcem je zde OKD, takže další otázka směřuje na to, zda jsou tato vozidla v nějakých "firemních barvách" a pokud ano, zda je někde ke stažení použitelný skin - já jsem žádný nenašel.
PS: Rád bych, aby si tuto novou aktivitu mohli zahrát i "SUPERREALISTI" Čouda a spol. :D
Tak jsem jouda první kategorie. Berte prosím můj příspěvek jako úlet. :eek: Nevšiml jsem si, že přímo u Jacka je 810.192-5, která je přímo s tabulkou OKD.
A jejej, že by 2 stejné aktivity. Já jedu Vn v 18:00 z Olomouce.

Naposled editoval moderátor:
Vlakem často nejezím, ale překvapilo mě, že v podstatě na všech rychlících směrem na Ostravu nebo Otrokovice jsou od nového GVD nasazovány stroje 150.2.
Kam zmizely všechny ty rychlé peršingy 162?

Pawlik napsal:
Vlakem často nejezím, ale překvapilo mě, že v podstatě na všech rychlících směrem na Ostravu nebo Otrokovice jsou od nového GVD nasazovány stroje 150.2.

No 7 mašin je malovaných na Ústí/Děčín s jedním výletem do Třebové na obratu 471/470. Na Moravu (Slovensko) se v jednodenním oběhu podívá 162 na obratu 129/7871 ZSSK//7854 ZSSK/128 a dále na pátečně/nedělních posilovacích 1583/1582 a 1585/1584. Víc jsem nenašel....

Bob napsal:
Pawlik napsal:

No 7 mašin je malovaných na Ústí/Děčín s jedním výletem do Třebové na obratu 471/470. Na Moravu (Slovensko) se v jednodenním oběhu podívá 162 na obratu 129/7871 ZSSK//7854 ZSSK/128 a dále na pátečně/nedělních posilovacích 1583/1582 a 1585/1584. Víc jsem nenašel....
Víc taky nenajdeš, jelikož toho víc nejezdí.

Teď nechápu. 150.2 mají po rekonstrukci snad rychlost 140. Nebo to jen oprášili ? Pak tyto mají větší výkon než 162 a bylo by to jen pro dobro věci dát 150 na těžké rychlíky. Ale když už, měli z nich nadělat 151 na 160km/h. Těchto mašin je málo.

To nahrazení peršingů na hlavní trati v republice, kde jsou rychlíky o velkých hmotnostech je logické.
Jen mě to zajímalo. Dřív létaly 162 jak na Ostravu a Otrokovice, tak na Děčín a početně to vycházelo.
150 mohly tak maximálně do Hradce nebo nějaký noční rychlík s v max 120.
Spíš jsem si říkal, že někde ty 162 musí logicky přebývat.

ZŠ: Jo, je jich málo, ale k čemu nám jsou lokomotivy na 160 km/h, když stejně na většině EC/IC jezdí vozy jen na 140 km/h...

Pawlik napsal:
To nahrazení peršingů na hlavní trati v republice, kde jsou rychlíky o velkých hmotnostech je logické.

Možná logický, ale radši bych se "sral" s peršinkem na ARR než s krysou cvakal stupně přes celou repbliku..

Back
Nahoře