Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
http://www.zelpage.cz/razeni/09/vlaky/cd-1540Essentials napsal:Zdravím,
Nevím jest-li můj dotaz dobře napíši aby byl pochopen. Chtěl bych se zeptat jest-li náhodou nevíte někdo č. vlaku (rychlíku) který jsem potkal jednou v Zábřehu na Mor. když jsem se vracel domů ze Šumperku. Jednalo se o zmíněný rychlík který tvořily 2 jednotky CityElefantu, bylo to v létě minulého roku někdy okolo 18:00 hod. v Neděli. Jel myslím z Třince nebo z Českého Těšína do Prahy kdyby někdo věděl o který rychlík se jedná budu velice rad. Hledal jsem to na zelpage.cz ale marně.
Moc díky, mohli byste mi ještě někdo napsat ve kterých stanicích tento vlak staví? Chtěl bych na to vytvořit aktivitu a na zelpage.cz není uvedena trasa. Díky.Kuba napsal:http://www.zelpage.cz/razeni/09/vlaky/cd-1540Essentials napsal:Zdravím,
Nevím jest-li můj dotaz dobře napíši aby byl pochopen. Chtěl bych se zeptat jest-li náhodou nevíte někdo č. vlaku (rychlíku) který jsem potkal jednou v Zábřehu na Mor. když jsem se vracel domů ze Šumperku. Jednalo se o zmíněný rychlík který tvořily 2 jednotky CityElefantu, bylo to v létě minulého roku někdy okolo 18:00 hod. v Neděli. Jel myslím z Třince nebo z Českého Těšína do Prahy kdyby někdo věděl o který rychlík se jedná budu velice rad. Hledal jsem to na zelpage.cz ale marně.
A jejej, že by 2 stejné aktivity. Já jedu Vn v 18:00 z Olomouce.Blackwolf napsal:Zdravím.
Připravuji aktivitu pro trať 310 a chci se zeptat, jaká vozidla (počítám, že 810) jezdí na trati 313 Milotice nad Opavou - Vrbno pod Pradědem. Dopravcem je zde OKD, takže další otázka směřuje na to, zda jsou tato vozidla v nějakých "firemních barvách" a pokud ano, zda je někde ke stažení použitelný skin - já jsem žádný nenašel.
PS: Rád bych, aby si tuto novou aktivitu mohli zahrát i "SUPERREALISTI" Čouda a spol.
Tak jsem jouda první kategorie. Berte prosím můj příspěvek jako úlet.Nevšiml jsem si, že přímo u Jacka je 810.192-5, která je přímo s tabulkou OKD.
Naštěstí ne. V mém podání to bude Os 23514/7 Valšov - Rýmařov, Rýmařov - Valšov - Bruntál.alcapone napsal:A jejej, že by 2 stejné aktivity. Já jedu Vn v 18:00 z Olomouce.
Pawlik napsal:Vlakem často nejezím, ale překvapilo mě, že v podstatě na všech rychlících směrem na Ostravu nebo Otrokovice jsou od nového GVD nasazovány stroje 150.2.
Kam zmizely všechny ty rychlé peršingy 162?
Víc taky nenajdeš, jelikož toho víc nejezdí.Bob napsal:Pawlik napsal:Vlakem často nejezím, ale překvapilo mě, že v podstatě na všech rychlících směrem na Ostravu nebo Otrokovice jsou od nového GVD nasazovány stroje 150.2.
Kam zmizely všechny ty rychlé peršingy 162?
No 7 mašin je malovaných na Ústí/Děčín s jedním výletem do Třebové na obratu 471/470. Na Moravu (Slovensko) se v jednodenním oběhu podívá 162 na obratu 129/7871 ZSSK//7854 ZSSK/128 a dále na pátečně/nedělních posilovacích 1583/1582 a 1585/1584. Víc jsem nenašel....
Pawlik napsal:To nahrazení peršingů na hlavní trati v republice, kde jsou rychlíky o velkých hmotnostech je logické.