Řazení vlaku

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna klimi
  • Datum začátku Datum začátku
klimi napsal:
Je to jinak (jak jsem zjistil na Káčku). R421 z Ústí do Prahy veze eso od 605.

Jo,to je celkem možné, když Ohři veze z Ústí ř.162 :oops:

Naposled editoval moderátor:
Kdo by si dneska chtěl nafotit na trati 090 změny,tak EC 172,173,178,179,EN 352,353poveze 151 a rychlíky 604,609,610,613,614,615,618 poveze 141.

Chtěl jsem se zeptat,existuje nějaká stránka na které mají řazení osobních a spěšných vlaků ke GVD 2008/2009.Potřeboval bych je k tvorbě aktivit.Za odpověď děkuji předem. :)

Chtěl jsem se zeptat,neexistuje nějaká stránka s řazením vlaků z JŘ 1993/1994,potřeboval bych je hlavně na bývalou 300 (Ostrava-ValMez-Kojetín) a odbočné tratě FM-ČT,FnO-Ost,OSv-ČT...Chystám...(zatím neprozradím...) :D

Nemáte někdo prosím vás číslo vagonu, který jezdí jako slovenské Bc na sudém Excelsioru ???
Za odpověďi by jsem byl vděčný, děkuji. :-)

Jinak na Košičanovi jely úplně plné nedávno dva vozy na osobní dopravu (DDm ČD), úplně plné. :-)

Děkuji za pozornost, s pozdravem marenadl3.

Gajdma napsal:
Chtěl jsem se zeptat,existuje nějaká stránka na které mají řazení osobních a spěšných vlaků ke GVD 2008/2009.Potřeboval bych je k tvorbě aktivit.Za odpověď děkuji předem. :)

Podívej se na www.zelpage.cz do sekce "řazení vlaků" a si to mužeš najít několik let nazpět.

Zdravím slovenské kolegy,potřeboval bych vědět přibližné letošní řazení vlaku Zr 1833,viděl bych to na 24x+BDs+Bdt+Bdt.Předem děkuji.

poison napsal:
Zdravím slovenské kolegy,potřeboval bych vědět přibližné letošní řazení vlaku Zr 1833,viděl bych to na 24x+BDs+Bdt+Bdt.Předem děkuji.
Jsi si jistý tím číslem??? Protože ani IDOS takové číslo vlaku nezná.

poison napsal:

Ahoj,ikdyž nejsem slovenský kolega,ale český :);) ,tak jsem našel řazení toho tvého vlaku v roce 2008.Myslím si,že to bude stejné i přes rok. http://www.zelpage.cz/razeni/08/vlaky/zssk-1833 .Snad Vám to pomůže ;)

Kuba napsal:
Jsi si jistý tím číslem??? Protože ani IDOS takové číslo vlaku nezná.
To je práce,když mám hotovu komplet Blavu,žjistím,že čumím do loňského JŘ.:mad: Tak sorry za müstifikaci:eek:

Naposled editoval moderátor:
Prosím, prosím, jaké je řazení osobáků Žilina-směr jih(Bratislava,Půchov)?
Díky za rychlou odpověď.

Back
Nahoře