Elektrické lokomotivy od Pikka

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pikku
  • Datum začátku Datum začátku
Protože jsem dneska v nějakém dobrém rozmaru, tak jsem se rozhodl vypustit kromě tramvají a hektorů i zelenou a modrou dvojici E424.0. Modely mají opravené chybné mapování čelníků a zelená E424.001 má trochu pozměněny detaily. Doplněny jsou lokomotivy "mimo službu" pro aktivitáře. Ke stažení na známých stránkách, obrázek pro ilustraci zde:

5060ec6b0ea65094f4def252530999b9.jpg

Naposled editoval moderátor:
Vážení přátelé, protože v nejlepším se má skončit, je potřeba načas zvolnit a nechat tvorbu pro MsTS chvíli na vedlejší koleji. Přichází pěkné počasí, proč tedy sedět u počítače a rozčilovat se čtením fora a nějakým pitomým laděním virtuální reality. Až mě přejde mizerná nálada tak se snad vrátím.

Pikku napsal:
Vážení přátelé, protože v nejlepším se má skončit, je potřeba načas zvolnit a nechat tvorbu pro MsTS chvíli na vedlejší koleji. Přichází pěkné počasí, proč tedy sedět u počítače a rozčilovat se čtením fora a nějakým pitomým laděním virtuální reality. Až mě přejde mizerná nálada tak se snad vrátím.

Svatá pravda,moje řeč.....

pepah napsal:
Svatá pravda,moje řeč.....
Není špatné dát si od MSTS třeba i na pár let pauzu. Znám to z vlastní zkušenosti. Pak to člověka i víc baví a na hádky na zdejším plodném fóru se dívá s nadhledem. Bohužel na pauzu doplatí obyčejní uživatelé MSTS, že se nebudou moci projet s tím a tím modelem, nebo po té a té trati.

Protože Kevin vytvořil nádhernou kabinu pro knödelpress, podlehl jsem jeho naléhání a svoje starší modely se rozhodl vydat. K downloadu jsou pro vás ve dvou variantách, DB a ČD. Za fotografické podklady děkuji Zdendovi Itterheimovi a za kabinu Kevinovi - ta kabina opravdu stojí za to. Textury interiéru kabiny modelu jsem převzal od Michala Hekla, za což mu děkuji. Modely samotné považujte za veřejné beta verse.

a286f3b043310f9d5d4cdf3b9a81297e.jpg

Pikku, Kevine paráda! Kluci už sondovali co a jak, takže do budoucna budou i skiny ;) Děkuji pěkně. Konečně se bude dát pořádně jezdit na ústecký až Martin Ostravak vydá aktualizaci..

A kde je ke stažení verze "DR"?
Pikku napsal:
Protože Kevin vytvořil nádhernou kabinu pro knödelpress, podlehl jsem jeho naléhání a svoje starší modely se rozhodl vydat. K downloadu jsou pro vás ve dvou variantách, DB a ČD. Za fotografické podklady děkuji Zdendovi Itterheimovi a za kabinu Kevinovi - ta kabina opravdu stojí za to. Textury interiéru kabiny modelu jsem převzal od Michala Hekla, za což mu děkuji. Modely samotné považujte za veřejné beta verse.

http://pikku.msts.cz/obr/180.jpg

Predpokladám, že bola zmenená na DB. A keďže fotiek na textúry nie je dosť tak asi nechcel mať Pikku dve totožné mašiny s rozdielnymi logami....Môj odhad.

Zdarec chlapi.

Když už je venku cabview pro Bastardy, bylo by dobré také předělat zvuky v cabu, aby se nám ozývalo cvakání BS2.

Jak jste již zjistili při návštěvě mých stránek, zveřejnil jsem zajímavý repaint nového modelu 371. Chtěl bych moc poděkovat Heklovi za spolupráci a ochotu při tvorbě najbrtího knodelpressu. Repaint obsahuje i bonus pro případné majitele addonů Protrain (jiná výška troleje) a lokomotivu mimo službu bez animovaných pantografů. Přeji příjemné svezení.

Snad se na mě Pikku nebude zlobit, když mu trošku zaplevelím vlákno.
Teprve nedávno jsem si všimnul, že některé kusy řady 141 nemají obě bočnice shodné (až na žebřík), ale na některých kusech je vyklápěcí okénko
a víko pro demontáž kompresoru. Výskyt je celkem nahodilý, takže zřejmě nešlo o různé výrobní série, ale o dodatečně prováděné úpravy.
Neví někdo něco bližšího? Děkuju.

Pikku bastardi sice pěkný ale nedá se to skinovat. Udělal jsem jeden bok boudy a už mi to leze krkem. Ono je to částečně dané také tvarovou nesprávností modelu. Napadá mě otázka, proč jsi nepoužil jako texturu narovnanou fotku a takhle šíleně to deformoval, natahoval a smršťoval?

Vážení uživatelé MsTS, jeden starší model (archiv z roku 2010) je ke stažení u mě na stránkách. Jedná se o uhelku řady 123 ČDC v prima zbarvení.

0ea3ffdc94660af0b7da7c12ca8492c7.jpg

Back
Nahoře