Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
mikulda napsal:Vy s tím naděláte, já jsem prohlásil, že podstoupila rekonstrukci na 3 kV a proháním se s ní v Mostě po ranžíru![]()
No ešte chýba verzia Najbrt.Carlos napsal:Jo, jo. podle žlutého pruhu na čelech bych tipoval že se tam proháněla ještě v 80tých letech.
Otestoval jsem to a na závady jsem nepřišel,jsou použity Jackovy zvuky.Dan J. napsal:Pánové zdravím. Má někdo stejný problém jako já? U E424.0 mi nejdou některé venkovní zvuky, jako například zahoukání?
Dan
Ahoj Honzo. Já tm mám v sndElok tyto 2 soubory:Honza napsal:Tak jsem udělal testík v CB a prosím ostatní, aby zkontrolovali přítomnost souborů x_E424.0_pistala.wav a x_E424.0_houkacka.wav v sndElok ... poku já v této složce nemám chybu, pak E 424.0 nehouká v externím pohledu proto, že jí chybí příslušné zvuky.
pegas napsal:Ale zmení... msts štandardne používa pre interiérové zvuky 16 bitové stereo wav so vzorkovaciou frekvenciou 11025 a pre vonkajšie 16 bitové mono wav taktiež s frekvenciou 11025, u novších zvukoch je vyžšia vzorkovacia frekvencia, ale to teraz dajme bokom. ....

Kdybys dělal raději něco užitečnějšíhoČouda napsal:Hned jak příjdu domů ,tak si domodeluju stěrače jako freightanim ...
No,jestli má někdo k tomuto modelu výhrady,tak ať se koukne do složky 181,jaký tam byly předtím"modely"(hrůzy).Toto oproti tamtomu je jako nebe a dudy.... Mě se Pikkovo šestikolo líbí. t.Pikku napsal:....a i když se objevily určité připomínky k nepřesnému zpracování určitých partií modelu a tím pádem k jeho jisté bezcennosti, vězte, že lepší už to nebude. Komu to nevadí, může stahovat....