Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:Však tato kabina je použitá u 130 v TBP. Je tam jen jiné kolo kontroleru (to myslím vyměnil Pikku, aby to animovalo) a Roman Šubrt nějakým výstřižkem vyměnil brzdič za animovanou dakovku BS2 ...
Pikku napsal:Ještě dodatek ke kabině 130 - opravdu je to jen kabina pro 130, tak mi prosím nepište o zaslání "té výborné kabiny pro šestikolák" a podobné věci! S release mých modelů velbloudů počítám se zveřejněním downloadu i této mnou částečně upravené (Miro Justovi jsem již napsal) NEANIMOVANÉ kabiny v denní i noční versi.
duuso napsal:...nechcel by si chytráku radšej v Photoshope vyrezať niečo cez 40 polôh kontroléra a bude cab 183 originál ?![]()
Verse ČSD tam vlatně je, jen nemá textury, a protože mě to momentálně vůbec nebaví, tak je asi ještě nějakou dobu mít nebudeDan J. napsal:... Jen jsem tajně doufal, že po rozbalení najdu i versi ČSD, což bych u modeláře strojů dávno minulých očekával, ...
To s těmi manometry je dobrý postřeh, je to možné - vzhledem k tomu, že kabiny nezpracovávám tak to musí někdo vyzkoušet. Fakt je, že (překvapivě!) při testování si na to nestěžoval, asi vyměním betatesteryKevin napsal:... ale nemôžem sa zbaviť dojmu že v kabíne 130 sú vymenené ukazovatele tlaku v hl. vzduchojeme a v brzdovom valci...
alcapone napsal:Nevim jak to řešíte, ale je problém. Jsou 2 verze 130049. Jednu má Zbyněk jako DNT a Pikku jako Viamont. Nezkoušel jsem vybrat Viamonta v AE, ale v conbuilderu mě to tam vždy dá DNT i když kliknu na Viamonta. Prosím pořešit.
DNT mazat nebudu, páč máme venku trať 130.