Elektrické lokomotivy od Pikka

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pikku
  • Datum začátku Datum začátku
Tak a protože v poklidu uplynul svátek mého prvorozeného Lukáše, sice s malým zpožděním, ale přeci mám pro vás další download. Tentokrát pro změnu opět elektrická lokomotiva. Jedna z legend, která je dodnes v provozu u ČD (byť jako historické vozidlo) je tedy ke stažení na známých stránkách. Je to opět jen update, neboť současné doba přeje opakované recyklaci :)

http://pikku.msts.cz/obr/141012.jpg

Jo, a toho šestikola si zatím nevšímejte, to má ještě čas ;)

Děkuju Pikku za naši děčínckou fousatou. Vypadá parádně. ;) Bohužel nám fousatá stojí v PJ u bílého domu a proslýchá se že už bude jen na výzisk dílů. :/

No jako musejní už tedy nevypadá, to je pravda, spíš se opravdu tváří jako zásobárna součástek. No, svezeme se s ní alespoň v MsTS. A Poison může konečně dělat na té aktivitě, co sliboval před týdnem v Bohumíně :)

Plánuješ také omlazení ostatních modelů této řady? Modelově, texturově asi těžko. :) Thunderbird pack?

Modely jsou z 90% shodné, jedná se jen o vylepšení detailů jako je např. zásuvka elektrického topení nebo doplnění stěračů (které jsou v MsTS naprosto důležité) U poslední verse 141 jsem i poupravil vzhled čela, stroj teď vypadá zase o něco blíže k originálu. Největší zásah spočívá ve vytvoření nových textur případně v přemapování. Texturově bych upravil rád spoustu svých starších modelů, problém je již ve fysické neexistenci mnoha strojů.

Jásám radostí další kráska do sbírky starých dobrých časů,hned frčí do aktivity,at se provětrá.Díky pikku

Dvanáctka se už na koleje nepodívá. To je konec. Snad jediná schopná je Pražská 004ka.

141 054 už tento týden do Děčína odjela. Teď jenom jestli se bude zprovozňovat 012 která má něco s podvozky, nebo 054 která je vybebešená od morgošů.

Mohli by opravit tu 054....ta stála kvůli převodovce než ji vykradli. Cestou do Olomouce prošla přes DPOV Nymburk takže by měla být v lepším stavu.

Ahoj, tak jsem nedávno koukal v televizi na film Souboj Titánů a zazněla tam věta: "Vypusťte Krakena". Pikku co ty na to? :D:D Trať pro něj na aktivitu je a nějaký turnus pro tuto jednotku bych v MSTS varobil.
Dan

Nemá - ach ten čas .... od sleziny jsem na to měl čas tak hodinu .... ale to je známý problém všech tvůrců ....

Aj keď nejaký čas viem o tomto projekte musím povedať: Očiň charóšaja rabota molodci. A ak by niekto chcel skinovať mám asi 3 archívy dobrých fotiek na textúry týchto strojov vo verzii ZSSKC.

A to ještě asi Dušane nemáš tu poslední versi. Ještě musím odpojit zkratovač na střeše aby to vůbec jezdilo ;)

Back
Nahoře