Elektrické lokomotivy od Pikka

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pikku
  • Datum začátku Datum začátku
Jooooj tá 555 tú som fotil v Hruškách :) a skončila na plagátoch a kalendárikoch spoločnosti Railtrains... nadherá... Pikku

Výborná práca - aj Pikku aj Jardo, veľké díky obom, som rád že fotky sa zúžitkovali.

Pánové zdarvím. Máte někdo potíže s Mašinkou ZSCS 183 028-0? Mně vždy vyskočí když ji mám potkat jako traffic, že je příliš mnoho zvukových stop a pak že selhalo vytvoření sms.
Dan

Oooo..ono to soutěžení má něco do sebe :-P :-P ne dělám si srandu jak tvůj tak Jardy plecháč jsou nádherné a tahle barva jim prostě sekne!!! Btw jen se zeptám, jsou tam modelově nějaké rozdíly od našich??Mám za to že mají EDB-čko ale nejsem si tím jistej (Tyhle soukromé jsou z Bulharska)

Některé bulharské plecháče byly EDB vybaveny, stejně jako polopantografy nebo odlišnými podvozky. Drobný "šotoušský" rozdíl spočívá i ve více oknech na bocích skříně. Ten ex-bulhar 242 543 má i jiné dveře u "modrého" stanoviště. Při bližším zkoumání fotografií byste přišli i na další drobné odlišnosti, případně na "esteticky čisté" napojení částí střechy :)

Dan J. napsal:
Pánové zdarvím. Máte někdo potíže s Mašinkou ZSCS 183 028-0? Mně vždy vyskočí když ji mám potkat jako traffic, že je příliš mnoho zvukových stop a pak že selhalo vytvoření sms.
Dan

Mašina je v poriadku. Chyba je vo zvukoch a to v odstavci definujucom ozvučenie v aktivitách. Kým bude oprava odporúčam zmeniť smerovanie na iné zvuky.

To je zatial najjednoduchšie napísaný komplet návod. Teda ak sa ti do toho nechce, nemusíš.

A pokud máš MSTS implicitně v Program Files, tak musíš spouštět ConBuilder jako správce, jinak ti ten consist neuloží. Nemáš na to dostatečné oprávnění.

Protože se již měsíc na disku válí updatovaná 130 a protože oproti očekávání jsem na ní už nesáhl, nemá smysl dále otálet. V balíku dva kousky, a pokud budete při instalaci postupovat v souladu s obecně platnými pravidly a podle standardních zásad, tak vám vše bude fungovat. Zde screeny -
130022
2fd63169851a2f1cc6084bc3c07688fc.jpg
130033
38671fa2a66ad8e915b05f4b532b573c.jpg

Tak, a teď budou na řadě nějaké ty plecháčky :)

Naposled editoval moderátor:
Pikku napsal:
Protože se již měsíc na disku válí updatovaná 130 ...

Tak ... Moc pjekné, najmä tá zelená ... Híííí. Jéééé. Juchuchúúúúůůů.

Maestro, a nejaké striedavé 230 nebudú ???

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře