Elektrické lokomotivy od Pikka

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pikku
  • Datum začátku Datum začátku
dem napsal:
Myslím, že tesár chcel povedať 242.... :)

Nechcel ... Tesár sa neuťal. Prečo by v MSTS nemohol byť červený striedavý hrbáč? Pikku je predsa kúzelník.

Naposled editoval moderátor:
Když jsem viděl třetího ex-bulharského plecháče v kombinaci žlutá/černá, připadal mi vpodstatě stejný jako hrbatá od Viamontu (AWT). Koneckonců jsou ty lokomotivy všechny stejné, liší se jen drobnostmi :) Když jsme u těch plechovek, jestli pak někdo stihne do release sady 242 nafotit a poslat mi toho žlutočerného od Lokorailu ? Střechu a podvozky už mám hotové ;)

Ahoj Pikku.
Díky moc, nádherné mašinky a konečně nemusím dávat na každý náklad jednu a tutéž Hrbatou.:D Jen jeden technický dotaz. Už u minulých modelů jsem si všimnul, že směruješ kabinu do složky přímo u modelu, má to nějaký specifický význam, že není směrováno na společnou kabinu pro více modelů? Já už jsem přesměroval, nedovedu si totiž představit, že při počtu mašinek v mém trainsetu bude mít každá svou kabinu, to by byl neskutečný ranec dat.;)
Dan

Děkuji všem za kladné ohlasy, zveřejněním plecháčů (a případně 125) uzavřu na čas svoje elektrické období a přenesu svoje zaměření opět na dieslovou trakci. A že se máte na co těšit si myslím :)

Pikku napsal:
... uzavřu na čas svoje elektrické období a přenesu svoje zaměření opět na dieslovou trakci. A že se máte na co těšit si myslím :)

A co moje 445.1 a 365.0?

Pikku napsal:
...Když jsme u těch plechovek, jestli pak někdo stihne do release sady 242 nafotit a poslat mi toho žlutočerného od Lokorailu ? Střechu a podvozky už mám hotové ;)
Když moji rádcové nafotí, foto samozrejme dodám prvou triedou, presne ako 543 a 555.

dem napsal:
Pikku tesár chcel povedať Lokotransu.
Jasně že ano, taková žlutočerná :)
Tax napsal:
A co moje 445.1 a 365.0?
Páry od jisté doby nedělám a ty hotové již nezveřejňuji. Ale třeba ti někoho seženu (možná modeláře z TRS, jako na litevku nebo třiáčko :) )
duuso napsal:
Když moji rádcové nafotí, foto samozrejme dodám prvou triedou, presne ako 543 a 555.
Tak už se těším. Jak říkám, střechu a podvozky mám, jen té skříně se mi nedostává :D

Pikku napsal:
uzavřu na čas svoje elektrické období a přenesu svoje zaměření opět na dieslovou trakci.

Ou. :( Takže to elektrické čtyřnápravové s třemi dveřmi na jedné straně nebude? :(

mikulda napsal:
Ou. :( Takže to elektrické čtyřnápravové s třemi dveřmi na jedné straně nebude? :(

Když jsem ukázal Neznamsebemu svůj nový, upravený model, tak se mi vysmál co je to zase za hrůzu. (a má pravdu) Z čehož jsem se nevzpamatoval a psychicky strádám. Což má za následek, že mě na to netěší dělat :(

Pikku napsal:
Páry od jisté doby nedělám a ty hotové již nezveřejňuji...
Ahoj, tak to je ale opravdu velká škoda, poněvač jsi byl vlastně jediný, kdo pro nás milovníky dob minulých páry vydával a já proto začal tvořit aktivity, jako například balík pro trať Opava - Olomouc, poněvač skoro nikdo pro parní mašinky aktivity nedělal. A to jsem se tak těšil na ČSD 310.:(
Dan

Tie elektriky sú skvelé Ja osobne pary nemusím - na riadenie treba veľké sústredenie a nestíham sa kochať krajinou :D

orlov napsal:
Ja osobne pary nemusím - na riadenie treba veľké sústredenie a nestíham sa kochať krajinou :D
Pokud nejsi unreal a sám si netopíš, tak žádné velké soustředění nepotřebuješ, jen sledovat bděle trať.:P:D Ale to už patří do jiného vlákna, ne k elektrikám.:D

orlov napsal:
Tie elektriky sú skvelé Ja osobne pary nemusím ...

Ano, skvelé ... pretože sa Pikku nepustil do hranatých krabíc x6x :D Na tých totiž neni čo obdivovať

PS: Pardon, jednu hranatú krabicu - bastarda - predsalen vytvoril

Dan J. napsal:
orlov napsal:
Ja osobne pary nemusím - na riadenie treba veľké sústredenie a nestíham sa kochať krajinou :D
Pokud nejsi unreal a sám si netopíš, tak žádné velké soustředění nepotřebuješ, jen sledovat bděle trať.:P:D Ale to už patří do jiného vlákna, ne k elektrikám.:D

No Dan, hlavne v Tvojích aktivitách mám s parou čo robiť - makám, makám a po príchode do nejakej stanice sa objaví hláška "Jsi příliš pomalí ..." :D

Back
Nahoře