Elektrické lokomotivy od Pikka

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pikku
  • Datum začátku Datum začátku
Hezký večer,
moc děkujeme za překrásné modely. Díky všem, kteří se na modelech podíleli. Prosím vyřídit děkovačku Šmejkimu a ladičům modelů. Zde je hezky vidět, jak pružně umí lokomotivka PILOW Inc. reagovat na současné nároky dopravního trhu. Gratuluji k první střídavině.

To si si inak ako mohol dovoliť takú kravinu vydať pikku.? Ani na jednu súkromnú masinu nemáme kabínu. To sa môže robiť takýto zmätok večným prepisovacom súborov? A ten ten úlet je maximálne nereálny... Chudáci upratovači . Sodoma gomora.!

Díky Pikku,opravdu nádhera.Já se bál ,že už to skončí v zašlapaných projektech jako ta 714.Ještě jednou díky za pěkné stroje,zvuky a také dávno vydanou Somatkovo perfektní kabinu.

Naposled editoval moderátor:
Pikku - bravo, bravo. Díky hlavne za tie súkromnícke kusy.

Naposled editoval moderátor:
alcapone napsal:
marios napsal:
aha tak nic, uz som si ju vsimol pribalenu :) DIKY

Te pouze CVF. Zbytek je bohužel mimo.

Zkuste někdo kontaktovat Somatka ohledně kabiny, určitě je někde schovaná ke stažení. A děkuju všem moc za chválu, potěšilo mě to. Šmejkimu samozřejmě vaše zdravice vyřídím, bez něj (a dalších spolupracovníků, namátkou VrbaMa, LujDujHuje, Liadema) by žádný plecháč nebyl.

Zdravím, plecháče sú podarené hlavne tie WTB. Len je tam chyba (neviem či u všetkých) ale pri CD 242 237 sú zle nastavené hodnoty brzdy. Maximálny tlak je definovaný na 70, ale mal by byť na 73 - potom sa neodbrzdí súprava.

Ešte sa chcem spýtať na priložené cvf. - sú nejako pozmenené oproti pôvodným ? Ja som si k nim nakopíroval obsah pôvodnej zložky a pri zaradení stupňa mi to stále hádzalo rýchlobrzdu.

ja som Somatkovi pisal este asi pred mesiacom, neodpovedal mi . takze asi tolko ku komunikacii s nim. a tych zmazanych veci ma na webe X

erikmir napsal:
... Len je tam chyba (neviem či u všetkých) ale pri CD 242 237 sú zle nastavené hodnoty brzdy....

... priložené cvf. - sú nejako pozmenené oproti pôvodným ? ...

Ano, to je možné - ladění enginů nerozumím, je to všechno odkěkud zkopírované. Ano, přiložené cvf jsou pozměněné oproti původním.

Back
Nahoře