Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ještě že ne v Trainzubastard napsal:Tak s toho jsem v tranzu ....
Pikku napsal:Ještě že ne v Trainzubastard napsal:Tak s toho jsem v tranzu ....![]()
ML636 napsal:Ten Kraken je vynikající, díky za něj! Perfektní model. Chvíli jsem zápasil s jeho zprovoněním, ale povedlo se a už jsem je oba projel z Prahy do Berouna.
Příjemné překvapení je, že pohled cestjícího je možný i z patra vložáku.
Jen škoda, že není originál stanoviště, ale to už asi nikdy nebude možné, vzhledem k rušení jednotek, vyrobit dle skutečnosti že?
ASP napsal:V prvom rade sa chcem poďakovať za bohatú vianočnú nádielku. Fakt potešila
Pozeral som sa do zvukových sms súborov a našiel som tam smerovania na niektoré wav súbory, ktoré v zložke sndelok nie sú. Napr.: 470_UNIPULZ, 470_power_1, 470_power_2, 470_power_3, 470_kompresor a ich obdoby x_... Mohli by ste ich prosím vás doplniť?
Nejsi debil!loparyis napsal:Jsem asi debil,
Mohl bych se zeptat, kde je na stažení nejnovější verze zvuků od Jacka?
na jeho stránkách v kategorii zvuky/elektrická trakce jsou pouze Taurusy
Dík, super model
Tady nikoho nezajímá "proč", ale "kde". Nebo jednoduchá odpověď například downloady jsou zrušeny z technických důvodů, musíte si zvuky vyrobit sami. Fórum není encyklopedie, kde se má něco vyhledávat, ale pokec, kde se jeden ptá, či oznamuje a ostatní buď poradí nebo napíší svůj názor.Mc.Ota napsal:...
A na tomto fóru se dá i vyhledat proč.
Ahoj. Já dodám jen jedno, ono tady někdy něco najít, to je jako hledat jehlu v kupce sena, ono totiž vždy kolem nějakého tématu vznikne tak rozsáhlá diskuse, že ta podstatná rada někam zmizne...Klokan 35 napsal:Souhlasím se Zbyňkem, tady je spousta lidí kteří by všechno chtěli až na zlatém podnose. A když nejsou u Jacka osobně jsem to nekontroloval tak ať jsi dotyčný objedná DVD s tratí BP a tam ty jsou na 100 %.