Elektrické lokomotivy od Pikka

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pikku
  • Datum začátku Datum začátku
Pikkovi, autorům textur, bobovi a všem, kteří se na modelu podíleli chci moc poděkovat. Je to fakt paráda, kucí. Díky moc!

Díky za zdravice, potěšilo mě to. Lví podíl na krakenovi má samozřejmě Šmejki, bez kterého by model nebyl - on je autorem, já provedl jen konversi pro jiný simulátor :)

Ještě konverzi do RW, prosím prosím :eek: :eek:.[/align]

Naposled editoval moderátor:
Ten Kraken je vynikající, díky za něj! Perfektní model. Chvíli jsem zápasil s jeho zprovoněním, ale povedlo se a už jsem je oba projel z Prahy do Berouna.
Příjemné překvapení je, že pohled cestjícího je možný i z patra vložáku.;-)
Jen škoda, že není originál stanoviště, ale to už asi nikdy nebude možné, vzhledem k rušení jednotek, vyrobit dle skutečnosti že?

ML636 napsal:
Ten Kraken je vynikající, díky za něj! Perfektní model. Chvíli jsem zápasil s jeho zprovoněním, ale povedlo se a už jsem je oba projel z Prahy do Berouna.
Příjemné překvapení je, že pohled cestjícího je možný i z patra vložáku.;-)
Jen škoda, že není originál stanoviště, ale to už asi nikdy nebude možné, vzhledem k rušení jednotek, vyrobit dle skutečnosti že?

Ale jo, originální kabina je přibalená.

V prvom rade sa chcem poďakovať za bohatú vianočnú nádielku. Fakt potešila
Pozeral som sa do zvukových sms súborov a našiel som tam smerovania na niektoré wav súbory, ktoré v zložke sndelok nie sú. Napr.: 470_UNIPULZ, 470_power_1, 470_power_2, 470_power_3, 470_kompresor a ich obdoby x_... Mohli by ste ich prosím vás doplniť?

ASP napsal:
V prvom rade sa chcem poďakovať za bohatú vianočnú nádielku. Fakt potešila
Pozeral som sa do zvukových sms súborov a našiel som tam smerovania na niektoré wav súbory, ktoré v zložke sndelok nie sú. Napr.: 470_UNIPULZ, 470_power_1, 470_power_2, 470_power_3, 470_kompresor a ich obdoby x_... Mohli by ste ich prosím vás doplniť?

Máš špatný zvuky, stahni si od Jacka poslední verzi a bude to chodit normálně.

Jsem asi debil,
Mohl bych se zeptat, kde je na stažení nejnovější verze zvuků od Jacka?
na jeho stránkách v kategorii zvuky/elektrická trakce jsou pouze Taurusy

Dík, super model

loparyis napsal:
Jsem asi debil,
Mohl bych se zeptat, kde je na stažení nejnovější verze zvuků od Jacka?
na jeho stránkách v kategorii zvuky/elektrická trakce jsou pouze Taurusy

Dík, super model
Nejsi debil! ;)
U Jacka už delší dobu nejsou zvuky na el. trakci k dispozici.
A na tomto fóru se dá i vyhledat proč.

Jo, kdyby tak člověk "zvenku" znal ta kouzelná slůvka do vyhledávače, aby si to taky mohl přečíst v záplavě těch témat, která na mě vyskočí při zadání obvyklých slov, která se tak dají předpokládat v tématech o zvukách.:roll:
Taky jsem zjistil, že mi tyto výše uvědené soubory chybí... Nicméně s Krakenem jsem se vezl naposledy někdy v polovině 90. let, takže si už nepamatuju jak dělal kompresor. Nějaké powery a vrrrr mi to dělá i s mými zvuky.:roll:

Mc.Ota napsal:
...
A na tomto fóru se dá i vyhledat proč.
Tady nikoho nezajímá "proč", ale "kde". Nebo jednoduchá odpověď například downloady jsou zrušeny z technických důvodů, musíte si zvuky vyrobit sami. Fórum není encyklopedie, kde se má něco vyhledávat, ale pokec, kde se jeden ptá, či oznamuje a ostatní buď poradí nebo napíší svůj názor.
Ale pokud někdo odpoví "vyhledej si na tomto fóru", pak je lepší do diskuze vůbec nevstupovat, respektive by moderátoři takové odpovědi mohli rovnou mazat. Výjimka je snad jen Hujerovina, kde odpověď je na té samé stránce.

Souhlasím se Zbyňkem, tady je spousta lidí kteří by všechno chtěli až na zlatém podnose. A když nejsou u Jacka osobně jsem to nekontroloval tak ať jsi dotyčný objedná DVD s tratí BP a tam ty jsou na 100 %.

Klokan 35 napsal:
Souhlasím se Zbyňkem, tady je spousta lidí kteří by všechno chtěli až na zlatém podnose. A když nejsou u Jacka osobně jsem to nekontroloval tak ať jsi dotyčný objedná DVD s tratí BP a tam ty jsou na 100 %.
Ahoj. Já dodám jen jedno, ono tady někdy něco najít, to je jako hledat jehlu v kupce sena, ono totiž vždy kolem nějakého tématu vznikne tak rozsáhlá diskuse, že ta podstatná rada někam zmizne...:D:D:D Jinak proč rovnou nenapsat Jackovi mejla? A tazatel bude vědět hned co se děje.:D

Souhlasím s tebou Dane, je to tak a několikrát jsem se sám přistihl, že jsem něco hledal a vůbec jsem nevěděl kde to může být a pak u toho člověk sedí celý odpoledne nebo večer

Back
Nahoře