dem napsal:Myslím, že tesár chcel povedať 242....![]()
Nechcel ... Tesár sa neuťal. Prečo by v MSTS nemohol byť červený striedavý hrbáč? Pikku je predsa kúzelník.
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
dem napsal:Myslím, že tesár chcel povedať 242....![]()
Pikku napsal:... uzavřu na čas svoje elektrické období a přenesu svoje zaměření opět na dieslovou trakci. A že se máte na co těšit si myslím![]()
Když moji rádcové nafotí, foto samozrejme dodám prvou triedou, presne ako 543 a 555.Pikku napsal:...Když jsme u těch plechovek, jestli pak někdo stihne do release sady 242 nafotit a poslat mi toho žlutočerného od Lokorailu ? Střechu a podvozky už mám hotové![]()
Jasně že ano, taková žlutočernádem napsal:Pikku tesár chcel povedať Lokotransu.
Páry od jisté doby nedělám a ty hotové již nezveřejňuji. Ale třeba ti někoho seženu (možná modeláře z TRS, jako na litevku nebo třiáčkoTax napsal:A co moje 445.1 a 365.0?
Tak už se těším. Jak říkám, střechu a podvozky mám, jen té skříně se mi nedostáváduuso napsal:Když moji rádcové nafotí, foto samozrejme dodám prvou triedou, presne ako 543 a 555.
Pikku napsal:uzavřu na čas svoje elektrické období a přenesu svoje zaměření opět na dieslovou trakci.
mikulda napsal:Ou.Takže to elektrické čtyřnápravové s třemi dveřmi na jedné straně nebude?
![]()
Ahoj, tak to je ale opravdu velká škoda, poněvač jsi byl vlastně jediný, kdo pro nás milovníky dob minulých páry vydával a já proto začal tvořit aktivity, jako například balík pro trať Opava - Olomouc, poněvač skoro nikdo pro parní mašinky aktivity nedělal. A to jsem se tak těšil na ČSD 310.Pikku napsal:Páry od jisté doby nedělám a ty hotové již nezveřejňuji...
Pokud nejsi unreal a sám si netopíš, tak žádné velké soustředění nepotřebuješ, jen sledovat bděle trať.orlov napsal:Ja osobne pary nemusím - na riadenie treba veľké sústredenie a nestíham sa kochať krajinou![]()
orlov napsal:Tie elektriky sú skvelé Ja osobne pary nemusím ...
Dan J. napsal:Pokud nejsi unreal a sám si netopíš, tak žádné velké soustředění nepotřebuješ, jen sledovat bděle trať.orlov napsal:Ja osobne pary nemusím - na riadenie treba veľké sústredenie a nestíham sa kochať krajinou![]()
Ale to už patří do jiného vlákna, ne k elektrikám.
![]()