Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
pikobelo napsal:The model of the EP05 locomotive looks wonderful, however the pantographs are not of the proper kind.
Would it be possible for the author to change this element if he had the proper drawings?

VáclavS napsal:Protože oba screeny jsou z tratě BP. Denní je z Letohradu a noční z Podbaby
Petr Novák napsal:Prima kabina,je tedy lepší než původní,pokrok je tady znát.A že jsem smělý,ty screeny jsou z 090,jak to s ní vypadá,dlouho nebylo žádné info.![]()
VáclavS napsal:Protže oba screeny jsou z tratě BP. Denníje z Letohradu a noční z Podbaby
Zbyňku, keď môže lamina do pardubíc, prečo by nemohla bobina do Skalice ???Zbyněk Šemora napsal:... podobné to mám u Skalice nad Svitavou. Ale co by tam dělala Bobina...![]()

Pikku napsal:Řada E469.1 a E499.1 možná již dnes k downloadu !!
Modely jsou to opravdu nádherné, pěkná práce. Jen je škoda že u cd141 není dodržena složka cd_141 a soubory ve tvaru cd_141004.xx. Je to jen drobnost, která kvalitě modelu nevadí, ale vzhledem k rozsáhlosti trainsetu nějaký řád je dávno nutný (Takto vzniknou dvě složky cd_141 a cd141 daleko od sebe). Tři roky se o to snažím, proto není problém, stačilo říct a ikdyž mám své práce v MSTS dost, velmi rád bych tyto soubory před vydáním připravil (když ladičům na to už nezbyl čas). Zase tolik času tato úprava nezabere. Na druhou stranu je to věc autora a nikdo jiný nemá právo do toho mluvit. Já se jen ozval proto, že mám z toho nyní těžkou hlavu, ale zatím to nijak neřeším.Pikku napsal:Tak stahujte čtveřici bobin na známé stránce. Snad všechno chodí jak má.