Elektrické lokomotivy od Pikka

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pikku
  • Datum začátku Datum začátku
pikobelo napsal:
The model of the EP05 locomotive looks wonderful, however the pantographs are not of the proper kind.
Would it be possible for the author to change this element if he had the proper drawings?

Dovolím si překlad:

Model lokomotivy EP05 vypada skvěle, jenom snad smetáky nejsou úplně ten typ. Je možné, aby je autor vyměnil, když by měl k dispozici správné textury?

Já vím, co tam Pikobelo napsal :roll: Oni by polští chlapci chtěli original sběrače, ale že by někdo z nich poslal nějakou fotku to je ani nenapadne :eek: Ovšem na to jsem vcelku zvyklý. Už mám ty jejich sběrače stejně hotové, plus mám rozdělané další kousky na toto thema - sovětskou ČS3-45 a polskou nákladní CTL ET05 040 s těmi světly navíc plus čs. řadu 121. Vzhledem k naprostému nedostatku času bude pod stromečkem jen dvojice E499.1/E469.1, další až později. V lednu bude víc času, ty Vánoce mě zničí :wink:

Naposled editoval moderátor:
Protože se Vánoce blíží, nezadržitelně se blíží i termín release lokomotiv E499.1 a E469.1. Pokud mi bude štěstí nakloněno, vydám i řadu ČD 141 ve dvou exemplářích. Nákladní řada 121 určitě do konce roku nevyjde, stejně jako dvojice polských lokomotiv. Ale dočkáte se, nebojte :wink: Abyste viděli, že se neflákám ani když nemám čas tak se koukněte na screeny upravené Thunderbirdovy kabiny. Je teď kompatibilní s MSTS bin a má samozřejmě i noční versi. Snad mě autor původního cabview za moje úpravy nezbije :roll:
denní pohled

da6fd282e92d007f86716152eaaba4be.jpg

a noční pohled

3bb7133ca0c7d268e1e7d432b36bac97.jpg

Prima kabina,je tedy lepší než původní,pokrok je tady znát.A že jsem smělý,ty screeny jsou z 090,jak to s ní vypadá,dlouho nebylo žádné info. :cry:

VáclavS napsal:
Protože oba screeny jsou z tratě BP. Denní je z Letohradu a noční z Podbaby

BRAVO ! máš samozřejmě pravdu a vyhráváš tedy první cenu

Petr Novák napsal:
Prima kabina,je tedy lepší než původní,pokrok je tady znát.A že jsem smělý,ty screeny jsou z 090,jak to s ní vypadá,dlouho nebylo žádné info. :cry:
VáclavS napsal:
Protže oba screeny jsou z tratě BP. Denníje z Letohradu a noční z Podbaby

A já si říkal, Tygy tam má přece dráty TV.
Václav S je jednička. Má lepší orientaci než já. Říkal jsem si, že podobné to mám u Skalice nad Svitavou. Ale co by tam dělala Bobina. Kralupy mi seděly spíše na Tygyho, ale že kousek 090 mám i já :lol: jsem si neuvědomil. :lol:

Zbyněk Šemora napsal:
... podobné to mám u Skalice nad Svitavou. Ale co by tam dělala Bobina... :lol:
Zbyňku, keď môže lamina do pardubíc, prečo by nemohla bobina do Skalice ??? :lol:
Do BA najmenej raz za rok zavíta bobina aj šesťkolák 182

Msts nerozlišuje stejnosměrnou nebo střídavou trakci tak se může bobina prohánět v Brně a laminátka po Praze.Ale neodpovídá to realu.latich

151 v Brně

No jo,ale jako nečinná tažená gorilou do Břeclavi tuším na nějakou opravu nebo co.....

Kdyby z ní chtěl udělat fíra činnou loko to by byl cirkus a ohňostrojem pod 25kV....

Tak, již brzy budu exportovat i tyhle dvě rarity. Na polský kousek nemám ještě úplné textury, slovenská je snad téměř hotová. Koukněte na jediný existující skúter na Slovensku

6ff8f5729565745ba9d80ef96d3d713a.jpg
a na bývalý slovenský

46c90721fa50473a739f8f80be08f67d.jpg

Česká verse 121 bude následovat, předpokládám že to bude lokomotiva 121.030, kdysi severočeská chlouba a dnes letmo nasazovaný stroj s odlišnými čelníky a dost opotřebovaný.

Řada E469.1 a E499.1 možná již dnes k downloadu !!

Tak stahujte čtveřici bobin na známé stránce. Snad všechno chodí jak má.

Pikku napsal:
Tak stahujte čtveřici bobin na známé stránce. Snad všechno chodí jak má.
Modely jsou to opravdu nádherné, pěkná práce. Jen je škoda že u cd141 není dodržena složka cd_141 a soubory ve tvaru cd_141004.xx. Je to jen drobnost, která kvalitě modelu nevadí, ale vzhledem k rozsáhlosti trainsetu nějaký řád je dávno nutný (Takto vzniknou dvě složky cd_141 a cd141 daleko od sebe). Tři roky se o to snažím, proto není problém, stačilo říct a ikdyž mám své práce v MSTS dost, velmi rád bych tyto soubory před vydáním připravil (když ladičům na to už nezbyl čas). Zase tolik času tato úprava nezabere. Na druhou stranu je to věc autora a nikdo jiný nemá právo do toho mluvit. Já se jen ozval proto, že mám z toho nyní těžkou hlavu, ale zatím to nijak neřeším.

Back
Nahoře