Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
469 a 499 se ke mně dostaly obě a tam jsem to stihl ovlivnit zavčasu před vydáním ven, času na to bylo dost. O 141čce jsem netušil a po oznámení na webu, že bude i tato jsem předpokládal, že to Pikku srovná už samozřejmě stejně. No měl té práce hodně, když ještě navíc stihl i obnovit kabiny a přidat noční verzi, takže na tuto drobnost již nezbylo. Než bude oficiálně zařazena do T-BP, tak se ještě může přesypat, je to maličkost. Souhlas ale musí dát sám Pikku. Je to výhradně jeho dítě.Zbyněk Šemora napsal:... (když ladičům na to už nezbyl čas)...
Odkud máš tyhle info ? Nepodložil jsi papírkem relátka 400 a 331 ? A ještě má 141006 jednu specialitku - kohoutky sběračů pod pultíkem pomocníka ve 2.kabině a koncáky na dveřích do strojovny.Robo napsal:k chovaniu - na týchto strojoch v reále neúraduje napäťová ochrana :?:
Zbyněk Šemora napsal:Jen je škoda že u cd141 není dodržena složka cd_141 a soubory ve tvaru cd_141004.xx. Je to jen drobnost...
Pikku, klídek. Já Ti to klidně připravím, pošlu a není problém vydat update včetně připomínek Boba 57. Přes svátky, ať si každý jezdí a eventuelní připomínky může napsat sem do fora.Pikku napsal:Zbyněk Šemora napsal:Jen je škoda že u cd141 není dodržena složka cd_141 a soubory ve tvaru cd_141004.xx. Je to jen drobnost...
Tak přesně takhle to dopadá, když se spěchá! Nahrál jsem v kalupu na web špatný archiv, co teď? Když to opravím, bude v tom čurbes. Ach jo, pamatujte si, že spěch se nevyplácí.![]()
bob57_cz napsal:Odkud máš tyhle info ? Nepodložil jsi papírkem relátka 400 a 331 ? A ještě má 141006 jednu specialitku - kohoutky sběračů pod pultíkem pomocníka ve 2.kabině a koncáky na dveřích do strojovny.Robo napsal:k chovaniu - na týchto strojoch v reále neúraduje napäťová ochrana :?:
Tak teď už ti nerozumím vůbec a nemohu si z toho dát dohromady, co jsi tedy chtěl sdělit !? Na co se ptáš ? Pokud se ptáš na zvuky, tak ty jsou pořád původní, v archivech nové zatím nejsou a nebudou, dokud to někdo (Jacek?) nepředělá. To je ale o msts a ty jsi připomínkoval real !!!Robo napsal:Odkiaľ ich mám ? Z jazdenia v MSTS. Chceš tým povedať, že na 141 004 to funguje korektne ? Voľáko sa mi to zapáčilo od jazdenia na E499.005, kde som ju prešvihol
.
Není třeba, pochopil jsem, že je to hotové, jen Pikku omylem vyexportoval nesprávný archiv. Až tam dá ten správný, tak třeba bude spokojen i Robo.Zbyněk Šemora napsal:Pikku, klídek. Já Ti to klidně připravím,
Pak jsi tedy napsal ale naprosto něco jiné, než nyní !!! : real+napěťovka / msts+nadproudy :!: :?: :!: Polopaticky.Robo napsal:Neviem, čo je na tom nepochopiteľné, takže poďme na to znova. Pri prekročení nadprúdovej ochrany na E499.0 mi stroj zdochol z výkonu. Pri E499.1 to nerobí, ide len do sklzu. Inak polopatisticky to napísať neviem ...