Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Správně automatický rozpojovač. Automatické spřáhlo je něco jiného :study: (rozhodně to nemá šroubovku).Pikku napsal:... pro lokomotivu 121.017 jsem dodal navíc i automatické spřáhlo na jedno čelo a
Pawlik napsal:Pikku, to jsi mi udělal ohromnou radost!
Na slezině mi prozradíš recept, jak rychle a kvalitně vyrobit lokomotivu.![]()
Kde tahle postrkovka sloužila? Mašinka s automatickým spřáhlem, co se denně vyhřívá v Polepech je 122 možná 123, ale 121 určitě ne.
Šroubovku to má úplně normální - vyšroubovanou nadlouho, akorát je k ní přidán píst s "mechanickou rukou", aby nemusel nikdo lézt mezi nárazníky. Měli jsme ten forichtung na topírenském puklíku v depu na masně.VáclavS napsal:Správně automatický rozpojovač. Automatické spřáhlo je něco jiného (rozhodně to nemá šroubovku).Pikku napsal:... pro lokomotivu 121.017 jsem dodal navíc i automatické spřáhlo na jedno čelo a
Stejný exponát je i ve Vršovicích v depu na prasátku (asi jen přesunuto z Masny)bob57_cz napsal:Měli jsme ten forichtung na topírenském puklíku v depu na masně.
V Polepech jezdil nezavěšený postrk,za Hosťkou za přejezdem přestal tlačit a sjížděl zpátky. :salut:Pawlik napsal:Jardo, díky.
V Polepech je právě to udělátko, jak psal Bob. Tu a tam se prý nepovede za jízdy vyháknout.![]()
Prý ještě na nějaké postrkovce nebyla šroubovka, ale pevné oko, kde to fungovalo zcela spolehlivě, ale to mám jen z doslechu.
martin novy napsal:V Polepech jezdil nezavěšený postrk,za Hosťkou za přejezdem přestal tlačit a sjížděl zpátky. :salut:Pawlik napsal:Jardo, díky.
V Polepech je právě to udělátko, jak psal Bob. Tu a tam se prý nepovede za jízdy vyháknout.![]()
Prý ještě na nějaké postrkovce nebyla šroubovka, ale pevné oko, kde to fungovalo zcela spolehlivě, ale to mám jen z doslechu.
martin novy napsal:V Polepech jezdil nezavěšený postrk,za Hosťkou za přejezdem přestal tlačit a sjížděl zpátky. :salut:Pawlik napsal:Jardo, díky.
Kadr napsal:Pikku krása ale mám jednu námitku.Jde o to že jakási "kačenka" nad tabulkou je pouze nad automatickým spřáhlem.Jak koukám na obr. tak je to na obou stranách.Bude možno to opravit?