Elektrické lokomotivy od Pikka

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pikku
  • Datum začátku Datum začátku
Pikku napsal:
Kadr napsal:
Pikku krása ale mám jednu námitku.Jde o to že jakási "kačenka" nad tabulkou je pouze nad automatickým spřáhlem.Jak koukám na obr. tak je to na obou stranách.Bude možno to opravit?

Nebude, protože obě čela jsou mapována na jedno místo. Stejně tak boky. Vzhledem k tvaru skříně a napojení textur by bylo nutné příliš mnoho úprav a do těch se mi naprosto nechce. 8)
Škoda,co se dá dělat.Skvělá práce...

dobře, díky, jen jsem se zkusil zeptat.Není problém, zajdu si ji nafotit sám a budu ji mít hned. :D

Josef Kulaviak napsal:
dobře, díky, jen jsem se zkusil zeptat.Není problém, zajdu si ji nafotit sám a budu ji mít hned. :D
Že by ďalší geniálny skinár na obzore ? Už ich budeme mať na hafo ...

:D no, že bych byl skinár, ale zkoušel sem to a mám se ještě co učit.Jen sem chtěl vědět, jestli se mám pouštět do skinu 017tky sám, lebo si počkat na tu od Pikka.Tot vše. :D

Josef Kulaviak napsal:
:D no, že bych byl skinár, ale zkoušel sem to a mám se ještě co učit.Jen sem chtěl vědět, jestli se mám pouštět do skinu 017tky sám, lebo si počkat na tu od Pikka.Tot vše.
Počkat na Pikkovu a mezitím zkusit jinou. :D

Pikku napsal:
Ota11 napsal:
Zdravím chci se zeptat kdy budou k mání lokomotivy řady 121 a 141? :D
Až je uploadnu na web a zprovozním odkazy :twisted:

Od soboty čtrnáctého slintám nad klávesnicí a v intervalu dvou minut"refreshuji" Pikkovu stránku s downloady.Kromě toho,že budu muset vyměnit klávesnici mne asi to čekání a nejen mne dovede do blázince :-) .A pak ,že nejsem na msts závislý.....

T.

Chlapi, vydržte, to se týká i ostatních sekcí co se připravují. Navíc chystám jedno neobyčejné překvapení.

Přátelé, kamarádi! Za pár chvil si přivezu domů z porodnice svojí nádhernou ženu a skvělého synka. Protože je to pro mě velká událost, a protože se má oslavovat prací, dovolil jsem připravit pár downloadů a dočasně se rozloučit s tvorbou do MSTS. Modely a repainty můžete stahovat na známé stránce a určitě si vybere každý. Děkuji tímto všem svým spolupracovníkům a pomocníkům a přeji vám všem správný tlak v kotli, plnou nádrž a správné napětí v troleji :salut:

Pikku zdravím a blahopřeji k narození potomka. Hlavně ať vše vychází jak má a hodně štěstí a zdraví. Hlavně to štěstí, protože jak se říká, cestující na Titaniku byli zdraví, ale to štěstí... :D :D :D Ne vážně, ať vše vychází jak má a pořádně si miminka užij, je to to nejhezčí co může člověka potkat.
S pozdravem Dan.

Tak hodně štěstí na první cestě miminka domů........a věřím,že v brzké době se k modelařině zase rád vrátíš - určitě to bude takovej ten správnej relax,až půjde tvoje manželka s mimčem ven a doma se udělá to nádherné ticho (vlastní zkušenost s mými 3-mi potomky)-i když v tomto věku jsou ty děti nejhodnější

Připojuji se také ke gratulaci a přeji všem hodně zdraví . Jo a nejdůležitější je to mimino pořádně zapít ,aby dobře rostlo.

Ještě bych chtěl dodat ,že ty mašiny jsou super.

Naposled editoval moderátor:
Ahoj Pikku, dnes mi přičel dotaz na donwload mašinky, kterou mám zažazenou v aktivitě. Jedná se o stroj ČSD E499.1039, mám dojem, že jsem ho kdysi stahoval na tvých stránkách, ale teď když jsem tam kouknul, tak jsem ho tam nenašel. Nevím, zda není součástí nějakého balíku mezi Bobinkami, proto se ptám. Tato mašinka vypadá fakt suprově a hlavně není ve stavu jako by vyjela z výrobní linky, takže se mi do aktivity roku 1988/89 perfektně hodí, pokud už ale není v donwloadu, tak je to problém.:D

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.image-hosting.okamzite.eu/pics/4ac8795e8f00e8d162a2a6cde659b390.jpg

S pozdravem Dan.;)

Dan J. napsal:
... Jedná se o stroj ČSD E499.1039, mám dojem, že jsem ho kdysi stahoval na tvých stránkách ...
S pozdravem Dan.;)
Tento stroj by měl být součástí balíku E499.1, ten je nadepsán "E499.112 ČSD a E499.1039 ČSD" . Tak to snad platí ;)

Pikku napsal:
Dan J. napsal:
... Jedná se o stroj ČSD E499.1039, mám dojem, že jsem ho kdysi stahoval na tvých stránkách ...
S pozdravem Dan.;)
Tento stroj by měl být součástí balíku E499.1, ten je nadepsán "E499.112 ČSD a E499.1039 ČSD" . Tak to snad platí ;)
Ahoj.
Díkes za objasnění. Já právě nevěděl, jestli nebyla při nějakým ubdate donwloadů stažena. Když jsem se tam dneska kouknul, tak mne ten nadpis přímo praštil do očí. Asi budu muset hodit "dovolenou" a oddechnout od editoru aktivit. Ale až dokončím ten Gerlach a nějakou další aktivitu pro Ztracenou Old... atd. atd. :D:D:D:D Nicméně s touto mašinkou pojede hráč 9h 45 min, takže si ji pořádně užije.:D
S pozdravem Dan.;)

Ach jo, tak to jsem slepý i já. Včera jsem ji tam neviděl, dnes už ano. Asi bych si taky potřeboval odpočinout. :-)
Možná bych měl pro příště více číst text a nejenom prohlížet obrázky.
Dane, díky. :)

Přeji hezký den.
Měl bych prosbu na nějakého odborníka, který se vyzná v ladění lokomotiv. V 1. díle aktivity Gerlach jsem musel změnit začátek, poněvač v roce 1988 nebylo depo ve Vršovicích pod proudem, chtěl jsem lokomotivu E499.1039 ČSD vytáhnout dieselem. Jenže tak po 2 min nastane pád MSTS. Když jsem zařadil Puklíka, Rosničky a T435 od Pikka, tak pád nastal ve chvíli, kdy jsem zařadil, nebo se rozjel. U Puklíka z TBP ve chvíli kdy jsem hdil levý pohled a u Karkuly KPKV okamžitě. Vím, že se to tu řešilo, že to dělají Visty, ale já mám XP, bin používám MSTSPatch1.7.081920 a tento problém se mi stal poprvé. Množstvím vozů to asi nebude, poněvač když tam diesel nedám a odjíždím z depa přímo s elektrikou, tak v pohodě. Zkoušel jsem i dát diesel, jako traffic hráče a na E499.1039 najet a tam nastal pád okamžitě jakmile jsem se napojil.
S pozdravem Dan.

Zdravím. Takže peoblém s padáním vyřešen. Nevím proč, ale MSTS se nelíbilo, že na vedlejší koleji stojí 3 lokomotivy.:D:D:D
Dan

Back
Nahoře