Aktivity-Klimi

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna klimi
  • Datum začátku Datum začátku
klimi napsal:
Tak Ic580 začnu dělat až Zbyněk vydá aktualizaci.Schánim asi 2-3 lidi na testy jedné aktivity na trati BP.Ozvěte se na email.
Klimi, lidi začni shánět až bude co testovat, teď to fakt nemá smysl.

Tomes napsal:
klimi napsal:
Tak Ic580 začnu dělat až Zbyněk vydá aktualizaci.Schánim asi 2-3 lidi na testy jedné aktivity na trati BP.Ozvěte se na email.
Klimi, lidi začni shánět až bude co testovat, teď to fakt nemá smysl.
Ale má,mám tu jednu aktivitu,kterou potřebuju testnout.

Zdravím, dnes jsem dohrál aktivitu Os 4929 a vše bylo ok až do Břeclavi, kde mi dal dispečér pokyn abych zastavil. Učinil jsem tak a zastavil, ale žádné další pokyny jsem nedostal. Až jsem se po 5 min. naštval a pokračoval jsem proti stůj a zastavil před šturcem, tak se aktivita úspěšně ukončila. Jinak vše ostatní bylo v pohodě. S pozdravem Dan.

Když přijíždíš k nástupištím, tak se zobrazí první hláška, která tam nemá co dělat, nezjistil jsem proč se tam zobrazí, a k těm dalším, pořádně si přečti druhou zprávu, radši několikrát.

Stav prací na IC 580:
Aktivita je hotová z Olomouce do Poříčan.Zatím mám 108 consistů.Garantuji Vám,že tato aktivita nebude končit v Praze!Ještě se projedete :wink:

Aktivita IC580 je hotová.Je ve fázi testování.Z technických důvodů je aktivita rozdělena na 2 díly: Ic580-Olomouc-Praha a její pokračování,kde vystřídáte celkem asi 5 lokomotiv.Od Vn,Nex přes R a Os po Sv.

Udělal jsem malou úpravu "dizajnu" na mých stránkách.Přibyla anketa a návštěvní kniha.

Pokoušel jsem se včera rozeběhnout aktivitu Kl-Os4610, ale MSTS mi zahlásil několik chybějících vozů a pak MTS spadlo. Na domovské stránce http://www.klimi-msts.webz.cz/Aktivity%20Bp.html se ale o potřebě dalších vozů nepíše ... ? Používám MSTS Bin a update trainsetu 3. Navíc se tato aktivita skrývá pod odkazem "Os 4929". Pod "Os 9309" se skrývá "Os 4929" (tenhle odkaz je tam 2x).

Odkazy na Os 9643, Os 9309-1.díl, Os 9309-2.díl a Os 5654 nefungují vůbec ("Chyba 404 - soubor nebyl nalezen").

Naposled editoval moderátor:
Vince Black napsal:
Pokoušel jsem se včera rozeběhnout aktivitu Kl-Os4610, ale MSTS mi zahlásil několik chybějících vozů a pak MTS spadlo. Na domovské stránce http://www.klimi-msts.webz.cz/Aktivity%20Bp.html se ale o potřebě dalších vozů nepíše ... ? Používám MSTS Bin a update trainsetu 3. Navíc se tato aktivita skrývá pod odkazem "Os 4929". Pod "Os 9309" se skrývá "Os 4929" (tenhle odkaz je tam 2x).

Odkazy na Os 9643, Os 9309-1.díl, Os 9309-2.díl a Os 5654 nefungují vůbec ("Chyba 404 - soubor nebyl nalezen").
No,Já jsem ještě ty aktivity neupravil pro TBP 3 :eek: .Jinka dík za postřeh,že to nejde.

Aha, není zač :wink: Tak se těším, až to půjde, podle popisu to vypadalo zajímavě.

Ahoy, teď jsem si chtěl projet IC580, po asi dvouhodinovém dotahování a shánění různých modelů (achjo) jsem jí konečně rozjel. Pěkně jsem si frčel, ale v Třebovicích při najíždění na dvojici čmeláků mi naskočilo ještě asi 20m před nima hláška od výpravčího "Odjezd" a v okamžiku najetí na spřáhla došlo k pádu MSTS.
Dost se divím, protože od nahrání prvního Džoržova BINu mi MSTS už nikdy nespadl, i když měl kolikrát co dělat. proto mě tohle fakt dostalo, kde jsem udělal chybu? Jel jsem snad moc pozdě?
Ona se taky ta 151 klávesnicí hrozně ovládá, to řazení jízdních stupňů vymyslel pro MSTS nějakej koumes, to člověku upadne ruka, při rozjezdu, výběhu, brzdění, rozjezdu....

Ajemgud napsal:
Ahoy, teď jsem si chtěl projet IC580, po asi dvouhodinovém dotahování a shánění různých modelů (achjo) jsem jí konečně rozjel. Pěkně jsem si frčel, ale v Třebovicích při najíždění na dvojici čmeláků mi naskočilo ještě asi 20m před nima hláška od výpravčího "Odjezd" a v okamžiku najetí na spřáhla došlo k pádu MSTS.
Dost se divím, protože od nahrání prvního Džoržova BINu mi MSTS už nikdy nespadl, i když měl kolikrát co dělat. proto mě tohle fakt dostalo, kde jsem udělal chybu? Jel jsem snad moc pozdě?
Ona se taky ta 151 klávesnicí hrozně ovládá, to řazení jízdních stupňů vymyslel pro MSTS nějakej koumes, to člověku upadne ruka, při rozjezdu, výběhu, brzdění, rozjezdu....

Ja jsem tam taky dojel pozdě.Ale nehraje to roli.Napojil jsem čmelaky.Přejdu na stanovište 771 a cca 15 sec.dojde mi nafta a taky konec.Nevíte někdo jak do 771 dát víc nafty než 0,1l ???

Ajemgud napsal:
Bobe57, myslím, že reálně naladěné 350 a 150+151 na jízdní stupně se strčí do šuplíku, stáhnou z trainsetu a pro zájemce se udělá unreal verze ala pikovláček. s plynulou lineární regulací 0-100% ... stačí takto ajemgude?

ještě bych doporučil zapnout si v MSTS zjednodušené ovládání pro miminka ..... jde to pak ještě snáz ....

Martens napsal:
... stačí takto ajemgude?

ještě bych doporučil zapnout si v MSTS zjednodušené ovládání pro miminka ..... jde to pak ještě snáz ....

:ole:
Nerob si ze mě srandu. :D

Back
Nahoře