Tomes
Hradlař
Klimi, lidi začni shánět až bude co testovat, teď to fakt nemá smysl.klimi napsal:Tak Ic580 začnu dělat až Zbyněk vydá aktualizaci.Schánim asi 2-3 lidi na testy jedné aktivity na trati BP.Ozvěte se na email.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Klimi, lidi začni shánět až bude co testovat, teď to fakt nemá smysl.klimi napsal:Tak Ic580 začnu dělat až Zbyněk vydá aktualizaci.Schánim asi 2-3 lidi na testy jedné aktivity na trati BP.Ozvěte se na email.
Ale má,mám tu jednu aktivitu,kterou potřebuju testnout.Tomes napsal:Klimi, lidi začni shánět až bude co testovat, teď to fakt nemá smysl.klimi napsal:Tak Ic580 začnu dělat až Zbyněk vydá aktualizaci.Schánim asi 2-3 lidi na testy jedné aktivity na trati BP.Ozvěte se na email.
Bohužel nejde stáhnout.klimi napsal:Tak u mě ke stažení další aktivtka.
už joMatýsek napsal:Bohužel nejde stáhnout.klimi napsal:Tak u mě ke stažení další aktivtka.
Díky...staženo.klimi napsal:už joMatýsek napsal:Bohužel nejde stáhnout.klimi napsal:Tak u mě ke stažení další aktivtka.
No,Já jsem ještě ty aktivity neupravil pro TBP 3Vince Black napsal:Pokoušel jsem se včera rozeběhnout aktivitu Kl-Os4610, ale MSTS mi zahlásil několik chybějících vozů a pak MTS spadlo. Na domovské stránce http://www.klimi-msts.webz.cz/Aktivity%20Bp.html se ale o potřebě dalších vozů nepíše ... ? Používám MSTS Bin a update trainsetu 3. Navíc se tato aktivita skrývá pod odkazem "Os 4929". Pod "Os 9309" se skrývá "Os 4929" (tenhle odkaz je tam 2x).
Odkazy na Os 9643, Os 9309-1.díl, Os 9309-2.díl a Os 5654 nefungují vůbec ("Chyba 404 - soubor nebyl nalezen").
Ajemgud napsal:Ahoy, teď jsem si chtěl projet IC580, po asi dvouhodinovém dotahování a shánění různých modelů (achjo) jsem jí konečně rozjel. Pěkně jsem si frčel, ale v Třebovicích při najíždění na dvojici čmeláků mi naskočilo ještě asi 20m před nima hláška od výpravčího "Odjezd" a v okamžiku najetí na spřáhla došlo k pádu MSTS.
Dost se divím, protože od nahrání prvního Džoržova BINu mi MSTS už nikdy nespadl, i když měl kolikrát co dělat. proto mě tohle fakt dostalo, kde jsem udělal chybu? Jel jsem snad moc pozdě?
Ona se taky ta 151 klávesnicí hrozně ovládá, to řazení jízdních stupňů vymyslel pro MSTS nějakej koumes, to člověku upadne ruka, při rozjezdu, výběhu, brzdění, rozjezdu....
Bobe57, myslím, že reálně naladěné 350 a 150+151 na jízdní stupně se strčí do šuplíku, stáhnou z trainsetu a pro zájemce se udělá unreal verze ala pikovláček. s plynulou lineární regulací 0-100% ... stačí takto ajemgude?Ajemgud napsal:Ona se taky ta 151 klávesnicí hrozně ovládá, to řazení jízdních stupňů vymyslel pro MSTS nějakej koumes, to člověku upadne ruka, při rozjezdu, výběhu, brzdění, rozjezdu....
Martens napsal:... stačí takto ajemgude?
ještě bych doporučil zapnout si v MSTS zjednodušené ovládání pro miminka ..... jde to pak ještě snáz ....