Aktivity-Klimi

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna klimi
  • Datum začátku Datum začátku
Dnes je ke stažení u Blackwolfa aktivita R208.Jedná se o první díl.Díky Blackwolfovi za zveřejnění.

Musím pochválit nápad a zpracování aktivity s Vltavou,ale bohužel se mi nepovedlo projet návěstidlov dětmarovicích, netuším proč, tab mačkám o 106a vždy mi to hodí, že jsem neměl souhlas.

Rád bych se zeptal tedy čím to je?

A ještě někomu zasvěcenému, jak si i do tratě dosadím hlášky, "jízda proti stůj povolena" blabla, a "mává odjezd", kdysi jsem si tam dal píšťalku podle manuálu z trati 321, ale už to tam dnes není. Děkuji všem.

Bohužel mám stejný problém. Mačkám před návěstidlem TAB ale po projetí se ukáže hláška, že jsem projel stůj a konec. Zkoušel jsem také před návěstidlem zastavit a až poté projet pokažené návěstidlo, ale pořád nic :(

tak v Dětmarovicích jsem projel jediným možným způsobem......v editoru jsem toto nefunkční návěstidlo zprovoznil....sice pak ukazuje nesmysl (tuším že "volno s výstrahou na Vmax 100), ale TM ukazuje "STŮJ" s rychlostí 0. Pak se dá přes TAB projet. Nicméně jsem pro změnu zkejsnul v Bohumíně,kde na odjezdu mám STŮJ s možností projet na povolení, ale není mi to nic platné,jelikož na mé koleji proti mě stojí další vlak, který se nepohnul, ani když jsem vyděsil cestující cuknutím zpět.Fíra zřejmě stávkuje :mad:

Naposled editoval moderátor:
další poznatky z act R 208 Vltava. V Bohumíně je možná špatné návěstidlo na odjezdu od perónu,jelikož se přes něj dostanu na povolení (TAB) i když mám STŮJ a na stejné koleji proti mě je vlak.Takže havárie NEODVRATNÁ. Další věc: nevím z hlavy co je to za stanici, ale před Olomoucem mi průvodčí zdělí, že mám poškozený smeták a ve stanici se ke mě má připojit trf. 742-ka, do které mám následně přejít. Přejít se do ní však nedá z prostého důvodu. Consists této loko obsahuje verzi bez strojvůdce,tudíž bez cabu.Vyskočila na mě hláška nemožnosti vytvořit pohled z kabiny a konec.Doporučuji proto vyměnit v "kl-208-742l.con" loko za stejnou, ale s cabem.Pro příště ale doporučuji spíše dát 742-ku už k nástupišti a připojit se k ní rovnou, protože zastavit,resp. najít správné místo zastavení trf. 742-ky a nenechat se při tom vykolejit je docela vopruz. Samozřejmě tu hlášku o vadném smetáku dát po tom dříve a např. jenom snížit rychlost.

Od dnešního dne budu ve svých aktivitách používat trainset od trati 090.Doporučuji stáhnout.Obsahuje spoustu zajímavých vozidel.

Zdravím.
Chci Vám přiblíži mé další záměry do MSTS.
Během tohoto týdne by měla vyjít ven třídílná aktivita R 628 Portáš.
Nyní mám chuť si udělat pár osobáku na 321,Bp, možná se dostanu i na Luhačovice,183, 240 a 090.
A jakmile mne osobáky přestanou bavit,mám v hlavě zajímavý námět na aktivitu.

klimi napsal:
Zdravím.
Chci Vám přiblíži mé další záměry do MSTS.
Během tohoto týdne by měla vyjít ven třídílná aktivita R 628 Portáš.
Nyní mám chuť si udělat pár osobáku na 321,Bp, možná se dostanu i na Luhačovice,183, 240 a 090.
A jakmile mne osobáky přestanou bavit,mám v hlavě zajímavý námět na aktivitu.

Třídílnou aktivitu R 628 Portáš můžete od této chvíle stahovat u mě na webu. http://www.blackwolf-msts.ic.cz/

Ahoj,tak jsem se těšil jak se projedu po 321 a s 628 jsem skončil v Přerově.Pořád jsem přemýšlel kde jsem udělal chybu,až jsem zjistil,že je to správně. :D

Projel jsem si 1.část R 628 a měl bych malou připomínku, ze Vsetína jezdí na konci tohoto vlaku nečiná lokomotiva řady 150, ta pak jede z Přerova do Prahy v čele vlaku, jinak až na tuto malou chybu v řazení byla aktivita dobrá.

Ondra.H napsal:
Projel jsem si 1.část R 628 a měl bych malou připomínku, ze Vsetína jezdí na konci tohoto vlaku nečiná lokomotiva řady 150, ta pak jede z Přerova do Prahy v čele vlaku, jinak až na tuto malou chybu v řazení byla aktivita dobrá.
Tak to jsem nikde nevyčetl ani neviděl.Díky za připomínku.Jel jste už někdo zbylé části?

Také mi to před Přerovem vždy spadne,na stejném místě, když spomaluji před vjezdem.Bin ten uvedený.Zkoušel jsem to aspoň 10x a naprosto stejné místo.V "Prozkoumat" jede bez potíží.Stejně jak kolega.Vzhodil jsem hlášku o zastavení na konci nástupiště-je někde v podobném místě a stejně jsem zase vypadl .Stan

Zdravim, ja som cely vecer stravil stahovanim vozidiel a upravou consistov, az som dosiel do bodu, kedy mi TrainStore vyhadzuje jedinu chybovu hlasku, a to, ze mi nemoze najst BDshmee.wag. Co ma zarazilo, pretoze cesta nan je v .act subore definovana spravne... a tak som to prepisal na iny vozen, a nasledne nato mi vyhadzuje chybovu hlasku na ten prepisany vozen, ze ho nevie najst... :( Ked aktivitu dam spustit tak ci tak, spadne mi MSTS... takze som Fatru este ani nezacal jazdit.. ma niekto podobny problem? Pripadne poradite mi prosim, ako to riesit? Dakujem

Pokud autor nepřiloží seznam použitých vozidel, odkud se dají vozidla získat, tak bych buď kontaktoval autora nebo aktivitu vyřadil. Pokud budu upravovat consisty náhradou za jiná vozidla, hrozí nebezpečí, že aktivita skončí patem. Úpravou pak vzniká nový originál a není pak síly, který by poradila, jak řešit eventuelní problém.

Já jsem neměl s Fatrou žádné problémy.Kdybych neměl jezdit aktivity,kde nemusím měnit vozidla,tak by zůstalo méně než 10%.Navíc autor seznam přiložen měl,tak nechápu poznámku Zbyňka Šemory.Stan

Stan napsal:
Já jsem neměl s Fatrou žádné problémy.Kdybych neměl jezdit aktivity,kde nemusím měnit vozidla,tak by zůstalo méně než 10%.Navíc autor seznam přiložen měl,tak nechápu poznámku Zbyňka Šemory.Stan
Já odpovídal jen teoreticky. ale pokud je seznam přiložen, tak zase byl bezpředmětný dotaz. Jen jsem chtěl napsat tolik, že pisatel upravoval consisty, vyměňoval vozidla. Upozorňuji na nebezpečí. V99% se nemusí nic stát, ale stačí upravit nějaký zásadní vlak, který má někam přijet v čase t. Buď nebude stačit výkon nebo jiná váha vlaku a vše může být jinak. A to nepočítám variantu nevyladěného vozu, který táhne traffic zabrzděný. Pak místo 100 jede například 10. Tohle jsem už zažil.

Back
Nahoře