Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
klimi napsal:Zdravím.
Chci Vám přiblíži mé další záměry do MSTS.
Během tohoto týdne by měla vyjít ven třídílná aktivita R 628 Portáš.
Nyní mám chuť si udělat pár osobáku na 321,Bp, možná se dostanu i na Luhačovice,183, 240 a 090.
A jakmile mne osobáky přestanou bavit,mám v hlavě zajímavý námět na aktivitu.
Tak to jsem nikde nevyčetl ani neviděl.Díky za připomínku.Jel jste už někdo zbylé části?Ondra.H napsal:Projel jsem si 1.část R 628 a měl bych malou připomínku, ze Vsetína jezdí na konci tohoto vlaku nečiná lokomotiva řady 150, ta pak jede z Přerova do Prahy v čele vlaku, jinak až na tuto malou chybu v řazení byla aktivita dobrá.
Já odpovídal jen teoreticky. ale pokud je seznam přiložen, tak zase byl bezpředmětný dotaz. Jen jsem chtěl napsat tolik, že pisatel upravoval consisty, vyměňoval vozidla. Upozorňuji na nebezpečí. V99% se nemusí nic stát, ale stačí upravit nějaký zásadní vlak, který má někam přijet v čase t. Buď nebude stačit výkon nebo jiná váha vlaku a vše může být jinak. A to nepočítám variantu nevyladěného vozu, který táhne traffic zabrzděný. Pak místo 100 jede například 10. Tohle jsem už zažil.Stan napsal:Já jsem neměl s Fatrou žádné problémy.Kdybych neměl jezdit aktivity,kde nemusím měnit vozidla,tak by zůstalo méně než 10%.Navíc autor seznam přiložen měl,tak nechápu poznámku Zbyňka Šemory.Stan