Aktivity - Ivan.ps

Ivan.ps

Hradlař
Zdravim. Na burze sa nachadza moja prva aktivita ranneho osobaku z Levic do Surian. Bol by som rad, keby niekto, kto prejde aktivitu do tohto vlakna napisal, co sa mu pacilo, ale hlavne co sa mu nepacilo, aby som vedel, kde robim chyby, atd... Kritika je len výtaná :lol:

Chcel by som sa podakovat Miranovi za poskytnutie priestoru na webe!!!

aktivitu som si ešte nestiahol, no chcel by som sa ťa spýtať, či je traffic zosúladení s GVD + či tomu zodpovedajú aj radenia.

No traffic som sa snazil zosuladit, a mozem povedat, ze na 95 percent by to malo byt podla GVD. Mozno v Suranoch to nie je uplne podla realu, pretoze som ich chcel urobit trosku plnsie.

Radenia? Po ceste sa stretnes s jednym zrychlenym vlakom, ktory ma realne radenie a ostatne su uz len osobaky a tam tie radenia su take ake su, pretoze radenie osobakov som nezohnal. Ale myslim, ze to radenie by mohlo byt v celku realne.

Ale ber to aj tak pre istotu s rezervou. Predsa len je to prva aktivita a dufam, ze sa to casom zlepsi. :lol:

PS: Teraz premyslam nad tvorbou nejakeho ranneho, zimneho osobaku z Kutov do Bratislavy, tak sa to hadam podari zrealizovat.

Ivan.ps napsal:
No traffic som sa snazil zosuladit, a mozem povedat, ze na 95 percent by to malo byt podla GVD. Mozno v Suranoch to nie je uplne podla realu, pretoze som ich chcel urobit trosku plnsie.

Radenia? Po ceste sa stretnes s jednym zrychlenym vlakom, ktory ma realne radenie a ostatne su uz len osobaky a tam tie radenia su take ake su, pretoze radenie osobakov som nezohnal. Ale myslim, ze to radenie by mohlo byt v celku realne.

Ale ber to aj tak pre istotu s rezervou. Predsa len je to prva aktivita a dufam, ze sa to casom zlepsi. :lol:

PS: Teraz premyslam nad tvorbou nejakeho ranneho, zimneho osobaku z Kutov do Bratislavy, tak sa to hadam podari zrealizovat.

Ivane, prosím Tě, doplň v burze, které modely se mají od Duusodema stáhnout.....specifikace pár modelů je ehmm tak říkajíc značně nedostatečná....

Martens napsal:
Ivane, prosím Tě, doplň v burze, které modely se mají od Duusodema stáhnout.....specifikace pár modelů je ehmm tak říkajíc značně nedostatečná....

Ja viem, uvedomujem si to. Problem je ale v tom, ze mam cely trainset v kope a teraz ani presne neviem co patri do BP a co nie...

Mne to pri dúfam aktuálnom trainsete BP vyhodilo tieto chýbajúce vozidlá ZSSK:
750-031
810-489
812 033
011 1026
BDs
BEE ?

Nainštaloval som si aktivitu Ips_Os5722. Po odchode z východzej stanice som došiel do stanice Kalna n/H. Tu som sa mal vykrižovať s protiidúcim vlakom. Ja som zastavil na nástupišti, na návestidle som mal červenú. Keď som sa pozrel do diaľky tak pred stanicou stál protiidúci vlak. To nebolo dobré znamenie. Po oznámeni k odjazdu som mal potiahnuť k návestidlu. Keď som k nemu išiel tak návesť Stoj sa zmenila na Voľno. Ale ten protiidúci vlak stále stál pred stanicou a nehýbal sa.
Ako je možné že mi postavilo Voľno? Takto sme stáli oproti sebe na rovnakej kolaji.
Aby som si to overil tak som to prešiel ešte raz. Celá situácia sa zopakovala.
To križovanie v Kalnej n/H u mňa nefunguje. Som zvedavý ako je to u iných.

nebulus napsal:
Mne to pri dúfam aktuálnom trainsete BP vyhodilo tieto chýbajúce vozidlá ZSSK:
750-031
810-489
812 033
011 1026
BDs
BEE ?

No za tie chybajuce vozidla sa ospravedlnujem. Problem bol v tom, ze BP nema az tak vela vozidiel ZSSk a tak som vyberal z mojho trainsetu ine, ale teraz uz ani presne neviem ktore vozidlo je od akeho autora a z akej stranky. Fakt sa este raz ospravedlnujem.

Kebarko napsal:
Nainštaloval som si aktivitu Ips_Os5722. Po odchode z východzej stanice som došiel do stanice Kalna n/H. Tu som sa mal vykrižovať s protiidúcim vlakom. Ja som zastavil na nástupišti, na návestidle som mal červenú. Keď som sa pozrel do diaľky tak pred stanicou stál protiidúci vlak. To nebolo dobré znamenie. Po oznámeni k odjazdu som mal potiahnuť k návestidlu. Keď som k nemu išiel tak návesť Stoj sa zmenila na Voľno. Ale ten protiidúci vlak stále stál pred stanicou a nehýbal sa.
Ako je možné že mi postavilo Voľno? Takto sme stáli oproti sebe na rovnakej kolaji.

No vobec netusim kde by mohla byt chyba. Ja som aktivitu presiel minimalne 10x a podla toho, ako som to urobil, tak ten osobak mal vojist do stanice zhruba 25 seknud po odchode vlaku hraca od nastupista k navestidlu. Uz som sa cez maily, ICQ a SZ kontaktoval s niekorymi ludmi co aktivitu bez problemov presli a nik nespominal problem s tymto krizovanim.

Kebarko napsal:

U mňa prebehlo križovanie bez problémov - s aktivitou som nemal žiadne problémy

Naposled editoval moderátor:
No já sem dojel do Kalné, kde jsem měl křižovat a vzhledem k tomu, že sem stál na nejvzdálenější možné koleji od nádražní budovy mi blesklo hlavou, že je průser. Vlak však nakonec přijel, i když to bylo podle mě nebezpečný.

Kebarko napsal:

Ano je tam drobný problémek. Musíš potáhnout ještě k dalšímu návěstidlu, tam už je červená. No a potom samozřejmě couvnout. Proběhne vykřižování a můžeš pokračovat.

Inak ma napadla teraz taka moznost, ze problem s tym krizovanim mohlo sposobit to, ze ste tu aktivitu isli pod binom 1.5.7.

Sam Boby myslim spominal, ze ju isiel pod tymto binom.

Totiz to navestidlo v Kalnej blokuje najskor servis 2 a az po nejakom case sa tam objavi protiiduci vlak, o chvilu servis 2 zmizne a vlak vojde do stanice. Ale kedze v bine 1.5.7 sa servisy 2 pohybuju rychlejsie (ak sa nemylim), tak ten servis Vam zmizol velmi skoro a ked sa objavil ten vlak, tak uz bol problem - takze sa to cele spravalo, ako keby tam ten servis ani nebol. A bolo treba kusok cuvnut. Nic ine ma nenapada. Je mozne, ze to mohlo byt takto???

Ivan.ps napsal:
Inak ma napadla teraz taka moznost, ze problem s tym krizovanim mohlo sposobit to, ze ste tu aktivitu isli pod binom 1.5.7.

Sam Boby myslim spominal, ze ju isiel pod tymto binom.

Totiz to navestidlo v Kalnej blokuje najskor servis 2 a az po nejakom case sa tam objavi protiiduci vlak, o chvilu servis 2 zmizne a vlak vojde do stanice. Ale kedze v bine 1.5.7 sa servisy 2 pohybuju rychlejsie (ak sa nemylim), tak ten servis Vam zmizol velmi skoro a ked sa objavil ten vlak, tak uz bol problem - takze sa to cele spravalo, ako keby tam ten servis ani nebol. A bolo treba kusok cuvnut. Nic ine ma nenapada. Je mozne, ze to mohlo byt takto???

Ano jak už jsem uvedl z důvodu použití nevyladěných vozidel jsem jel aktivitu pod Binem 1.5.7. Proto se vyskytl uvedený problém. Nic jiného v tom není. Pod Binem 1.6 je jak píšeš uvedený problém vpodstatě vyloučen.

Tak som dnes to križovanie skúsil ešte raz. Prišiel som do Kalnej n/H, zastavil na nástupišti a mal som červenú. Po hláške potiahnite k návestidlu, som v polovici cesty zrazu dostal zelenú. Aj napriek tomu som pred návestidlom zastavil. Cúvol som kúsok dozadu a ajhľa naskočila červená a traffic vošiel do stanice. Po jeho prechode som mohol pokračovať v ceste.
To križovanie by som ešte vylepšil.

Kebarko napsal:
Tak som dnes to križovanie skúsil ešte raz. Prišiel som do Kalnej n/H, zastavil na nástupišti a mal som červenú. Po hláške potiahnite k návestidlu, som v polovici cesty zrazu dostal zelenú. Aj napriek tomu som pred návestidlom zastavil. Cúvol som kúsok dozadu a ajhľa naskočila červená a traffic vošiel do stanice. Po jeho prechode som mohol pokračovať v ceste.
To križovanie by som ešte vylepšil.

A pod jakým Binem to jedeš?

Back
Nahoře