Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ten problém s tím nezobrazováním snížené rychlosti na traťovém monitoru, souvisí s novým binem, taky mi to dělalo, s předposledním binem vše funguje jak má.Ivan.ps napsal:Zdravím. Neviem presne kam hodiť tento príspevok, tak som ho dal sem, pretože to súvisí s mojou aktivitou.
Tvorím aktivitu na trati ZSR 130 a v Sládkovičove má vlak hráča prejisť z 1.TK na 2.TK z dôvodu výluky 1.TK. Na návestidle pred výhybkou mám síce Rýchlost 40 km.h-1 a voľno, ale po prejdení za návestidlo zostane na track monitore taká traťová rýchlosť, ako keby som ani neprechádzal tou výhybkou. Proste sa rýchlosť nezmení na 40km/h, ale zostane aj za návestidlom 100km/h.
To isté sa stane v Senci keď prechádzam naspäť na 1.TK...
Na ďalší menej podstatný problém som narazil v editore aktivít, kde mi vlak hráča zostane stáť na odjazdovom návestidle v Sládkovičove. Na návestidle v AE je stoj, ale za návestidlom nie je trasa nijak blokovaná. Nerozumiem tomu. Pritom v samotnej hre je na tom návestidle Rýchlost 40 km.h-1 a voľno. Ide o to isté návestidlo v Sládkovičove, ktoré som opisoval v predchádzajúcom probléme.
Vie mi niekto poradiť, kde by mohla byť chyba?
Toto nie je až tak podstatná chyba, hlavne keď TM ani nepoužívam. Horšie sú ale prípady keď sa obmedzenie rýchlosti pri odjazde zo stanice vynuluje až pri prvom návestidle autoblokuIvan.ps napsal:. Na návestidle pred výhybkou mám síce Rýchlost 40 km.h-1 a voľno, ale po prejdení za návestidlo zostane na track monitore taká traťová rýchlosť, ako keby som ani neprechádzal tou výhybkou. Proste sa rýchlosť nezmení na 40km/h, ale zostane aj za návestidlom 100km/h.
Tommy66 napsal:Podle mých zkušeností je maximální rychlost trafficu skutečně 100 km/h