Aktivity - Ivan.ps

Ok, som rad. Neviem sice ci si uz aktivitu presiel, ale dufam ze ten bin nebude robit dalej problemy, aj ked ruku do ohna za to nedam...

dostal som sa do ziaru nad hronom, vsetko ok, len tam mi zlyhalo nacitanie kabiny, do ktorej som mal prestupit. nemal som zatial cas sa na to pozriet, ze preco.

Tak to vyzera v pohode. K tej 754-ke treba pouzit prilozeny .eng a kabinu musis mat upravenu pre bin 1.6 Ale to urcite vies!

Ďakujem. Som rád, že sa moja aktivita ľuďom páči aj napriek počiatočným problémom s použitým trainsetom.

ten link na stiahnutie je nefunkcny.zda sa ze e-disk ma problem s mySQL,tak by si to nemohol prosim uploadnut na nejaky iny server?btw:ako ste instalovali tie updaty pre trat 150.lebo mne sa po nakopirovani a prepisani suborov a zloziek nezobrazuju objekty na trati.dakujem
:lol:

Aktivitu som ti poslal na mail. Neručím ale, že na sto percent pôjde bez problémov, pretože neviem presne či Jene hýbal v poslednej aktualizácií s koľajami, ale mám také tušenie, že s koľajami sa nehýbalo.

Tak po posledním ubdate ZSR 150 aktivita není kompatibilní. Musel jsem si ji upravit v editoru. Teď už ale nevím přesně kde, ale byl to tuším jeden trafic ve Zvoleně a druhý to už fakt nevím. :D S pozdravem Dan.

Od tejto chvíle môžete sťahovať upravenú aktivitu R 811 pre trať ŽSR 150. Aktivita je upravená pre poslednú verziu trate a je prerobená do zimnej verzie (keďže zimných aktivít je málo)... Trainset zostal nezmenený. Všetko potrebné o aktivite sa dozviete v priloženom textovom dokumente... :wink:

R 811: http://www.edisk.sk/stahnout-soubor/26207/Ips_R811.rar_29.27KB.html

Ďalej je upravená aktivita Os 5722 pre trať ŽSR 150 (táto aktivita je robená ešte podľa minuloročného GVD). Aktivita prešla menšími zmenami, LP vozne, boli nahradené plnohodnotnými vozňami, atď... ďalšie informácie sa dozviete v priloženom textovom dokumente :!:

Os 5722: http://www.edisk.sk/stahnout-soubor/88444/Ips_0s5722.rar_11.05KB.html

Naposled editoval moderátor:
Tak aktivita R811 byla asi to nejlepsí z tratě 150 co jsem kdy hrál.Díky moc Ivane.ps.Sice mi trvalo asi hodinu než jsem vše díky conbuilderu rozchodil ale vyplatilo se,čék se nenudil a ten hustý traffic-fakt super,jen tak dál.

Ďakujem pekne, pochvala vždy poteší. V najbližších dňoch ešte musím doriešiť niečo pre Jeneho, aby mohol v najbližšej aktualizácií "spestriť" Novozámockú stanicu a potom sa už plánujem pustiť do nejakej aktivity pre trať 130, aby sme si už konečne mohli zajazdiť aj na tejto veľmi pekne rozpracovanej trati...

Len pri tvorbe nových aktivít nepoúživajte cesty v Šuranoch cez Zámocké zhlavie,lebo celé je prekopané a po aktualizácii by boli nefunkčné.

Zdravím. Neviem presne kam hodiť tento príspevok, tak som ho dal sem, pretože to súvisí s mojou aktivitou.

Tvorím aktivitu na trati ZSR 130 a v Sládkovičove má vlak hráča prejisť z 1.TK na 2.TK z dôvodu výluky 1.TK. Na návestidle pred výhybkou mám síce Rýchlost 40 km.h-1 a voľno, ale po prejdení za návestidlo zostane na track monitore taká traťová rýchlosť, ako keby som ani neprechádzal tou výhybkou. Proste sa rýchlosť nezmení na 40km/h, ale zostane aj za návestidlom 100km/h.

To isté sa stane v Senci keď prechádzam naspäť na 1.TK...

Na ďalší menej podstatný problém som narazil v editore aktivít, kde mi vlak hráča zostane stáť na odjazdovom návestidle v Sládkovičove. Na návestidle v AE je stoj, ale za návestidlom nie je trasa nijak blokovaná. Nerozumiem tomu. Pritom v samotnej hre je na tom návestidle Rýchlost 40 km.h-1 a voľno. Ide o to isté návestidlo v Sládkovičove, ktoré som opisoval v predchádzajúcom probléme.

Vie mi niekto poradiť, kde by mohla byť chyba?

Ivan.ps napsal:
Zdravím. Neviem presne kam hodiť tento príspevok, tak som ho dal sem, pretože to súvisí s mojou aktivitou.

Tvorím aktivitu na trati ZSR 130 a v Sládkovičove má vlak hráča prejisť z 1.TK na 2.TK z dôvodu výluky 1.TK. Na návestidle pred výhybkou mám síce Rýchlost 40 km.h-1 a voľno, ale po prejdení za návestidlo zostane na track monitore taká traťová rýchlosť, ako keby som ani neprechádzal tou výhybkou. Proste sa rýchlosť nezmení na 40km/h, ale zostane aj za návestidlom 100km/h.

To isté sa stane v Senci keď prechádzam naspäť na 1.TK...

Na ďalší menej podstatný problém som narazil v editore aktivít, kde mi vlak hráča zostane stáť na odjazdovom návestidle v Sládkovičove. Na návestidle v AE je stoj, ale za návestidlom nie je trasa nijak blokovaná. Nerozumiem tomu. Pritom v samotnej hre je na tom návestidle Rýchlost 40 km.h-1 a voľno. Ide o to isté návestidlo v Sládkovičove, ktoré som opisoval v predchádzajúcom probléme.

Vie mi niekto poradiť, kde by mohla byť chyba?
Ten problém s tím nezobrazováním snížené rychlosti na traťovém monitoru, souvisí s novým binem, taky mi to dělalo, s předposledním binem vše funguje jak má.

Ivan.ps napsal:
. Na návestidle pred výhybkou mám síce Rýchlost 40 km.h-1 a voľno, ale po prejdení za návestidlo zostane na track monitore taká traťová rýchlosť, ako keby som ani neprechádzal tou výhybkou. Proste sa rýchlosť nezmení na 40km/h, ale zostane aj za návestidlom 100km/h.
Toto nie je až tak podstatná chyba, hlavne keď TM ani nepoužívam. Horšie sú ale prípady keď sa obmedzenie rýchlosti pri odjazde zo stanice vynuluje až pri prvom návestidle autobloku

Zdravím, neviem kam som mal hodiť presne túto otázku, tak som ju dal sem:

Chcel by som sa spýtať, či niekto nemá otestované správanie sa trafficu?

Rád by som vedel, akou rýchlosťou ide traffic, keď je napríklad na trati maximálna rýchlosť 100km/h a ja nastavím trafficu rýchlosť 120km/h.

Všimol som si totiž, že ak je na trati dovolená rýchlosť 140km/h, ale trasa trafficu začína v mieste kde je dovolená rýchlosť ešte 100km/h a traffic má nadefinovanú rýchlosť 130km/h, tak traffic celú svoju trasu ide rýchlosťou iba 100km/h, čiže rýchlosťou, aká bola na začiatku trasy trafficu. Môžete mi to prosím niekto potvrdiť alebo sa mýlim? Ďakujem

V burze sa nachádza nová aktivita Os_4227 pre trať ŽSR 130 v úseku Bratislava hl. stanica - Šala. Aktivita nebola testovaná na inom PC, takže sa za prípadné chyby vopred ospravedlňujem. Dúfam ale, že sa v aktivite nevyskytnú žiadne problémy a že sa Vám bude páčiť.

Tommy66 napsal:
Podle mých zkušeností je maximální rychlost trafficu skutečně 100 km/h

Aj ja som sa s tým stretol. Na trati je maximálna dovolená rýchlosť 140km/h, a EC-čko, nie a nie ísť viac ako 100km/h. Skúšal som aj ručne editovať *.con súbory, aj som skúšal meniť lokomotívy, ale bez úspechu.

Back
Nahoře