Aktivity - Ivan.ps

Mne to vyhodilo vyše 100 chýb!!! Dokonca aj keď som niektoré vozidlá mal, tak v aktivite boli ináč označené..... :( . Obávam sa že dať to dokopy je práca na pár hodín.

nebulus napsal:
Mne to vyhodilo vyše 100 chýb!!! Dokonca aj keď som niektoré vozidlá mal, tak v aktivite boli ináč označené..... :( . Obávam sa že dať to dokopy je práca na pár hodín.

Mě to trvalo 2 hod. Ale stojí to za to. Autor se snažil použít vozidla, která na trati skutečně jezdí. Odkazy jsou uvedeny a 90% vozidel tam skutečně najdeš. A pro příště máš trainset pro ZSR 150 vyřešený.
Překlopit to trainset BP je práce na caa 10 min. Tak si vyber :wink:
Ale jet to třeba bez Renatky, to by určitě nebylo ono.

754 -055 je tuším súčasťou TBP. Asi 80% vozidiel som vôbec nenašiel, veľká časť bola na Duuso-Dem, ale ináč označaná, podobne to bolo s MUV69, takže som to musel napriek stiahnutiu "vymienať" za to isté len inak označené. Takže v budúcnosti budem na tom s trainsetom podobne :( .Dúfam že ak to po dvoch hodinách dokončím, tak aktivita pôjde.

nebulus napsal:
Dokonca aj keď som niektoré vozidlá mal, tak v aktivite boli ináč označené.....

Celý tento problém som zapríčinil aj mojou nepozornosťou. Pretože zhruba pred dvomi mesiacmi som nešťastnou náhodou rozbil celý svoj trainset do takej podoby, že dávať ho znova dokopy by bola samovražda. Dusso mi vtedy veľmi pomohol, pretože mi poskytol jeho trainset. On ale aktivity veľmi nejazdí a má niektoré vozidlá inak pooznačované ako sú tie, ktoré ma oficiálne na stránkach.

Ja som si to ale neuvedomil a tam vznikol celý problém s iným označením.

Boby napsal:
A pro příště máš trainset pro ZSR 150 vyřešený.

No ja si to tiež myslím. Tie vozidlá Vám určite do budúcnosti nebudú na škodu. Hlavne tomu, kto rád jazdí na ZSR 150-ke. Ale záleží na každom, ako sa k tomu postaví.

Uvedomujem si, že ten trainset asi odradil 60 percent ľudí, ktorý si aktivitu stiahli, ale dúfam že tým ostatným, ktorí vydržali a dali trainset dokopy sa aktivita bude páčiť.

Prešiel niekto už tú aktivitu dokonca? Chcel by som vedieť o nejakých chybách , ktoré sa poprípade pri hraní vyskytli, pretože táto aktivita bola pre mňa asi zakliata. Už som myslel, že ju ani nedokončím, ale nakoniec som ju našťastie dostal do nejakej schopnej podoby...

Zdravím, tak jsem dneska aktivitu dohrál, a je super. Do Zvolena jsem přijel s 2 min. sekyrou. Ale co se mi stalo po výměně lokomotivy to vůbec nechápu. Po povolení k odjezdu jsem se rozjel vlak zvukově i na tachometru zrychloval, ale souprava stála na místě. Po load se vše spravilo a normálně jsem odjel. Jinak mi v jednom místě tratě vyskočilo, že chybí soubor HV_Grbody.s, ale po odkliknutí ok hra pokračovala bez problémů. S pozdravem Dan. :D

HV_Grbody.s bol nejaký statický vagón, myslím že naňho bol v diskusii o trati odkaz.

Dan J. napsal:
Zdravím, tak jsem dneska aktivitu dohrál, a je super. Do Zvolena jsem přijel s 2 min. sekyrou. Ale co se mi stalo po výměně lokomotivy to vůbec nechápu. Po povolení k odjezdu jsem se rozjel vlak zvukově i na tachometru zrychloval, ale souprava stála na místě. Po load se vše spravilo a normálně jsem odjel. Jinak mi v jednom místě tratě vyskočilo, že chybí soubor HV_Grbody.s, ale po odkliknutí ok hra pokračovala bez problémů. S pozdravem Dan. :D

Ahoj. Som rad, ze sa ti aktivita pacila. Dvojminutova sekera vo Zvolene je v pohode. To co sa ti stalo v Ziari sice neviem vysvetlit, ale odporucam hru pred Ziarom ulozit a nasledne loadnut, pretoze Ziar aj mne trosku blbol...

Ivan.ps napsal:
Dan J. napsal:

Ahoj. Som rad, ze sa ti aktivita pacila. Dvojminutova sekera vo Zvolene je v pohode. To co sa ti stalo v Ziari sice neviem vysvetlit, ale odporucam hru pred Ziarom ulozit a nasledne loadnut, pretoze Ziar aj mne trosku blbol...

Tak tak...mi se při testech i s upraveným přiloženým engem Renatky napoprvé nepodařilo přejít po najetí na soupravu na čelní stanoviště....taky pak pomohl opětovný load.....

Ja som nakoniec skončil s dlhým nosom, lebo v mojej ( novšej ) verzii trate došlo k porušeniu Paths vo Zvolene a preto vždy nasledoval telefonát Billovi. Nepomohlo ani ich vymazanie... :x

celu noc som viedol urputny boj s trainsetom a nakoniec som ten boj vzdal. tych 80% vozidiel co mi chybali som nasiel, ale zvysok som uz o pol piatej rano nezvladol hladat, takze som si pomohol conbuilderom. hlavne zahranicne vozy(rozumej mimo zssk a cd) som nemohol najst.
teraz sa chystam aktivitu konecne prejst.

este xem dodat, ze suhlasim z co najrealnejsim zostavenim consistov. to ze sa mne nepodarilo vsetko najst je moj problem...
realita je zaklad...a komu na tom nezalezi, moze pouzit conbuilder

ramelow: Mohol si tie vozidlá spísať a obesiť ich sem ... určite by sa našli a mohli by zaujímavým spôsobom rozšíriť trainsety ostatných ...

Johnz: Ten zoznam je vcelku jednoduchý: V podstate skoro všetko zo stránky Duuso - DEM a zo stránky trate 150. :D

nebulus napsal:
Johnz: Ten zoznam je vcelku jednoduchý: V podstate skoro všetko zo stránky Duuso - DEM a zo stránky trate 150. :D
Jenomže, nejprve to chce dobrovolníka (jako jsem byl já v BP), který si všechna vozidla vezme do parády a alespoň nastaví základní parametry, aby vozidla plnohodnotně fungovala. Fungování pod MSTS BIN vyžaduje vyšší nároky na nastavení. (nemyslím úpravy světel a kabin den noc)
Jedná se o správné rozpojování a aby po přejítí na druhou lokomotivu nebo najetí na vozy souprava vůbec odbrzdila. Také se jedná o naklonování již známých vyladěných engů. (350, x6x,.....) kompletní stav neznám, píšu to jen preventivně. Námátkově stažené modely tato kritéria nesplňovala. Je nutné si uvědomit, že málokdo z uživatelů si umí parametry nastavit nebo jen v consists dané vozidlo vyměnit.

no. a ze preco som vsetko nenasiel...mne nefungovala stranka trate 150(cez operu) a hoci som tu videl informaciu, ze tam vozidla su, ziadne som tam nenasiel. az teraz som ju spustil cez explorer a objavil tam tie vozidla... :D takze mnou zostaveny zoznam stranok odkial som vozidla stahoval by bol zbytocny...idem si preinstalovat tu aktivitu...
a este jedna otazka pre Ivana.ps: IC Hron ostane stat pred vchodovym navestidlom stanice Hul a ja sa tym padom nemozem pohnut dalej...co s tym??

ramelow napsal:
a este jedna otazka pre Ivana.ps: IC Hron ostane stat pred vchodovym navestidlom stanice Hul a ja sa tym padom nemozem pohnut dalej...co s tym??

No tak tento problem sa zatial vyskytol iba u teba. Uz mi pisalo niekolko ludi, ze aktivita isla bez problemov. Po akym binom si to isiel???
Ten Ex_Hron presiel cez Hul vzdy bez problemov.

Narazil este niekto prosim na podobny problem????

BIN 1.6
a verzia trate 1.0
vlakovu cestu mam postavenu ja, na vchodovom navestidle mam 40tku a signalizovanu 40tku aj pre odjazdove navestidlo, ked prejdem okolo odjazdoveho navestidla onedlho stojim zoci-voci Ex Hron. ak ostanem v stanici Hul stat, tiez sa nic nezmeni, Ex Hron ma cervenu.
je mi to luto, ze mi to nejde tesil som sa na tu aktivitu.

No tak to vyzera tak, ze ti skoro zmizne servis 2, pretoze v Huli mas mat na odjazdovom "STOJ". A aktivitu som robil pod binom 1.7

Neviem uz presne ako to je. Nepamatam sa, ci je rozdiel v spravani sa servisu medzi binom 1.6 a 1.7???? :roll:

Viem ze medzi binom 1.57 a 1.6 rozdiel v spravani sa servisu bol, ale nepamatam sa presne, ci to tak bolo aj medzi servisom 1.6 a 1.7

Jednoznacne ale mozem povedat, ze problem vznikol skorym zmiznutým servisu 2.

ivan.ps: vyriesil som to tak, ze som skor odisiel z ulan nad zitavou a v stanici hul uz prebehlo vsetko ako malo.
"potom som este vysielackou zistoval u vypravcu v ulanoch, ci po mojom skorsom odchode neprisiel nejaky cestujuci, ale hovoril mi, ze nie :D "

Back
Nahoře