Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
nebulus napsal:Mne to vyhodilo vyše 100 chýb!!! Dokonca aj keď som niektoré vozidlá mal, tak v aktivite boli ináč označené...... Obávam sa že dať to dokopy je práca na pár hodín.
nebulus napsal:Dokonca aj keď som niektoré vozidlá mal, tak v aktivite boli ináč označené.....
Boby napsal:A pro příště máš trainset pro ZSR 150 vyřešený.
Dan J. napsal:Zdravím, tak jsem dneska aktivitu dohrál, a je super. Do Zvolena jsem přijel s 2 min. sekyrou. Ale co se mi stalo po výměně lokomotivy to vůbec nechápu. Po povolení k odjezdu jsem se rozjel vlak zvukově i na tachometru zrychloval, ale souprava stála na místě. Po load se vše spravilo a normálně jsem odjel. Jinak mi v jednom místě tratě vyskočilo, že chybí soubor HV_Grbody.s, ale po odkliknutí ok hra pokračovala bez problémů. S pozdravem Dan.![]()
Ivan.ps napsal:Dan J. napsal:Zdravím, tak jsem dneska aktivitu dohrál, a je super. Do Zvolena jsem přijel s 2 min. sekyrou. Ale co se mi stalo po výměně lokomotivy to vůbec nechápu. Po povolení k odjezdu jsem se rozjel vlak zvukově i na tachometru zrychloval, ale souprava stála na místě. Po load se vše spravilo a normálně jsem odjel. Jinak mi v jednom místě tratě vyskočilo, že chybí soubor HV_Grbody.s, ale po odkliknutí ok hra pokračovala bez problémů. S pozdravem Dan.![]()
Ahoj. Som rad, ze sa ti aktivita pacila. Dvojminutova sekera vo Zvolene je v pohode. To co sa ti stalo v Ziari sice neviem vysvetlit, ale odporucam hru pred Ziarom ulozit a nasledne loadnut, pretoze Ziar aj mne trosku blbol...
Jenomže, nejprve to chce dobrovolníka (jako jsem byl já v BP), který si všechna vozidla vezme do parády a alespoň nastaví základní parametry, aby vozidla plnohodnotně fungovala. Fungování pod MSTS BIN vyžaduje vyšší nároky na nastavení. (nemyslím úpravy světel a kabin den noc)nebulus napsal:Johnz: Ten zoznam je vcelku jednoduchý: V podstate skoro všetko zo stránky Duuso - DEM a zo stránky trate 150.![]()
ramelow napsal:a este jedna otazka pre Ivana.ps: IC Hron ostane stat pred vchodovym navestidlom stanice Hul a ja sa tym padom nemozem pohnut dalej...co s tym??