Aktivity 754 067

Tak jsem vytvořil první aktivitu pro trať Plzeň - Furth im Wald. Podrobnosti na mých stránkách.

Dělal jsi aktivitu již v opravených souborech trat_183?
Mě nejde spustit.Napiš mi SZ.

Šnek napsal:
Dělal jsi aktivitu již v opravených souborech trat_183?
Mě nejde spustit.Napiš mi SZ.
Nedělal.

Výtah z APK souboru je zde:
Kód:
  t r a t   1 8 0 + 1 8 3   
   T r a t _ 1 8 0 _ 1 8 3   	   t r a t   1 8 0

klimi napsal:
LuděkD napsal:
A kde přesně mám přepsat to ID tratě?
soubor act ve složce:Routes/trať/activites někde na začátku to tam bude
Přesněji zde:
Kód:
SIMISA@@@@@@@@@@JINX0a0t______

Tr_Activity (
	Serial ( 6 )
	Tr_Activity_Header (
		[b]RouteID ( Trat_183 )[/b]
		Name ( "vasek_OS 20198+20199" )

Když to změním v tom ID, i po update, tak mi to v AE vyhodí chybu Selhalo nahrání záhlaví ukoluheader a cesta k aktivitě.
Asi to celé budu muset udělat znovu. :cry:

Tak jsem si aktivitu R 868 projel a mám pár maličkostí.V Plzni odjíždíme z osmé koleje a tam bohužel není peron a vjíždím do Dobřan a taky ke koleji mimo peron.Tak tohle by chtělo opravit,protože vzít výpravčí vlak mimo peron,dopadlo by to ještě pro něj dobře,kdyby mu vzali výkonostní ohodnocení.Jinak pohodovka bez zápletek.

Šnek: při tvorbě aktivity jsem to ani nezaregistroval. Díky za upozornění. Budu se snažit to opravit.
Poslední dobou mi to také nabíhá strašně pomalu. Bohužel s tím asi nic nenadělám.
I když tam nejsou animace a fotky, není to o moc lepší.
Chvílemi to jde rychle, někdy ale opravdu velmi pomalu.

Ke stažení další aktivita pro trať 183. Jedná se o osobní vlak. Snažil jsem se ji udělat trochu náročnější. Není to jen obyčejná jízda, ale ani moc náročná. Byl bych rád, kdybyste sem (nebo do návštěvní knihy na stránkách) napsali, jak se Vám líbila, nedostatky atd.
Pozor: moje aktivity budou teď značeny ld (odvozeno od Luděk)

LuděkD napsal:
Ke stažení další aktivita pro trať 183. Jedná se o osobní vlak. Snažil jsem se ji udělat trochu náročnější. Není to jen obyčejná jízda, ale ani moc náročná. Byl bych rád, kdybyste sem (nebo do návštěvní knihy na stránkách) napsali, jak se Vám líbila, nedostatky atd.
Pozor: moje aktivity budou teď značeny ld (odvozeno od Luděk)

Neočekávejte žádné mimořádnosti??No jen co jsem to nastartoval nestačil jsem se divit co to jsou v Klatovech za šílence-myslím tím obsluhu nádraží.
Vlak k nástupišti pro cestující přistaví tak,že pouze lokomotiva a první vůz jsou pod zastřešením,nástup do ostatních vozů je v husté vánici mimo vlašťovky a do dvou posledních vozů i bez nástupiště. :D

Odjezd v 6:17 je realizován s požehnáním výpravčího,nicméně proti stůj a u odjezdového klacku si počkáte cca 4 minuty,než se doplazí protijedoucí náklad,což způsobí,že JŘ asi nedodržíte,alespoň ne v příští stanici.

A perlou tam je jedna figurka cestujícího.Je to,žena a na to,že je brzy ráno a navíc padá sníh ona je otužilá jen v letních šatech a tričku s krátkým rukávem.Možná,že chudák nastydne. :D

T napsal:
Neočekávejte žádné mimořádnosti??No jen co jsem to nastartoval nestačil jsem se divit co to jsou v Klatovech za šílence-myslím tím obsluhu nádraží.
Vlak k nástupišti pro cestující přistaví tak,že pouze lokomotiva a první vůz jsou pod zastřešením,nástup do ostatních vozů je v husté vánici mimo vlašťovky a do dvou posledních vozů i bez nástupiště.

Odjezd v 6:17 je realizován s požehnáním výpravčího,nicméně proti stůj a u odjezdového klacku si počkáte cca 4 minuty,než se doplazí protijedoucí náklad,což způsobí,že JŘ asi nedodržíte,alespoň ne v příští stanici.

A perlou tam je jedna figurka cestujícího.Je to,žena a na to,že je brzy ráno a navíc
To, že nestojí vlak pod celým zastřešeným nástupištěm vím, ale už se mi to nechtělo opravovat, nýbrž bych musel editovat znovu celý jízdní řád. A editoval jsem ho už tolikrát, že bych na to neměl ani trpělivost, neb mi celá tato aktivita dala zabrat, než jsem našel fungující řešení. A projel jsi tu trasu už celou???

Back
Nahoře