Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak mě to nejde taky rozbalit.Šnek napsal:Dělal jsi aktivitu již v opravených souborech trat_183?
Mě nejde spustit.
Nedělal.Šnek napsal:Dělal jsi aktivitu již v opravených souborech trat_183?
Mě nejde spustit.Napiš mi SZ.
t r a t 1 8 0 + 1 8 3
T r a t _ 1 8 0 _ 1 8 3 t r a t 1 8 0
To co ti řekl Šnek,zabalit do APK a dát na web opravu.LuděkD napsal:Co teda teď? :idea:
Udělat ji znovu, nebo stačí to, co mi poradil Šnek?
soubor act ve složce:Routes/trať/activites někde na začátku to tam budeLuděkD napsal:A kde přesně mám přepsat to ID tratě?
Přesněji zde:klimi napsal:soubor act ve složce:Routes/trať/activites někde na začátku to tam budeLuděkD napsal:A kde přesně mám přepsat to ID tratě?
SIMISA@@@@@@@@@@JINX0a0t______
Tr_Activity (
Serial ( 6 )
Tr_Activity_Header (
[b]RouteID ( Trat_183 )[/b]
Name ( "vasek_OS 20198+20199" )
LuděkD napsal:Ke stažení další aktivita pro trať 183. Jedná se o osobní vlak. Snažil jsem se ji udělat trochu náročnější. Není to jen obyčejná jízda, ale ani moc náročná. Byl bych rád, kdybyste sem (nebo do návštěvní knihy na stránkách) napsali, jak se Vám líbila, nedostatky atd.
Pozor: moje aktivity budou teď značeny ld (odvozeno od Luděk)
To, že nestojí vlak pod celým zastřešeným nástupištěm vím, ale už se mi to nechtělo opravovat, nýbrž bych musel editovat znovu celý jízdní řád. A editoval jsem ho už tolikrát, že bych na to neměl ani trpělivost, neb mi celá tato aktivita dala zabrat, než jsem našel fungující řešení. A projel jsi tu trasu už celou???T napsal:Neočekávejte žádné mimořádnosti??No jen co jsem to nastartoval nestačil jsem se divit co to jsou v Klatovech za šílence-myslím tím obsluhu nádraží.
Vlak k nástupišti pro cestující přistaví tak,že pouze lokomotiva a první vůz jsou pod zastřešením,nástup do ostatních vozů je v husté vánici mimo vlašťovky a do dvou posledních vozů i bez nástupiště.
Odjezd v 6:17 je realizován s požehnáním výpravčího,nicméně proti stůj a u odjezdového klacku si počkáte cca 4 minuty,než se doplazí protijedoucí náklad,což způsobí,že JŘ asi nedodržíte,alespoň ne v příští stanici.
A perlou tam je jedna figurka cestujícího.Je to,žena a na to,že je brzy ráno a navíc