Aktivity 754 067

RE: Aktivity LUDĚK

Předchozí stránky měly vir, ale tohle jsou úplně nově nahrané stránky a ty nic podezřelého neobsahují. Je to kontrolováno několika programy.

Mě také hlásí stránka nebezpečí na google chromu. Ale po souhlasu, že jsem si vědom nebezpečí, mohu na stránku v pohodě jít. Tak snad to nebude nic vážnýho...

Na mých stránkách můžete stahovat novou aktivitu pro trať Luhačovice. Aktivita je střední obtížnosti a kromě trainsetu BP jsou asi tři navíc. Nevím přesně, co je teď v trainsetu, takže uvedená vozidla už tam možná jsou nebo naopak některé chybí.
Napište mi prosím potom nějaké stručné zhodnocení aktivity.

Na mých stránkách nová aktivita pro trať Luhačovice. Jedná se o spěšný vlak, aktivita je jednoduchá. V aktivitě je větší počet trafficů.

Napište mi prosím po dojetí aktivity krátké zhodnocení, ať vím, jestli byla aktivita v pořádku, jaká byla atd.

Na mých stránkách můžete stahovat první aktivitu pro trať Brno-Jihlava. Jedná se o rychlík, aktivita je středně obtížná. Je to moje první aktivita s křižováním vlaků, tak snad všechno půjde, jak má.

Na mých stránkách můžete stahovat druhou aktivitu pro trať Brno-Jihlava. Jedná se o rychlík, aktivita je středně těžká. Budu rád, když mi napíšete po dojetí aktivity krátké zhodnocení.

Můžete stahovat novou aktivitu pro trať Luhačovice. Aktivita má dvě varianty, podrobnosti na stránkách.

A napište mi prosím po dojetí aktivity krátké zhodnocení!

Dnes jsem jel aktivitu R 662 Vajgar. Líbila se mi,ale jednu připomínku mám. V Náměšti rychlík z 99,99% nepojede na druhou kolej kvůli řazení vozu BDbmsee,aby výpravčí nemusel utíkat někam(tam,kde záda ztrácejí slušné jméno). Kdyby osobák stál na 1. (víc k budově-na druhé straně přechodu),tak by rychlík jel na 3.. Z 95% by ale Os byl vzadu na 2. a R přijel na 1.(z 1% na 3.) Toť moje poznámka,ale jinak se mi aktivita líbila.(Vyhrál jsem závod s pendolinem a to dostal 1 a půl vozu náskok(max. 30,3 KM/H))
Jo a ještě v Kralicích se stoji zbytečně dlouho. To by byl rychlík poslán do Náměště,kde staví(hráč i traffic).

Naposled editoval moderátor:
A proč by nemohl mít výpravčí špatnej den a už si špatně poslal Os na takovou kolej, která by mu pak poslala rychlík na tu, o kterým mluvíš a on se musel proběhnout až k BDbmsee? Třeba to tvůrce věděl a schválně to tak udělal! Nechal bych tu realitu trochu zády, přece jen v MSTS je i nemožný možný.;)

Pendolino mělo jet rychle, nevím, proč jelo tak pomalu. Nepřišel jsem na to. Přitom mělo volno.
Nevím teď, jak je to v Náměšti, aktivitu jsem dlouho nejel, kdyžtak ji projedu a podívám se, jak je to tam přesně.

Po dlouhé době můžete stahovat novou aktivitu. Jednoduchá, oddychová aktivita pro trať Luhačovice.
Moje stránky jsem předělal na nové a snad i přehlednější. Rekostrukce webu bude ale nadále probíhat, takže prosím omluvte případné chyby.

Nicméně, již brzy se můžete těšit na další aktivitu! :)

Na mém webu můžete stahovat novou aktivitu.
Tentokrát se jedná o mou první větší aktivitu a vůbec první aktivitu pro trať 321.
Byl bych rád, kdybyste mi sem potom napsali hodnocení a názor na aktivitu.

Aktivita pěkná ,skvělě jsem se projel ,ale zarazilo mě proč za Nedakonicema jsem potkával stejnosměrné mašiny (např. před Rohatcem jsem potkal 2x163 s nákladem ). Nevím , zda-li to bylo schválně ,ale proč ne.
Jinak velice dobře udělaná aktivita .

Back
Nahoře