Aktivity 754 067

Martin111 napsal:
Aktivita pěkná ,skvělě jsem se projel ,ale zarazilo mě proč za Nedakonicema jsem potkával stejnosměrné mašiny (např. před Rohatcem jsem potkal 2x163 s nákladem ). Nevím , zda-li to bylo schválně ,ale proč ne.
Jinak velice dobře udělaná aktivita .

Schválně to určitě nebylo. Ale bohužel se v tomhle ještě pletu, takže prosím omluvte případné nesrovnalosti s dosazováním lokomotiv.
A to jsem si dal záležet, abych se takových chyb vyvaroval, ale zrovna u této řady, nevím proč, jsem si byl jist správností. ;)

754 067 napsal:
A to jsem si dal záležet, abych se takových chyb vyvaroval, ale zrovna u této řady, nevím proč, jsem si byl jist správností. ;)
To je jak zákon schválnosti, kolego. Takže pro pořádek:
330:
Přerov - Nedakonice: 3000 Vss
Nedakonice - Břeclav: 25 000 V/50 Hz
230:
Havlíčkův Brod - Kutná Hora: 25 000 V/50 Hz
Kutná Hora - Kolín: 3000 Vss
Tudíž stejnosměrné lokomotivy nemají na střídavých tratí co dělat. A obráceně.

Chyba je na mé straně, jsem na to mamlas a jsem schopen dát Laminu do České Třebové.
Omlouvám se já!!!!!

Benešov-téměř Bystřice u Benešova: 3KV
Bystřice u Benešova - Tábor a dále: 25KV/50Hz

Výše uvedená aktivita R 731 se po dlouhé době dočkala svého zveřejnění. Stahovat ji můžete na mých stránkách.

Mimochodem, připravuji již další aktivity, těšit se můžete na aktivitu pro trať Luhačovice.

Tak jsem ji zdárně dojel. Aktivita je pěkně udělaná dokonce jsem nemusel ani jednou restartovat MSTS :cool:. Ale musim se přiznat jel sem celou dobu jako prase ale v Bohumíně jsem měl jen 1min sekeru :D

Na mém webu je k dispozici nová aktivita pro trať Luhačovice. Aktivita je velmi jednoduchá, spíše oddechová.

Na mých stránkách můžete stahovat mou úplně první aktivitu pro trať BP!
Aktivita obsahuje pouze vozidla z trainsetu BP (update 9), takže pokud máte v trainsetu pořádek a máte jej řádně aktualizovaný, stačí aktivitu pouze stáhnout, nainstalovat a hrát! :)

Ahoj, chtěl jsem si stáhnout tvojí novou aktivitu Os 4003, když v burze kliknu na odkaz, stránka se nechce otevřít.

Píše to:
Kód:
Proxy Error

The proxy server received an invalid response from an upstream server.
The proxy server could not handle the request GET /.

Reason: Error reading from remote server

Back
Nahoře