754 067
Hradlař
Toto téma jsem založil pro mé aktivity. Zde můžete psát návrhy, připomínky k mým aktivitám. Komu se líbí, komu ne, co je na nich dobré, co špatné atd.
http://zelweb.wbs.cz/
http://zelweb.wbs.cz/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
ahoj chci se zeptat jake aktivity hodlas tvorit byl by dobrý např nočni rychli č 420 Excelsior z Český třebový do Prahy ber to jako návrchLuděkD napsal:Toto téma jsem založil pro mé aktivity. Zde můžete psát návrhy, připomínky k mým aktivitám. Komu se líbí, komu ne, co je na nich dobré, co špatné atd.
Ahoj,chci se zeptat jaké aktivity hodláš tvořit, byl by dobrý např. nočnírychlík č. 420 Excelsior z Český Třebový do Prahy , ber to jen jako návrh.klimi napsal:ahoj chci se zeptat jake aktivity hodlas tvorit byl by dobrý např nočni rychli č 420 Excelsior z Český třebový do Prahy ber to jako návrch
Pajo, pokud jako jizdu bez zapletky bereš i běžnou jízdu na zelenou vlnu, s minimem trafficu, který by Tě vůbec neovlivňoval, tak věř, že takovéhle jízdy asi brzy omrzí.....pokud pojedu tak, že mezi stanicemi mám 10-15 km jízdy bez bloku, nehoukám, nastavím výkon a pak se 15 minut znuděně koukám a honím pavouky po čelním skle a modlím se, abych už dojel, tak to je to, co mi na některých aktivitách vadí...Pajavlaky napsal:Martens: To je už ale věc toho, že MSTS je prostě PC simulátor. Všechno je v reále jiné. A zbytečně velké množství zápletek se dá přirovnat třeba ke zvýšení rychlostního limitu na nereálnou hodnotu, aby se hráč nenudil. A i tak se nalezne mnoho lidí, které to nebude bavit ani se zápletkami. No a k realitě patří samozřejmě ještě spousta dalších věcí, které i sebelepší zápletka nikdy nevyřeší. Tak proč zrovna řešit, že jízda je nudná, když může být nudná i v reálu? Navíc si myslím, že pokud aktivitář neni líný a udělá reálný traffic s vyváženým dostatkem loose consistů, bude se uživatel bavit i bez pádů ruských stíhaček.
Mám to pochopit jako aktivita bez zápletky=špatná aktivita? Možná to tak je, ale za svým názorem si stojím. Ve svých aktivitách budu zápletky ( s vyjímkou pomalých jízd, ty jsou naprosto běžné) umisťovat zhruba v poměru 1:5. Třeba se najde někdo, komu se budou líbit. Už abych dokončil ten Os 5701...
Kluci, nehádejte se, je to zbytečné. Někdo má rád aktivity A-B, někdo zápletky. Pájo, dělej to, co Tě baví, děláš to dobře. Někdy je ale potřeba něco vložit nebo přijedeš s velikým náskokem a dávat všude třicítky není to pravé ořechové, vždyť stačí vložit nějaký náklad. Já taky nemusím katastrofické aktivity, ale nehody na železnici jsou, viz 24.11. v Popradu - vlaky jezdily odklonem, to je taky zápletka...Pajavlaky napsal:Martens: Ano.. Ale je to jen otázka názoru. Někomu vyhovuje to, jinému ono. Aktivity s nápadem mám také rád, ale vedle nich je protřeba kopa "obyčejných" kdy se jedná právě o jízdu z A do B. Pokud se tomu tak stane, aktivity se scénářem a mnoha zápletkami z těchto vyční a budou určeny spíše pro občasnou jízdu. Když se ale všichni budeme snažit dělat jen aktivity se scénářem, nikam to nepovede. Proto délám ty "obyčejné".
Pro mě je prozatím jízda z A do B hodnotnější.
Tomes napsal:Kluci, nehádejte se, je to zbytečné. Někdo má rád aktivity A-B, někdo zápletky. Pájo, dělej to, co Tě baví, děláš to dobře. Někdy je ale potřeba něco vložit nebo přijedeš s velikým náskokem a dávat všude třicítky není to pravé ořechové, vždyť stačí vložit nějaký náklad. Já taky nemusím katastrofické aktivity, ale nehody na železnici jsou, viz 24.11. v Popradu - vlaky jezdily odklonem, to je taky zápletka...Pajavlaky napsal:Martens: Ano.. Ale je to jen otázka názoru. Někomu vyhovuje to, jinému ono. Aktivity s nápadem mám také rád, ale vedle nich je protřeba kopa "obyčejných" kdy se jedná právě o jízdu z A do B. Pokud se tomu tak stane, aktivity se scénářem a mnoha zápletkami z těchto vyční a budou určeny spíše pro občasnou jízdu. Když se ale všichni budeme snažit dělat jen aktivity se scénářem, nikam to nepovede. Proto délám ty "obyčejné".
Pro mě je prozatím jízda z A do B hodnotnější.
Pelikán napsal:Nebylo to stání ve stanici 15, ale 20 minutA bylo to moje práce.
LuděkD napsal:Na mých stránkách je ke stažení aktivita pro trať 321 - R 741 Slezan. Testoval jsem ji. Měla by jít i s trafficem.
Mohl by mi někdo napsat, jestli si stáhul aktivitu R 734 a hrál ji, jestli tam byl traffic. Já jsem totiž test této aktivity udělal pouze po Studénku a žádný traffic se neobjevil. Kdyžtak opravím.
LuděkD napsal:Po aktivitách, které dodělám, bude následovat aktivita nočního vlaku R 422 Cassovia. Jsou tam ale čekací doby v některých nádražích až 30 minut. Nevadí Vám to? Nebo resp. co děláte u těchto aktivit, když máte někde čekat třeba 20, 30 minut?
čekání mi taky moc nevadí, ale 30 minut je fakt dost, zkus tam hodit alespoň nějaký trafik, ať nekoukáš na prázdné koleje. V jakém úseku budeš Cassovii tvořit ?LuděkD napsal:Po aktivitách, které dodělám, bude následovat aktivita nočního vlaku R 422 Cassovia. Jsou tam ale čekací doby v některých nádražích až 30 minut. Nevadí Vám to? Nebo resp. co děláte u těchto aktivit, když máte někde čekat třeba 20, 30 minut?
Pajavlaky napsal:.... aby se aktivovala při překročení o více jak 5 km/h na dobu delší než 5 s ......